13

Все тая

преди 4 години

Господа жирналисти, с висше образование сте. Стига с тея тирове!!! ТИР е международна конвенция за превоз на стоки и товари, от и за страни извън европейския съюз!!!!!! ТИР са няколко листа хартия!!! Няма как каквото и да е превозно средство да се идари челно или калто и да е в ТИР! Няма как ТИР да препречи път, да закъса зимата, или каквото и да е!!!

12

Някой

преди 4 години

Госпожо Цветанова, разпространявате невярна информация. Първо - жертвата е жена и второ - не са се ударили челно. Явно хич не сте запозната с този случай!Пишете небивалици, само колкото да имате рейтинг за четене на тъпите ви и измислени статии! Не струвате хонорара си!

11

ии

преди 4 години

Тариката много бързал и сече завойчета. Кога ще го излекуваме този манталитет?

10

Анонимен

преди 4 години

Доказателства, че е навлязъл в насрещното има ли? А ако тира е бил в насрещното и този се е опитал до го избегне отивайки и той в насрещното? Въпроси много,.

9

Гонел го е

преди 4 години

Вируса.

8

House M.D.

преди 4 години

А влекачът как е?

7

Анонимен

преди 4 години

Добре че е нацелил тир а не някое семейство с деца.

6

САРС

преди 4 години

От COVID 19 е умрял. Сблъсъкът с ТИРа е бил само усложнение от вируса.

5

глас от тъдява

преди 4 години

Аве ей , стига си търси оправдания , да ти кажа ли колко българи дойдоха в Испания и се писаха шофьори на тирове без да имат С-категория , един даже и В нямаше. То не бяха купувания на книжки не бяха чалъми.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Може и моториста да го обвинят, но като турчин аз съм единственият виновник за тази катастрофа, защото един криводззурлатто-амджъккааазлийски колега в този фоурм не е виждал турчин в учебна кола.

3

Анонимен

преди 4 години

И не е мъж, а жена.

2

Майор Костов

преди 4 години

Обяснявам за тъпанарите. ПЛАТНО е пътната настилка между двете канавки, бакети или мантинели, а то е разелено на ЛЕНТИ! В случая единият автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение! Насрещни платна имат автомагистралите и пътищата с мантинели между движещите се в противоположни посоки автомобили. Ако това е станало между Монтана и Лом....значи там ВЧЕРА са построили автомагистрала. Да, ама не!

1

Анонимен

преди 4 години

Е ако беше пил и си е карал тираджията в платното, кво. Той ли щеше да е виновен.