22

Стефан Христов

преди 4 години

Изпратете го при Бай Ставри в ЦСЗ, той умира за такива!...

21

Явор

преди 4 години

До Анонимен - 26По-бива да НАСИЛВАШ доведена дъщеря?Спрете с порното, че почвате да говорите глупости...

20

Клоунски Свят

преди 4 години

Типично за прослойката. А Юропа импортира хиляди такива отпадъци.

19

Анонимен

преди 4 години

Да му се отреже чвора и да го пришият на устата му. Така ще стане цирков артист. Егати родната си дъщеря да насилваш. Да беше доведена по бива, ама на родна дъщеря да посегнеш този е за Карлуково.

18

Анонимен

преди 4 години

Без други доказателства или друг свидетел, само по думите на шизофреник и хвърчащо заключение от психиатър?

17

Велес

преди 4 години

Ахмед - Ахааа.... Дойдохме си на думата...

16

Анонимен

преди 4 години

Блудство има не само по отношение на непълнолетен, но и на пълнолетен, не знам кой е функционално неграмотен и кой не е, но тук е пълно с лаладжии.

15

До 20:

преди 4 години

Може сам да провериш какво значи блудство по наказателния кодекс.Това става чрез търсене с Гугъл, ще ти отнеме по-малко от 1 минута ако си грамотен.Но доколкото разбирам си функционално неграмотен защото не знаеш, че жената, с която сключваш брак е твоя съпруга.Една от точките за блудството наистина говори за положение "на зависимост или надзор", но в случая става въпрос за пълнолетна жена, която доброволно живее там.Естествено, че не одобрявам това деяние, но това може и да е лъжа.

14

До 4 Анонимен

преди 4 години

"За никакво блудство не става въпрос, това е друго нарушение на закона.Деветнадесет годишна ЖЕНА, а не момиче."Като е друго престъпление, (а не нарушение), защо не го класифицираш какво точно е ?!Ще наричаш ЖЕНА единствено жена си. Всички останали за тебе са МОМИЧЕТА. В личните карти пише Female - женски пол, а не жена.

13

Shshs

преди 4 години

Горките хора. Трудно доказуемо обвинение, а връщане назад няма... Дано майката и момичето намерят изход от ситуацята... Бъдете мъже като мъже бе хора... Какви са тия простотии никакво чувство за чест ли не ни остана, само мишкарстване, алъш-вериш и простотия докато минава номера... Целият свят ли е пълен с лицемери и използвачи? Каква колонизация на космоса и какви извънземни? 10% от хората са толкова мизерни, че трябва да ги е срам да погледнат майките си в очите.

12

Анонимен

преди 4 години

не баща а психопат

11

Анонимен

преди 4 години

Като пийнат и културните им особености излизат наяве

10

Анонимен

преди 4 години

Аамед от интегрираните ли е?

9

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

педофил

8

Достоевски

преди 4 години

Ех ама като започнете сега с вашите глупости, казвал се Ахмет, от каква националност е.?Аман от расисти, защо никой не написа че Кристиян убиецът е от български произход. Долен български наркомани, никой ама няма никаде такъв коментар. Какви сте амк.

7

Пепи

преди 4 години

Ама опитал или дигнал палатката.

6

Анонимен

преди 4 години

43-годишния Ахмед? Този какво прави с дърта мома у къщата, комшииката още на 15г я изтъргуваха както си е редно.

5

до 7

преди 4 години

Има, има.

4

Шукар момче

преди 4 години

Шукар работа, ама ...

3

Анонимен

преди 4 години

За никакво блудство не става въпрос, това е друго нарушение на закона.Деветнадесет годишна ЖЕНА, а не момиче."положение на икономическа зависимост към момичето" :))Какви са тези бисери?Явно наистина в съда и прокуратурата нивото е много ниско.