51

Анонимен

преди 4 години

Досега не личи на какво толкова се надяват.Хората няма да ходят да се блъскат в тия ресторантиКак мият чиниите? Как мият продуктите?Как проверяват здравето на персонала? Първо, за да пуснат ресторантите,трябва да се затегне санитарно-хигиенният контрол и да скочат глобите за нарушенияСега ресторантите са собственост на мутри и затова проверките на хигиената трябва са се правят с полиция.Нека има прозрачност. Кой санитарен инспектор е пуснал обекта. Кой лекар е разписал здравните книжки

50

Анонимен

преди 4 години

Ресторантьорския бранш гледа с надежда към свалянето на извънредното положение....Здравейте роби на комунизма! Защо ли? Вижте кой ви управлява все още - бивши комунисти, телохранители на комунисти и.т.н. До просешка ще стигнете и пак ще спите - трай коньо за зелена трева! Българина не е в състояние сам да предопределя съдбата си - все от извън България излиза, Ботев, Левски, Русия(1977-1878), СССР 1944 и.т.н.

49

Анонимен

преди 4 години

Надеждата ум.ир.а последнаНяма да са същите нещата

48

НЕКОЙ

преди 4 години

Който го е страх от вируса, нека си стои в дома си. Няма здравите да се побъркват заради страховете на малцина. Ай сиктир от изгъзици и желание за контрол. Сталинистки чалъми.

47

Хмм

преди 4 години

Преди редовно ходихме по заведения (уж в по-добри и скъпи). И сега можем да си го позволим, но не бихме отишли докато не се успокоят малко нещата. Броят активни случаи продължава да расте. А заведения ако отварят е добре да е като в Чехия - само тези с маси навън(не броим аквариумите по Витошка) и при поне 2м дистанция между масите. Абсурд е в близките 6 месеца да се отворят заведения или барове в затворени пространства. Но уви сигурно властта ще клекне и ще отворят както обикновено

46

!!!!

преди 4 години

Ресторантьорите и по питейните заведения задължително трябва да променят начина на миене на съдове, прибори и чаши.Задължително. Заразата в Европа тръгна от места за обществено ядене и пиене, не от обикновено скупчване не хора. Също да се промени принципно въздухообменът.

45

Анонимен

преди 4 години

Ако отворят ресторантите защо тогава съдят Волен Сидеров, че призовал да ходят на черква утре всеки сам ще реши дали да ходи на ресторант.

44

Анонимен

преди 4 години

Не може за 2 седмици да паднат всички забрани!Да не ходим на църква защото а на ресторант може.

43

Анонимен

преди 4 години

Добре де, даже и да ги отворят. Колко време ще седят отворени? Достатъчно е един заразен да посочи ресторанта, като място, което е посещавал в последните 10 дни и го затварят за 48 часа с предписание за пълна дезинфекция. После за отварянето ще се изсипват проверяващи от всички агенции, които няма да минават тънко, както досега с почерпка и някой лев в джобчето.При 90-100 нови случая на ден, това ще ги вкара в повече разходи.

42

Анонимен

преди 4 години

Днеска едни полицаи ми обясняват пак как трябва да ги излъжа с писмена декларация защо трябва да отида на вилата си, на 10 км извън областния град. И така 45 дни. Много умно и държавнически! Каквото повикало такова отговорило. Съответно, държавнически си извадих писалката от дюкяна и я подадох на държавата да ми я посмутче!

41

Анонимен

преди 4 години

За ресторантите кината хотелите просто няма как да стане. Оставете маските.Някакво облекчение е възможно да има.Докато има нови заразени ще изисква отстоянието клиент клиент, разделяне на влизащи излизащи.Кръчма със 400 квадрата трява да пусне 10 клиента. Ако и оркестър ще им свири...

40

Анонимен

преди 4 години

Ако някоя западноевропейска страна имаше българското ниво на заразяване и смъртност щеше да махнала всички ограничителни мерки.Първи въведохме карантина и изглежда последни ще я вдигнем?Яко изхвърляне - стреляхме с базуки по домашни мишки, представяни за годзилиТова си беше ритуално самоубийство на икономикзта! Нещо като- заради бълхите ще ви запалим обора с домашните животни.После нагло се хвалят как ни спасили от бълхите!Да сме благодарни!?

39

Пежо 106

преди 4 години

Ех,горките рестоурънт менажерс с годишни печалби малко над 0. Толко мъка и толко плач се изля от тия брабуси и панамери, че ми стана мъчно и пуснах сълза

38

Анонимен

преди 4 години

До Писна ми от васДа беше учил за нещо бе.

37

Българин

преди 4 години

По един човек на маса.

36

Край

преди 4 години

Да разредат столовете и масите в кръчмите. Вярно че ще е по скъпо ама няма да си дишаме във вратовете и да не можеш да си кажеш приказката.Забранете пиенето на алкохол по улиците и парковете - много е опадъчно, грозно и деградивно. Това ще вкара хората да си къркат в кръчмите - където си му е мястото.

35

До 38

преди 4 години

Ше плашташ и ушите ти ше пукат. Имам семеиство да храня.

34

Мерси вече

преди 4 години

Поръчвам сач с месо и зеленчуци, познайте вътре съотношението месо/зеленчуци!?Ами съотношението беше 10/90 в полза на зеленчуците!

33

Анонимен

преди 4 години

И кои ще са лудите да отидат на заведение??Първо че храната им ще е стара (не че преди това е била прясна), второ ще гледат за един месец да избият всичките си загуби за сметка на миниатюрни порции ( не че преди това са били големи), качество на храните и обслужване!А отделно, че почти е сигурно, че ще се прибереш с коронавирус!

32

Анонимен

преди 4 години

До 34Остави това измислено предаване ,,Кошмари в кухнята" в тази държава има ХЕИ и ДВСК които редовно проверяват за хигиената в кухните и годността на храните с изключение по морето където може въобще през целия сезон да не направят и една проверка!