19

Някой

преди 4 години

До 21 а ти като човек ,който няма висше си мениджър в брокерска компания ли . Навсякъде ,кадето има справедлив подбор за какъвто и да е пост се гледа образование ,опит,мотивация,и др.там кадето не гледат тези неща е шуробаджанащина.

18

Анонимен

преди 4 години

Повечето вишисти работят продавачи в хранителни вериги

17

Анонимен

преди 4 години

Като ги махат зашо са оставили да висят защо не са ги издърпали.

16

Shshs

преди 4 години

До От свой - интересно е как климатиците ще повлияят на младежта в дългосрочен план. Преди работех като монтажник на електронни везни и съм се възхищавал как в заводи като Видахим, София Мед, Стомана Перник мъже с по 15 години по-възрастни от мен набор 75 надолу не усещат студ на минусови температури , а тук последните години почнах да работя в офиси и тия под набор 94 се върнат напушени от обедната почивка и на 20 градуса с дълъг ръкав треперят като ледени висулки. Хахахаха. Нрави всякви!

15

Shshs

преди 4 години

До От свой - Може бро, ама аз съм на първи етаж и лято съм на сянка, а зиме абонатната отдолу ми топли пода и ми се оказаха излишни. Взех си едно одеало и приключих с климатиците. В офисите е доста неприятно като 200 човека на етаж трябва да се съобразяват с 15ма пушача, които са с лошо оросяване на крайниците. Лятото в офиса ходим по дълъг ръкав, зимно време по къс, ама както и да е, забавно ми е да ги гледам как треперят с пуловери докато се разхождам по тениска.

14

От свой

преди 4 години

За да сложат климатици не е нужно да монтират външни тела. Като в много западни държави така нареченото външно тяло може да се монтира вътре малко на различен принцип работят и шуми макс колкото хладилник така няма да развалят архитектурата. АЗ СЪМ МОНТИРАЛ В ИЗЦЯЛО ОСТКЛЕН БЛОК В ПАРИЖ НА 12 ЕТАЖ ТАКИВА КЛИМАТИЦИ РАБОТЯТ ПЕРФЕКТНО.

13

Анонимен

преди 4 години

На толкова ли глупави им изглеждаме. Нали днес минах от там и видях паднала пресна мазилка от дупките които са пробивали. А и са намерили майстори които са си оставили ръцете. Вместо да вкопат в стената гофрираните тръби те ги закрепили със скоби да висят. А мислехме че мутрите са ум, рели.

12

-_-"

преди 4 години

Дано нищо лошо не се случи със сградата.

11

Анонимен

преди 4 години

На магистратурата, ако казвате висше, думи нямам.

10

До 8

преди 4 години

Тук има една завършила две висши, но все още се мъчи с правописа. Явно човек трябва да има три висши, за да се научи да пише правилно.

9

Анонимен

преди 4 години

Банов трябва да знае, че СУ е автономна институция.Ако нещо му е криво да докладва на съответните инстанции и толкоз.

8

Анонимен

преди 4 години

Безобразници!

7

Дупчите за чиновници

преди 4 години

Тия климатици няма да са за аудиториите или за кабинетите на преподавателите.Няма да са и за комфорта на студентите, професорите, доцентите и асистентите!Ще са за тия вечни и несменяеми хорица, които киснат по кабинетите - секретарката на Философския, секретарката на Историческия, секретарките на секретарката на ура ми Янко...Имам завършени три висши в СУ с отличен успех, за съжаление. Ако не са починали още са там и още са същите селски кифли. Секретарки...Те са искали климатици!

6

От свой

преди 4 години

До 6 ама ти прозореца ползваш ли. Без климатици в определени точки на земята жевота ще бъде много труден.

5

Shshs

преди 4 години

Климатика е поредната тъпотия на 21ви век. Имам 2, монтирах ги 2017та и ги ползвах само първият месец. Не съм ги пускал вече повече от 2 календарни години. Едни от най-безсмислено изхарчените 2000лева в живота ми. Отворя прозореца кеф ми въздух, затворя го покрия се с одеалото кеф ми топлина.

4

Иванов

преди 4 години

Не били компютри, а компоти.

3

ссс

преди 4 години

Изчистете най-накрая стикерите по сменената дограма. 10 години станаха. Ама то при тези вмирисаните тоалетни на най-старата висще учебно заведение т.н., кай до стикерите ли сте я опряли.

2

Бубето

преди 4 години

Проф. Анастас Герджиков е най-некадърният ректор на СУ "Св. Климент Охридски" по ред причини. На всичкото отгоре за втори мандат ще е ректор, нямаше друг кандидат.

1

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая махнаха грозните климатици от хубавата фасада.