99

Анонимен

преди 4 години

Целият свят си иска живота обратно,ни китайските управници вече ни го взеха!И не си признават за инцидента в Ухан!Спасението е само всички хора по света по никакъв начин да не купуват китайски стоки.Само драстичният спад на доходите от износ би ги стреснал!Ако направим това китайските олигарси ще омекнат !

98

1

преди 4 години

Оставете хората да си живеят живота. Пропагандата никога повече няма да ни закрива очите нито пък и маските устите!

97

Анонимен

преди 4 години

СрамотаЕгоистиии

96

Антраник Бедросян

преди 4 години

Момченце, момченце, не се плюнчи много за неща, които не са ти ясни. Заради такива фалшиви герои като тебе днес вече заразените са 1300 и Бог знае кога ще свърши всичко.Правата са си права и никой няма право да ги отнема, нито ги отнема, но тук говорим за ВРЕМЕННО ОГРАНИЧАВАНЕ на правата, а не за ОТНЕМАНЕ.Всичко се прави в името на здравето на цялото общество и си има ЦЕНА, както всичко останало.А ако не ти харесва, напиши оплакване до арменския поп.

95

V

преди 4 години

В райха е така . А сега от райха кво заповядали на наща тиква? Казали му че в парка може да ги пуска ,но туризма само вътрешен . И тиквата вдигнал ръка и изревал ХАЙЙЛЛЛ МАЙН ФЮРЕР .На кого служи боко тиквата ???

94

до 99 от славянин

преди 4 години

''В казармата те натикват за 2 години, без да те питат дали искаш, остригват те и те държат затворен и няма Не искам, няма Не мога.Само гърч за такива, докато спрат да мрънкят.'' Ти сега какво - завиждаш им, че не са ги бъхтили както теб са те бъхтили в казармата ли!? Типичният *** - след като мен са ме бъхтили, трябва и всички останали да ги бъхтят, за да не се чувствам само аз прецакан! И мен са ме бъхтили и в спортното, и в казармата, но аз не им желая и на другите да ги бъхтят!

93

до 102 от славянин

преди 4 години

Бил съм 5 години в спортно училище от 1983-та до 1988-*** включително, което на практика си беше полуказарма и 2 години в казарма, ***, и едното и другото си бяха голяма простотия, най-голямата от която беше принудителното затъпяване, та след него трябваше да се освобождавам от него!

92

Анонимен

преди 4 години

Ти господинчо когато изкараш 2 години в казармата, тогава ще ме учиш на ум и разум.Лакирай си там ноктите и не се обаждай...

91

до 99 от славянин

преди 4 години

Психологията на *** е такава - да желае от сърце и другите да станат като него - да търпят, бъхтят и умрат за господарите си! Аз обаче не съм *** като вас и житейския ми смисъл и цел е съвсем друг!

90

до 99 от славянин

преди 4 години

Има смисъл да търпиш нещо, ако то е разумно, ако е ид.отско е напълно безсмислено да го търпиш! Но говедата като вас търпят всичко, нали затова са *** - предназначението им е да търпят, да бъхтят и накрая да им прережат гърлата!!?

89

Анонимен

преди 4 години

Смешното е, че корпорации и фондове, вече се възстановяват от първоначалния шок и започват да трупат печалби. Акционерите, т.е всички онези много богати хора, за които никога не чувате, реалният "1%",а не Гейтс и Безоз, който без първите щемизпърдят яко, сега са надлавера и искат, да продължи така. Техните фирми стават по-богсти, а конкуренцията умира и няма нова. Страдат само 90% от обществото, но какво ще ти пука, ако си седиш във вилата, пушиш си пурите и гледаш, как ти се трупат паричките.

88

Анонимен

преди 4 години

До 93Иска ти се, да е зле.

87

Анонимен

преди 4 години

До 95Отначало щях да те хуля, ама не е хубаво да се подиграваме с хора, който има проблеми с развитието ...

86

Buba

преди 4 години

Срещу какво протестират тези ***, срещу вируса ли? Той им е отнел предишния живот, но се съмнявам, че ще го стреснат с митинги - напротив, колкото повече се събират на тълпи, толкова повече работят за него.

85

Анонимен

преди 4 години

Абе тая Европейска шайка да се свали, но ще бъде революция

84

Анонимен

преди 4 години

На всички умници ще им кажа-дано няма гореща война, че тогава няма да има нито ток нито вода нито храна. За компютри въобще забрави.

83

Анонимен

преди 4 години

Търговията с дрога закъса. Къде отиде свободата за дрогиране! Поробиха ни!

82

Анонимен

преди 4 години

Аз си мислех, че са се събрали да протестират срещу забраната на свободата да блъскаш някого отзад с камион със 140 км/час.

81

до 87 от славянин

преди 4 години

Големите събирания тепърва предстоят и събраните ще бъдат с камъни и коктейли ''***'! А плъховете като теб ще си стоят по дупките, докато се мумифицират, те на друго не са способни!

80

Анонимен

преди 4 години

До КООП КолаЕ ти направо апокалипсис вещаеш...хахах Не се безпокой, човека винаги е намирал начин!Дали чрез сила или интелект, трябва да оцелее някак си.Живота ни е даден, само че не лесен като холивудски филм (изключвам богаташките лапета, които си мислят че всичко им е позволено) Жесток и суров си е, тези които не го разбират си патят, но все пак вярвам на добротата на хората, все пак е човешко нали?