29

До онзи,

преди 4 години

Дето го кефи Гешев. Ако Гешев те кефи, обади му се и излезте на среща. Не пропускай. Може да е мъжът на жовота си. Любовта ще спаси света.

28

Няма никакви

преди 4 години

Присъди още, а пишете биячи. Ако се докаже в съда, че са невинни по това обвинение как ще оправите нещата? Съдът решава кой е виновен и кой невинен. Не Гешевци. Не полиция. Колко обвинения падат в съда? После ние плащаме, когато делата отидат в Страсбург. Човек е невинен до доказване на противното в съда. Да махнем съда и Гешев да раздава присъди и журналистите да се съгласяват с хор?

27

Анонимен

преди 4 години

А защо не казват кои са поръчителите? Да не са от ГЕРБ или от БКП-то? (то едно и също де).

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Не тези, не тези, не ме разбирай неправилно.Ясно съм го написал - поръчителите...

25

Анонимен

преди 4 години

"Криминално проявени но не осъждани" ,някой може ли да ми обясни що за дивоtия е това!?Ако са с криминални прояви ,трябва да са осъдени ,ако не са значи ,,досието им е чисто" и никой няма право да ги обвинява в каквото и да е,до доказване на противното!

24

Анонимен

преди 4 години

Гешев почна да ме кефи!

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Какви мозъци могат да поръчат такова нещо!? Това са безмозъчни същества, предимно с гладка мускулатура в мозъка!

22

Анонимен

преди 4 години

До тикваНапротив, едните са механиците с чуковете и сърпове, другите са поръчителите и мозъците, но като цяло всичките пър дят в едно цукало.

21

Само Левски

преди 4 години

Леле, кфи ги направиа ората... *** като зимат пари, как писаа у веснико - така шъ е. Оти си не трошат главите, ами да праат на тъпанаре за чужди интересе.

20

тиква

преди 4 години

До до 13М.утр.ите са нещо друго по различно от тези 3 рас.истки безде.лника

19

бай ганю

преди 4 години

До Анонимен 20при гешев има повече и по звучни арести но това не означава нищоедва когато всички тези арести завършат със доказани провинения и осъдителни присъди тогава бихме коментирали положителнотой и боко едно време ги хващаше ама ТЕ ги пускаха

18

до 13

преди 4 години

то се вижда колко е силна държавата:толкова години и още ги има тия м-у-т-р-и! промяна-никаква!!!

17

Анонимен

преди 4 години

някои плюха Гешев, като лама, но откакто е прокурор, разкриваемостта се увеличи. Дори и Фатмо бе разкрит, очаквам скоро и заврения зет да бъде изправен пред съда с такива доказателства, че и Пано да каже виновен е!

16

Естет

преди 4 години

Какви ММА-ци са тия смешници?!ММА спортисти са Фьодор Емеляненко и Благой Иванов - Багата!На пръв поглед чичаци с шкембета, но могат да пречукат всеки насреща им!Какъв ММА спортист е Любо Делев?Какви спортни успехи има?Инстаграм палячовци!Нали беше много силен Любо Делев...Кюстендилеца от Енималс го преби като куче за една минута!

15

Анонимен

преди 4 години

Тука коментари няма да има много...Не е политкоректно към "нашите" ребята...

14

Анонимен

преди 4 години

Дрогираните *** от агитките винаги са били използвани за политически цели.

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

това не са хора а побойници

12

Хиена

преди 4 години

Елит на България, прекрасна комбинация татуиран ММА -чалгарка, футболист-чалгарка,то няма футбол в България, но има фенове, странно, няма армия, имаме Дженерали.

11

Чочи

преди 4 години

И най - слабата държава е по - силна от най - силната мафия.Паулу Коелю

10

Анонимен

преди 4 години

психопати побойници та ГУГУТКАТА ПРЕДИ ВРЕМЕ СЪБЛЕЧЕ фланелката на ЛЕВСКИ ОТ СТАНИМИР СТОИЛОВ тия са дрогирани СОФИЯ ДАПАД хулигани побойници такива съблякоха самбиста в автобус404