32

Анонимен

преди 4 години

Имах познат от Турция който ми е разправял за там как лекуват без пари в болницата жена му българка с неговите осигуровки!

31

Анонимен

преди 4 години

Горд национален предател --първо съсипва колкото можездравната система на страната,после иска да лекува българив съседни страни - изпраща имклиенти.

30

Анонимен

преди 4 години

Ковида е колкото болест, два пъти повече е политика и интереси. И икономика сиреч пари.Всяка страна си има определен подход да извлече максимални ползи от ситуацията. Кой да иска пари, кой ресурси, кой да докаже непробиваемия строй. Други гледат по надалече. Помагат, но след време ще се иска връщане на услугата.

29

Анонимен

преди 4 години

Добави, българино, към онези петстотин години и тези от как борисов е на власт!

28

Анонимен

преди 4 години

До 51Здравната система е пред колапс. Добре е съседите да я облекчат. Иначе 1200 заразени напират да я сринат. От друга страна не може да идеш на доктор освен ако не си пред умиране. Може и след. Следователно не е толкова натоварена. Може би бая народ си отиде със свети по телефона

27

Анонимен

преди 4 години

Срам ме е и ми е болно от този унизителен факт - българите да са принудени да ходят да се лекуват в Турция!Няма държава на тази територия! И този от снимката е основния виновник!

26

dah takkar

преди 4 години

добре че Б.Б. и Ердоган са много добри дружки иначе щтяхте да ядете галемия мамул на бежанците.Вярвайте на Б.Б. и всечко ще ви е надед

25

Анонимен

преди 4 години

Абе защо *** винаги е неблагодарен... винаги хленчи винаги недоволен... постоянно мрази всички.Вие въобще питате ли се що за стока сте самите вие ?Вас който и да ви управлява вие няма да сте доеолни и няма как с тоя постоянно мразещ манталитет да стигнете някаде. Всичките ви коментари са едни комплекси, нощи друго.

24

Пчп

преди 4 години

Давай Бойко като Батман си!

23

Трансплантология

преди 4 години

Имат повече донори, все пак са 12 пъти по-голямо население. А при нас рокерите са кът.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42Явно говориш за себе си ! Гледам да го посещавам колкото се може по малко този сайт, понеже новините им са малко на брой, но за сметка на това търсят провокация.Да не говорим че тук модовете ( троловете) си пишат сами. Даже е впечатляващо че само двама, може и един *** да пишат толкова коментари, конградс, само че сте ясни и обикновените потребители го разбират.

21

Анонимен

преди 4 години

Лузърите да се замислят дали ще им се подобри живота ако по цял ден стоят в сайтовете да тролят.

20

Анонимен

преди 4 години

Договорката има едно условие.Всеки си плаща сам нищо че парите му отиват напразно.Продовочи на илюзии, рано или късно всички ще застанете пред създатела.

19

В Турция

преди 4 години

Химиотерапиите и лъчетерапиите с прочутия лазерен нож не водят до излекуване. Взимат парите и хората почиват в луксозна обстановка. Виж в трансплатологията са много напред и наистина помагат. Особено при трансплантация на бъбрек при ХБН. А какво пречи при толкова добри специалисти да развием трансплатологията, особено при ХБН, та трябва милионите да изтичат в Търция???

18

Анонимен

преди 4 години

Хайл Бойко, да е жив и здрав да тормози народа. Пожелавам му да станат приятели с Тръмп, понеже не му обърна достатъчно внимание и Бат Бойко се обърка.Но не се съмняваййте че той е пътеводната ни светлина.

17

Анонимен

преди 4 години

Протоколите навсякъде са еднакви, условията в новите болници също, само лекарите са различни. Макар че и у нас има медицински онколози с турски фамилии.

16

MaйMyнатa

преди 4 години

Четат му, не се съмнявай

15

Тикволандия

преди 4 години

Ако има някоя "държава" в региона с изостанали ориенталски нрави, африкански институции и диктаторски форми на управление, то това не е Турция.

14

Анонимен

преди 4 години

Aкo вcички cи oтидaт пo рoднитe мecтa, кoй щe упрaвлявa дaржaвaтa? В прaлaмeнтa нямa дa ocтaнe никoй! Фaндъчкaтa щe e нa кaртoфeнaтa нивa! Бoйкo щe ce нaдпрeвaрвa c прaceтo кoй щe излaпa пoвeчe мac и cурoвaткa! Изoбщo - щe бъдe прeкрacнo!

13

Анонимен

преди 4 години

Чета коментарите и виждам каква "народна любов " се лее ,въпреки призивите му да му благодарим ,въпреки всекидневният пиар и хвалби от джипката.....и се питам дали ББ чете ?