131

Анонимен

преди 4 години

До 157Ще седиме и до декември, ама не заради тия дето се разкарват, а заради такива страхливи *** мишки като тебе, който подвиха опашката от един малко по - серозен грип.

130

Анонимен

преди 4 години

Нищо не може да ме убеди, че 81-годишен човек, страдащ от хронична обструктивна белодробна болест, хронична сърдечна недостатъчност и артериална хипертония е умрял от коронавирус. Защо не се прави аутопсия да се докаже причина за смъртта? Ставате вече смешни и нелепи.

129

да,да ама не

преди 4 години

човеко от народаНе щаба взима решения - министрите го правят! Ще се обидят! Пренебрегваш ги!

128

Анонимен

преди 4 години

Получихме ли хладилни камиони и чували? Да не се притеснявам

127

Анонимен

преди 4 години

Явно сектата на вярващите в коронавирус намалява.... Само нейните лидери, които излизат по телевизора и освояват фондове са най-яростните защитници.....Тъжно.

126

Страхливец Радев

преди 4 години

Къде се скри телефонистът Радев ? Къде е това мрънкащо нищо ?

125

Косьо

преди 4 години

До Винету БорисOFF Много елементарно Офчаров. Не Борисов, а цялата бивша номенклатура.Начело с БСП,ДПС,Атака +ГЕРБ.ВИЕ затривате България вече 31 год.И между другото другарю-какви 7 млн. те гонят.В БГ я има, я няма 4.5 млн. души.

124

Анонимен

преди 4 години

Накефихте ме с минусите, значи съм прав тролчета....хахах

123

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 144Народа не го е избрал еднолично Вожда и за това му трябват патерици.Те също не струват, но се поставям на страната на Шкембето.Цял живот искаше да е във власта и го постигна като патерица, да не говорим за другите патреоти...хахахах

122

Аман от редници

преди 4 години

На 81 години,с една торба болести,ама умрял от коронка.Абе,редник,ти кой правиш на ненормален?Заминавай за Кербала,да оперираш войниците на американския си господар.И не разбрах - ти на какво аджеба си генерал?Защото по професия си хирург.Калашник виждал ли си?

121

До 145

преди 4 години

И как така очерта апокалипсис, при условие, че 80% и повече изкарват вируса на крак без даже да разберат, че са болни?Как при далеч по-сериозни грипни епидемии нищо особено не се случи със здравната система? Не знам за простите, ама виждам, че от масова психоза народа спира да мисли!

120

Анонимен

преди 4 години

На 81 години, страдал от хронична обструктивна белодробна болест, хронична сърдечна недостатъчност и артериална хипертония.И как така накрая умрял от коронавирус?!Бъзикат се с нас.

119

Анонимен

преди 4 години

Нещата са много прости и много хора също...Ако заразените и болните се увеличат рязко, това ще означава и многоболни и заразени в болниците, които буквално ще спрат да работятпонеже и болшинството мед. персонал ще е болен или заразен.Всички предприятия от ел. централи до АЕЦ вероятно също щепострадат.Болните от други болести също никой няма да погледне...Деца, възрастни и всички хора по принцип няма да получат никаквамедицинска помощ по простата причина, че няма да има здравилекари.

118

Анонимен

преди 4 години

Боко може да направи ВСИЧКО, което реши !Защото управлява чрез марионетки - Ананиев, Дани Кирилов, Нено Димов, изшкембен войвод, Симеонов, лудия Волен и чрез ЖЕНИ, щото лесно ги респектита и ги подчинява на волята си. Спомнете си само то не беше Фидоска, не беше Цецка Цачева, не беше Цвета Караянчева, Дани Дариткова, Мента Стоянова, Лиляна Павлова, Теменужка Петкови, Катето Захариева, Николинка Ангелкова на земеделието Десито Танева и разбира се - Данчето Фандъкова! !!!!!ЩО ТОЛКОВА МНОГО ЖЕНИ ВЪВ ВЛАСТТА БЕ ХОРА, ДА НЕ БИ ЩОТО БОКО Е ЕРГЕН, ИЛИ ЩОТО ЛЕСНО СЕ СПРАВЯ С ЖЕНИТЕ ?????

117

Анонимен

преди 4 години

Ей един вирус няма да оставят в България бре, ще трябва да внасяме.Голям щаб голям НОЩ с велик кромчия бе!Избиха вирусите, а с тях и малкото останали българи.Браво на гробарите и вожда им Бойко .

116

НЕКОЙ

преди 4 години

Пълна зараза, максимална зараза, брутална зараза. Зараза до край. Рев, рев на мутафчии и прочие министри. Рев до край.

115

(-_-)

преди 4 години

На 81 години, страдал от хронична обструктивна белодробна болест, хронична сърдечна недостатъчност и артериална хипертония.Защо въобще се опитвате да плашите хората? Айде сега да махнете полуумрелите и тези над 70 да видим колко смъртни случаи има наистина!

114

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 138Хахахаха...чак сега ли го разбра.Да живее вожда Винету и всеки който се опълчи на мъдрото му оправление, да го разследват....хахахах

113

Някога...но не сега!

преди 4 години

Как ще пеят птичките в житата,весели ще плуват във простора.Ще се радват на труда си хоратаи ще се обичат като братя.

112

Анонимен

преди 4 години

Брей тук се напълнило с oткачалки, зомбирани от медиите на чалгаря, импексова и други подобни!