482

Спрете се

преди 4 години

Тоя нито е лекар, нито генерал. С целия си мозък, решил точно децата за опитни зайчета да ги използва и на края на годината на училище да ги праща, та цели семейства да зарази. Явно иска и трети пик да има, а може би и вечни брифинги. ***!

481

Waffen SS

преди 4 години

Резултата от отварянето на парковете ще го видим някъде след 15 май."Слънцето" смята ,че гъгнивият му и гърлен глас,и едик на ниво селска кръчма след 21 часа не е достатъчен ,за да му се излъска имиджа и с цел да се хареса на "широките"народни маси ,негови верни избиратели реши да отвори парковете.След очакваната и неизбежна издънка,той ще намери начин на някой друг на прехвърли вината

480

Adequate

преди 4 години

Защото е единственият адекватен и наясно, че с 200 хоспитализирани едвам издържа системата. Какво се случва, ако са 2 хил, а 20 хил? Мисля на всеки му е ясно. Тогава сигурно ще сте много незагрижени, че парка е отворен. Когато няма кой дори да те погледне, а кашляш и береш душа сам вкъщи. Но народът не мисли толкова напред. Нали сега е топло и му се излиза за сладолед и клюка.

479

столичанин

преди 4 години

, сваляй маските!

478

Анонимен

преди 4 години

До 490 бих искала да Ви попитам нещо във връзка с изказването ви. Според вас колко хора се изхранват от тези професии ?Не всеки може да работи зад бюро , да съгласна съм ,че не е добре струпване на много хора на едно място. Но питам Ви служителите там не са ли хора,нямат ли и те семейства и сметки за плащане

477

Анонимен

преди 4 години

Оня на снимката с черния лигавник - кой е ?

476

Спасете България

преди 4 години

В никакъв случай не бива да се отменя извънредното положение поне още две години минимум. В противен случай рискуваме да загубим 10% от населението на държавата-близо 700 хиляди души! Готови ли сме за такава катастрофа?! И без това не работят само някакви молове и кръчми, и псевдо-университети бълващи "калинки". Не, благодаря!

475

Анонимен

преди 4 години

Хората на Илиана са на плаж на океана в определени часове

474

Анонимен

преди 4 години

някой на снимката е без маска

473

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

472

да,да ама не

преди 4 години

Гледам генерала с тия таблици на листа! Дали можеше да се показват тези таблици на екран и доста по-добре - да! Сега генерала ги показва! Малко със забавяне , но е по-добре от нищото досега! Сделката с Арабистан била частна - сериозно!? Какво търсеше там министър Караниколов? Не този генерал обаче трябва да каже!

471

да,да ама не

преди 4 години

Интересно ми е защо се цензурира думата обозначаваща предмет ясно видим на снимката в статията!? Не ми отговаряйте моля! Толкова сте прозрачни!

470

Годжи

преди 4 години

13 тия пик кога ще е.Догодина.Лъжци

469

да,да ама не

преди 4 години

Един от анонимните тук писа, че генерала е добър хирург и ще го приемат в Германия, Швейцария с високо заплащане! Не му мисля лошото на генерала, но с тоя *** в ръката едва ли! Всяко нещо е до време! Лекар-хирург значи - стоиш дълго време прав на крака! За съжаление всички остаряваме! И за най-добрия идва времето да спре! Чирков се усети и спря!

468

fghgfhfg

преди 4 години

"Не е задължително да стоиш само вкъщи, може да излезеш на работа, на лекар, до аптека, до магазина." .... , къде я видя тази работа , на борсата ли ..

467

Анонимен

преди 4 години

На този му хареса да се шефи.Иска му се да го излъчат за кандидат за президент от ГЕРБ.Аз те вярвам на това лъжливо и крадливо правителство,както и на мовечето с пагоните.Да му мислят.Това извънредно положение рано ири късно ще приключи.И после....

466

Анонимен

преди 4 години

Бсп са виновни

465

Анонимен

преди 4 години

Сега ще стане страшно

464

Цв.Цвък.

преди 4 години

До strah Зaщото вирусът се страхува от Б/О/Й/К/У - не схващаш ли???

463

Анонимен

преди 4 години

капиталистите искат робите да им работят и затова плащат на *** и антиваксъри