108

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 3 години

Като баща, Деянов защитава децата си, но първо трябваше да ги възпита. Всички си спомняме, изявите на дъщеричката му, а той като баща, къде беше? Докато ГРАБЕХА от еврофондовете с пълни шепи, Деянов не правеше коментари, днес се сетил, че имаш дъщеря. Как не се срамува от себе си? Деянов, това, което са посяли децата ти, това жънат.

107

XXX

преди 4 години

Живеем в държава, в която 90% от населението нарушава закона под една или друга форма. Ситуацията е неспасяема. Готов съм да се обзаложа, че ако се разровят как точно бащата е станал професор, пак ще се окаже, че е плагиатствал дисертацията си. В тази държава просто всичко е далавера и кражба. Чак се чудя как изобщо имаме някаква икономика.

106

Пич

преди 4 години

Логиката - "Абе защо ме задържате за кокошка, онзи открадна цял кон" по принцип е погрешна. Иначе човешки погледнато, човекът е прав. Прокуратурата се превърна в бухалка, която се размахва само в пределени случаи, което е изключително вредна практика по много направления. Иначе Лиланка и брат и са ясни, бъркали са в меда и са си живяли живота. Сега просто нямат късмет, и ги опраскаха. В тази държава където и да бутнеш, все някой краде, няма празно.

105

Мунчо

преди 4 години

До ьааьаьДоцента...той сам си даде титлата "Почетен професор на Академия Здравословно"!...Иначе е бил доцент в Центъра за обществено здраве и хигиена.

104

Анонимен

преди 4 години

Тоя лаеше нонстоп от предаването си за твърда ръка, законност, ред, дисциплина, а сега накъде обърна плочата??

103

аьаьаььа

преди 4 години

До СтивввКато гледам ще оградим България и ще напишем затвор на картата. Явно име много хора в БГ за затвора. С такова масовово мислене, трудно ще направим затвор за всички. По-лесно е да оградим България с минно поле. Като Австралия едно време.

102

ьааьаь

преди 4 години

До АнонименИ професора е за затвора, явно така ги е възпитал. крушата и дърворо .. . .

101

ьааьаьаь

преди 4 години

От някъде тряба да се почне. Спокойно всички са наред. Ако не, ще постройм още затвори с труда на затворниците

100

Анонимен

преди 4 години

Ние пък сме възмутени от децата му!!!!!!!!!

99

Анонимен

преди 4 години

ами това е най-дразнещото нещо в България, че за почти всички сфери на живота трябва да търсиш "свой човек", връзки, ходатайства, това ме е дразнило най-много. живея в Англия и тук за абсолютно нищо не се налага да търсиш ходатаи и връзки.

98

Анонимен

преди 4 години

И какво иска да ни каже професора??Че само убийството е престъпление, а може да се краде от еврофондовете, така ли.........особено ако се е облажила милата му дъщеричка??

97

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефи как се възмущават. Докато са прибирали с пълни шепи, бе са били възмутени, сега се сетили. :) Иначе се замислете, някакво тъпо приложение - 750к, а системата за разпределяне на делата в цяла Бг - 12к...

96

Все ми е тая от...

преди 4 години

Щом се е намесила с Божков не ми я хвали .Всеки си защитава децата ,което е нормално.

95

Анонимен

преди 4 години

Балкански бутафории! И аз познавам хора с няколко апартамента, къщи или бюра и нямат понятие от строителство - нарича се просто инвестиция. Грешката е, че го е направила в България, където всяка калинка може да ти отнеме/открадне инвестицията, ако е успешна, както в този случай!За 20%-те, за мисирките и прочие, не я защитавам просто констатирам!Затова избирайте ГЕРП!Да живее бат Бойко Бирисоф!ГЕРП завинаги!Иронийка, метафорка и.т.н.

94

Анонимен

преди 4 години

Аз пък съм възмутен от децата ти.

93

ДОНБОН

преди 4 години

Интересна снимка . Румен Радев с ЛиЛана и братчeто и.Годината е 2019 . https://facebook/photo.php?fbid=104611540905142&set=ecnf.100040688889424&type=3&theater

92

ФОД

преди 4 години

До АнонименПомним , помним как пееше на Ален мак. И кога стана професор? Подарена титла !

91

Стиввв

преди 4 години

Професорът " се оказа човек с двоен стандарт !По повод убийството на МИлен Цветков този "професор" се възмущава така;"Доколкото разбрах, той е бил с Q7, Такава кола няма как един 22-годишен пикльо да притежава.Много ми е интересно какви са родителите на това момче?." Като в същия момент забравя , че"възпитаната"му дъщеря на двайсет и няколко години караше вече луксозен джип BMW X6, заради който изяде няколко тупаника.След това подкара порше ПАНАМЕРА за 200 000лв? Какви са родителите на ЛиЛан?

90

Обективен

преди 4 години

"бийтбоксърът" = мамин синчец

89

Анонимен

преди 4 години

Ли Лана ще е полезна в Сливенския,където ще забавлява пандизчийките и надзирателките с песнопенията си.