6

Анонимен

преди 4 години

Когато нмаше матури(преди 2008) излизаха много по-читави ученици....

5

Анонимиен

преди 4 години

Въпросът не е кога са матурите, а колко от учениците ще се явят на въпросните матури и НВО? Тези от министерството дали се замислят, че с премахването на ИП и връщането на децата в училище, шансът много от тях да са болни или под карантина точно за изпитите е доста голям.

4

Анонимен

преди 4 години

СТИГА с тези дати за матурите!!!Министъра да каже какво ще правим като си пуснем децата на училище и детска градина,ДИСТАНЦИЯТА ще отиде на ....!!!

3

Един българин

преди 4 години

За какво изобщо са тия матури? Половин България емигрира. Тормозят децата с ненужни неща( българското образование е направено да зубриш напразно,защото от наученото може би 10% помниш,или ти е нужно в живота. На мен лично полезни ми бяха само чуждите езици,а науки като: физика, химия, висша математика в реалния живот са неприложими.В другите държави не изискват всички предмети на ниво професор от децата в училище и такива изпити нямат.

2

Макаренко

преди 4 години

Събирай оценките от 5,6,7 и без матура и кой от къде е.

1

Анонимен

преди 4 години

Горкият просветен министър само дати и матури са му в главата. Чудо ли ще стане ,ако една година ,няма матури !Десети път вече споменава възможни дати.Вижте колко съм загрижен!Жалък е.