6

Янсен от Осло

преди 4 години

Трудно е да се разграничи ако човек не знае, че страда от сенна хрема. А хора, които страдат от това от години е нормално сега да го имат и да знаят, че не е корона. Все пак при сенната хрема няма температура, нито болки в мускулите. Ефектите са само върху очи и нос. По-лошо е невежеството на хората, които като те видят да шмъркаш и почват да те сочат с пръст. Как може в 2020 г да има прости хора, които да не знаят, че всяка пролет по време на цъфтежа на растенията има хора, които проявяват това

5

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът е много хитър. Хамелеон! Крие се и дебне да ви издеебне. Крийте се по къщята и се завивайте прЕзглава. Преструвайте се умрели, дано ви подмине.

4

Анонимен

преди 4 години

стига бе, спрете се, побъркахте хората, само болести ви са в главите. Ще почнат и от хрема да *** от страх.

3

От Кричим съм...

преди 4 години

Една инжекция в рамото на дипрофос и край на сенната хрема за един месец.Ако повтори което е малко вероятно пак,но не вярвам.Догодина пак.Сенната хрема трае един месец.Влиянието на дипрофоса пак толкова.Така,че напред.От 15год.го правя.

2

КГБ

преди 4 години

А ве маскари, и ходенето по голяма нужда скоро ще го докарате като симптоми на короната. Еййй гоуем "хамелеон" тоя вирус в очите на услужливите медии. Трябва вече да изброявате кое не е симптом. Голям лов на вещици.

1

Анонимен

преди 4 години

Хубавата новина е,че болните сэс сенна хрима нямат оплаквания,когато си стоят в къщи.