23

до 24

преди 4 години

Как ще им писне да дъвчат темата няколко месеца , нали още не сме се зомбирали достатъчно,както са планували господарите им ?!И милиони статии да напишете за произход от прилепи , коне , моне и др.под. глynocmu , ние знаем от коя отвъдокеанска империя произлизат всички злини !"Трябва ни мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред"-това го е казал преди около две десетилетия и3родът Рокфелер !Та , Борянче , започни оттам ...

22

Анонимен

преди 4 години

Защитниците на животни са виновни!

21

Истукан

преди 4 години

Китайците се опитаха да направят ваксина против спин и произведоха като краен продукт коронавирус. Германците се опитват да направят ваксина против коронавирус, дано да не направят нов грип или болест. Тестват ваксините върху животни, а после животните заразяват хората и видиш ли коронавирусът произлязъл от животни в Китай. Нищо такова, само в лабораторни условия може да се създаде такъв вирус. СПИН са го създали отново по същия начин, опитвайки се да правят ваксина против нещо си.

20

Анонимен

преди 4 години

До Митака Нали не си забравил ,че Испанският грип идва от САЩ ?

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен19 А ми ти какво си разбрал бе ,многополов ?

18

Митака

преди 4 години

1968 сте забравили хонконгския грип.И чумата средновековието също идва от Китай по пътя на коприната.

17

Анонимен

преди 4 години

Не ви ли писна да дъвчете една и съща тема по няколко месеца????

16

Анонимен

преди 4 години

Гьоринг-Лъжа повторена сто пъти звучи като истина.Много журналисти не знаят най-важното: само истината доказана без пари е вярна!Не държте хората в стрес, лъжи и заплахи, защото ще дойде видов ден.

15

Анонимен

преди 4 години

*** е професор по всичкология. На него никой нищо не може да му каже. Той знае колко души са починали от грип миналата година, и обича да разтяга локуми на тема вирусология, илюминати и Бил Гейтс. *** от скоро брои и загиналите от Малария в Африка, говори за бубонната чума като жив свидетел от 13-ти век.

14

Анонимен

преди 4 години

Въпреки това някои проучвания сочат, че СПИН може би е прехвърлен от приматитe към хората в края на 80-те години, а в Запада вирусът съществува от средата на 70-те години.Сега разбрахме кои са приматитe виновни за Спина. В Запада съществува от 70-те и после са го прехвърлили на останалите хора.Не се учудвам, че наричат а днешните журналисти Ми..рки.

13

1,2,3

преди 4 години

3x3 =9 пof which are threatening life!

12

Анонимен

преди 4 години

"От статията разбрахме......"Нищо не си разбрал каскет.

11

КГБ

преди 4 години

От статията разбрахме с какви щамове са си играли западните лаборатории. Съответно и до колко ефективни са им били биологичните оръжия през годините. Опитите продължават, нищо че в ООН има резолюция срещу тях. То и резолюция срещу ционизма имаше 3379 от 1975г., ама я махнаха през 1991г.

10

Dio

преди 4 години

Борянке, спри да пишеш за днес, защото хич не ти се получава. Този материал е горе-долу като онзи с бетонната дупка. Числата, които си написала, за България ли се отнасят, за Европа ли, за галактиката ли? Пълен бъркоч!

9

MaйMyнатa

преди 4 години

До Сделано в КитараНе позна. Този път, вируса е от космоса. Дошъл е с метеорит както винаги, но вместо да загине тука, както и преди, той оживява. И причината е човешка. Озоновия слой който разрушихте, и радиацията от къде ли не, са неговата естествена среда.

8

Ддд

преди 4 години

Каквито и епидемии да е имало не са били такива, че да се стигне до извънредно положение по света.За испанския грип не говорим но той е продължил 3 години.

7

до 12

преди 4 години

дали на никой не му пука ще става ясно през следващите месеци и години - Нова Студена или Топла Война, туй онуй, Юдеите от Ню Йорк зависи какво решат, че им струва!!

6

Сделано в Китае

преди 4 години

Пандемия от КоронаВирус - няма, защото КоранВируси има 10-ки и повечето са безобидни! Има Пандемия от Уханска Чума създадено от Shi Zhengli в Лабораторията в Ухан - това казват разузнаванията по Света - Австралия, САЩ, Индия...

5

Бате Гойко

преди 4 години

"Пандемиите с животински произход от Испанския грип до коронавируса"Авторката знае ли, какво е "пандемия"?

4

Анонимен

преди 4 години

Всички изват от азия и африка ....да се унищожат всички двукраки там