23

Анонимен

преди 4 години

Много

22

муспи

преди 4 години

До Expose the nose - Аз редовно пиша че евреите нищо не могат освен да крадат. В момента са откраднали всички Пари, Правителства и Армии на света, така че няма кой друг да поръча вируса на Китай.

21

Анонимен

преди 4 години

19,Богатство има, когато парите циркулират. Това е стара истина. Иначе и в Средновековието е имало огромни богатства и ниска циркулация. Обществото е било бедно. Ако ти не харчиш в ресторант, а парите ти стоят в дюшека, пари ще имаш, но сервитьорът ще стои гладен и няма да харчи. Така става спирала- нямаш и ти приход от него. При липса на достатъчно харчене идва и обезценка на парите, защото има много по-малко стоки и услуги да купиш, а парите са повече. Спомни си 90те у нас.

20

Анонимен

преди 4 години

Нещо е сбъркано в заглавието. Не след ВСВ, а по време и след ПСВ, когато т.нар. "испанка" отнема живота на 50 млн. с/у 10 млн. загинали при военни действия.

19

Expose the nose

преди 4 години

До муспиЗа войните, спор няма, носът ги организира прецизно и подмолно откак свят светува. Виж, коронавирусът, малко вероятно е да е измислен от клюноносците, едва ли имат толкова акъл да сътворят нещо. Носът не твори, носът паразитиpa! Едно е сигурно обаче, те ще са материално облагодетелстваните от вируса. Те и техните банки, корпорации, медикофармацевтичен комплекс. Евреинът-милиардер психопат Бил Гейтс е готов да надупчи и напълни с отрова и тежки метали вас и децата ви!

18

Expose the nose

преди 4 години

Хайде, държанците на лиценза "Холокост" (запазена марка) не могат да се сдържат, че света може да се концентрира върху един реален проблем, и дори замалко да спре да оплаква денонощно "жертвите" на един имагинерен конструкт, използван за еврейска финансова и политдоминация:"Аамаха, гоим, не забравяйте 6-те милиона, стига с тези жертви на коронавируса, единствените жертви сме ние, клюноносците, да има други жертви е антисемитизъм и трябва да се заклейми"

17

муспи

преди 4 години

Сравнението само се натрапва - и войната и вируса се устройват от евреите.

16

Анонимен

преди 4 години

Искам ковид да продължи поне още 30 г. Хората станаха по богати, тъй като не си харчат парите по кафенета, чалготеки, барове, казина и хотели, все развъдници на разврат и наркотици . Никакви пари дори да няма, а купони. Ха сега да видим тунеядците как ще я карат, като не могат да покварят децата ни

15

Анонимен

преди 4 години

Сламота е да се пишат такива глупости.Молете се да не ви стига никога ВСВ!

14

Анонимен

преди 4 години

Е кое не ви хареса в статията? Че американците са издърпали Европа от блатото?

13

Анонимен

преди 4 години

да си ядете ушите - сравнители

12

Анонимен

преди 4 години

До 9То статията си е на бизнес кореспондента на дойче веле, заблуждаваш се, ако си мислиш, че тук могат да напишат сами статия по-дълга от две изречения.

11

Анонимен

преди 4 години

До BondПросто така наречените журналисти тук не могат една собствена статия да напишат и иначе сайтът ще е празен. Камелката да каже какво точно е "работила по публикацията", като това е копи-пейст, каквито са и всичките "публикации", а ако случайно вкара някоя дума в тях, за да не е на 100% копие, то винаги се вижда как грамотността на девойчето е под всякаква критика.

10

ЧЕРНА ДУПКА

преди 4 години

КАЗАХА след 18.30 може да се спортува по ЕДИН в ПАРКА, е аз ИСКАМ НА СЛЪНЦЕ ДА СПОРТУВАМ

9

Анонимен

преди 4 години

Заглавието едно а статията в обратната посока.Типично по селски за това сайтче.Концентрирайте се в това което можете а именно, да триете коментари.

8

Анонимен

преди 4 години

Започнала e смяна на генетичния код на човека хората имащи респираторни заболявания не могат да понесат промяната---В тоя сайт направо не знаеш кое е лош майтап, кое някой наистина си го мисли.

7

чарли

преди 4 години

До Анонимен:И Маргарит Мицев как е ?

6

Анонимен

преди 4 години

Какво става със върховния севернокорейски лидер туй кажете ?

5

House M.D.

преди 4 години

Дойчевеле пропуска факта, че в годините преди всяка една от световните войни е имало изкуствено създадена икономическа криза. Точно както и сега.

4

Анонимен

преди 4 години

Втората световна война, Хитлер, Сталин.