131

777-777-7777

преди 4 години

Хей Днес бг, защо ми триете коментарите ?! Да не сте и вие от комунистите ?! Това не е нормално ! Но какво да се иска от една ненормална страна като България ?!

130

Дан сан

преди 4 години

Много е забавно как разбиратели,които не могат дори да карат нормално заради КПП-тата,които не са били и един ден в САЩ се мъчат да обясняват на тези,които живеят там колко зле било,колко били нещастни, бедни и без здравеопазване.Тази година като цяло в САЩ са умрели по-малко хора от същия период миналата година.Цялата статия, както и останалите на другарката списвователка е пълен булшит.

129

Анонимен

преди 4 години

Странно колко ми прилича на една дългогодишна схема от Банкя.После не сме били американски под.логи, да бе!

128

Дон Кихот

преди 4 години

Амиии... пак са изключителни - на първо място по заразени и умрели. САЩ неусетно се превръщат в своята пративоположност - с просмукване на нефелен генетически матрЯл се превръщат в комунделска,троцкистко-либерастка държава от 4-ия свят. Тръмпецот на тоя фон изглежда като Дон Кихот.

127

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 4 години

До 777-777-7777 АБЕ ЖИВ ЗИЯН СТЕ И ВИЕ ТАМ, НО ИНЕРЦИЯТА ДА СА ХВАЛИТЕ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ Е ВАЛИДНА!Ти да не живееш в центъра на Ноливуд че да ми даваш измислени справки. 50 годони живял там а не е чувал за ДЕТРОЙСКИЯ и ОРЛЕАНСКИЯ синдром. ***!!

126

777-777-7777

преди 4 години

До Анонимен 7 За какво бествие говориш ?!?! Аз живея от 50 години в САЩ, а ти ела да видиш нашият живот - не съм видял бездомен (само най-мързеливите) , хладилниците са препълнени, улиците пълни с луксозни коли, хората засмяни . За какво бедствие говориш ? И статията е пълна лъжа ! Всеки който работи има здравна осигуровка ! А за пенсионерите - дааа не говорим ! Те са най-добре! Затова България отива надолу, от такива клеветници и завистници като теб Анонимният . И това ми било мъже !

125

До 128

преди 4 години

И хорс от русия идват масово...

124

Мда

преди 4 години

Демек тва дето го казвам отдавна, напълниха америка с хора от 3-4 свят и тя стана една държава със стандарт на страна от 3-4 свят. Много отдавна в америка не идват хора от европа, япония, сингапур, нова зеландия, т.н. идват хора от китай, индия, мексико, африка.Всеяко нещо си има причини.Имаше едно време един виц, защо при нас не е като в германия, имаме всичко, което и те, ами много просто защото при нас не живеят германци.....

123

Анонимен

преди 4 години

Рижавия клоун погреба реномето на САЩ градено десетилетия.

122

ковид измама

преди 4 години

https://youtube/watch?v=xfLVxx_lBLUгледайте изявление на двама доктори от САЩ - с истински данни - смъртността е по-ниска от тази на сезонен грип - базирано на истински данни от последните два месеца, носенето на маски и карантината намалява имунитета, в човешката история досега никога под карантиа не са слагали здрави хора?!

121

Анонимен

преди 4 години

нация от крадци, потомци на роби, лъжци, мошеници, престъпници и всякакъв сбирщайн не може да бъде град на хълма.Дойде времето да си признаят, че нито са нация, още по-малко велика.Дори да не си признаят, ще мине време и тогава ще си признаят.

120

До Додо

преди 4 години

Да той предложи и лечение с дезинфектанти.

119

Додо

преди 4 години

Taзи 'публикция' е нищо друго, освен преписана пропагандна неомарксистка пoмия.Не забравяйте, преди избори няма правила. Също не забравяйте, че Доналд Тръмп беше единствения политик с мъдe, който затвори границите за китайци, което значително намали разпространението на корона в САЩ. Същите ония пoмияри, които уреваха света, че бил "расист" (каквото и да означава това) заради забраната и организираха флашмоб "прегърни китаец, докажи, че не си расист", сега го обвиняват, че не е затворил навреме!

118

В

преди 4 години

Един вирус ги разката тея помийни кравари,ама така става когато правителството ти се интересува само къде да започне нова Война,и колко трилиона долара да изхарчи за нови бомби,ракети и самолети...

117

Анонимен

преди 4 години

Стига с тая1918г. Тогава е имало и войнаСега и тия стотици жертви са многоЦелият ресурс на държавите е включен в действие и пак хората страдат и загиватВажно е да се знае,че оцелелите развиват хронични усложненияНе е обикновено ,,грипче,,

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 120Грешка. През 1918 испанския грип убива 20 милиона само в Европа. Сега тоя вирус я убие няколкостотин хиляди я не. Глобално най-вероятно няма и милион да стигне ако се държим умно.

115

Анонимен

преди 4 години

Колкото цивилизацията върви към възхода на историческото си развитие,толкова по-кекава става към изненадите на Природата. Явно тези, които са по-близо до нея,като нации, хранещи се с всичко, което плува, пълзи,лети и изобщо мърда,ще доминират в бъдеще!

114

1

преди 4 години

До Анонимен 118НЕ им казвай такива неща, че ще почнат да смятат колко е това в рубли и няма да им стигнат нулите на калкулаторите :)))))

113

Анонимен

преди 4 години

112, ааааа 5-10 години кайш. Вие му..рзи.лките с бедните душици тая мантра вече ни я пеете поне 100 години, ве боярищници. Айде бегай да ги бръщолевиш тея някъде другаде. До сега в САЩ хората вземат помощи по $1200/възрастен и $500/дете, малките бизнеси взеха до $10к еднократно опростим заем, и още заем до 2.5 пъти месечните обявени заплати от 2019, демек ако компанията ти харчи по $5к за заплати на месец заема е за $15к, пак опростим по програмата РРР. Кога така и в (пост) комуноидните кло..аки

112

Анонимен

преди 4 години

В САЩ е по-зле от Столипиново, ние сме ги изпреварили, а пък руснаците съвсем.