15

Анонимен

преди 4 години

До ТТТТТне какво ще стане-то вече стана,то вече е факт в някои райони на българия-сливен,ихтиман,самоков,видин,лом,върбица и т.н.

14

Анонимен

преди 4 години

Сега за наказание, трябва да бутнат няколко незаконни постройки и да зарият с отпадъците дупката

13

Анонимен

преди 4 години

ами софия не е българия...мярката не работи и няма да проработи в провинцията,защото благодарение на столицата страната бавно,но сигурно се превръща в ромски резерват.българите на много места се изнасят панически подгонени от безпаричие,икономическа разруха и ромски терор.нещо,за което държавата нехае.само софия,пловдив и варна имат леко повишение на населението.всичко останало лети в пропастта на демографския срив.плевен например от 140-150 хиляден град в момента е едва 90 000 и т.н.

12

ТТТТТ

преди 4 години

Не ми се мисли какво ще стане като станат 70 % от населението на България! Ще трябва да бягаме, ама накъде???? В ЮАР къщите са три метрови дувари и отгоре бодлива тел, белите се придвижват само с автомобилите си и въпреки това от време на време някой изгарят, крият се като мишки

11

Анонимен

преди 4 години

А ген.Мутавчийски подмина зададения му въпрос с високомерно мълчание.

10

Hanaлм

преди 4 години

Сега.

9

До северозапад

преди 4 години

показаха го, но статията се казваше "Бетоона дупка пробиха роми в Сливен", и понеже ги насметоха в коментарите са я махнали.

8

Църрр църрньо

преди 4 години

Като няма котак, плъховете изпълзяват.Шкембе Воеводата да си плесне тумбака и да прати пред всяка дупка по некой патреОт

7

Днес

преди 4 години

Дупката е по-голяма от вчера.

6

Ф.С.В.

преди 4 години

"Тази мярка работи в София, не виждам причина да не се направи и тук", допълва юристът.-Напушва ме на смях за този юрист- Има голяма разлика между София и Сливен - в Сливен са едни от най дивите индианци- Ще излязат с томахавките и ще има голям екшън -Може и лъкове и понита да използват- Диваците побесняха когато им снимаха незаконната порта -малките индианчета веднага заеха "позиции" до купчина камъни и чакаха заповед от вожда ! МВР въобще не иска да припари там явно!

5

Анонимен

преди 4 години

една вишка с картечар с м60 ще осигури спокойствие в района

4

до 3 от славянин

преди 4 години

Ромите отказват да живеят в концлагер, аз също, много като мен също!

3

Ами и те са хора

преди 4 години

И те искат да дишат.

2

Анонимен

преди 4 години

Да, ромите не спазват социална дистанция, но и доста българи също! Трябват по строги мерки, за да можем след два месеца да си ходиме на море!

1

северозапад

преди 4 години

това не показвахте ли го вчера