796

Анонимен

преди 4 години

Kой е този с черното лигавниче? А-а-а-а-а той бил нашия образцов президент Баце Борисоф! Малко бъркам правописа но се опитвам силно да се приближа към стандартното цензово ниво, чрез отхвърляне на голяма част от наученото! Все още ми е много трудно, но се старая да ви е ба у гаргите! Прос ти сте, а аз все още не съм и затова не се разбираме!

795

Мнение

преди 4 години

Браво съвсем разумни мерки. Моето семейство например с малки деца не може да отидем на село където си имаме къща с двор нямаме контакт с други хора но децата са на слънце в безопасна среда и могат да изразходват енергията си. След като си заредим с провизии за два дни няма да посещаваме и тамошните хранителни магазини. Ако са отговорни родителите проблем няма и за всички е добре. Освен това малкото ни дете пипа всичко и си сваля маската а във двора на вилата това не е проблем.

794

гербаджии от БКП-ДС?

преди 4 години

Обмислят или намеслят някоя друга простотия? Как да ни изтребат и доведат евреите!

793

БКП-ГЕРБ

преди 4 години

До ПОЖАРНИКАРС лявата си ръка гали а с дясната маркуча си вади!!!

792

Анонимен

преди 4 години

До 833 некоя сиПолитически евнух си, защото не разбираш, че живееш в общество с хора около тебе. Това, че не те интерсува кой за коя партия се бори, говори повече за твоята незрялост повече отколкото си мислиш, презентираш.И като си толкова свръх взимай лък и стрела и бягай да си ловиш обяда! Ти ще си първия/първата умрял(а) от глад!

791

Мислете

преди 4 години

В никакъв случай не бива да се отменя извънредното положение поне още две години минимум, в противен случай рискуваме да загубим 10% от населението на държавата-близо 700 хиляди души!!! Готови ли сме за такава катастрофа?! Животът на хората е най-важен, и без това не работят само някакви молове, кръчми и някакви псевдо-университети бълващи "калинки". Не, благодаря!

790

ПОЖАРНИКАР

преди 4 години

До пожарникар!Бойко-Борис трети!!!

789

пожарникар!

преди 4 години

До Бойко Борисов- третиПо-*** от него няма!

788

комунистически роби!

преди 4 години

До АнонименДотам ни докара Бойко-трети!

787

Анонимен

преди 4 години

*** направо счупи тъпометъра.

786

Бойко Борисов- трети

преди 4 години

Какво ли има пред вид за сметка на народа? Живот на кредит ли?-зависими от БНБ...

785

мръсната дума...

преди 4 години

До seiraИМА ЛИ ПАРТИЯ - ИМА И ПАРАВАН ЗА ПРИКРИТИЕ НА ВСИЧКО!-така ми наредиха!

784

Анонимен

преди 4 години

До seiraИма и по-лошо!

783

Хиена

преди 4 години

Какъв жест, ще пусне Българи по паркове и улиците, Този много,ама много загрижен за Хората, Нощ не спи-ден не яде, все за хора мисли, и другите Тиквунисти като Хиени покрай него, чакаме от евросоюза, еуро, лигите тъкат.

782

Анонимен

преди 4 години

Имайки в предвид умствения капацитет ще обмислим ще трав още доста!На комунистическите роби им е все едно още ден или още месец! Вместо да се бунтуват, питат като ще ни бесите вече - въжето ще го раздавате или да си го носим?

781

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

780

Анонимен

преди 4 години

Никъде "в света" не е доказано, че "маските помагат". Особено както я носиш ти.Ама като толкоз ви е акълът...

779

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

"Селският хитрец" е посъветван от "придворните" му слуги",че ако така продължава с "псевдо" "мерките" си ще бъде "пометен" от "леко" "изгладнелия" народ и едвам кретащ малък и среден бизнес!!!! Единствено може да изключим "зависимите","зомбираните" и "облъчените" от "аурата" на "вожда" плюс медийте,които са на "престижното" 111 място по "свобода на словото"!!!!

778

Анонимен

преди 4 години

Кат те гледам как си носиш маската, при теб ИП не е имало никога.Ако изобщо имате идея какво правите!Оня счетоводител нареди да носим парцали и да сме крепостни до 13.05, пожарникарят дрги неща приказва.Не сме имали по-лошо управление никога.

777

Анонимен

преди 4 години

Много е *** този индивид.