9

ББ

преди 4 години

отказвам да плащам на крадци и айдуци,вие си ме вкараите в затвора,отнехте живота ми...бъдеще нямам...елата ми,не признавам властта ви,живота ми е от Бога даден,от 30 г. се гаврят неграмотни неандерталци с мъките и живота ми...обричат бъдещето на децата ми,за власт и пари...еничари на които трябва да плащат задето са ограбили живота ми и обричат децата ми на робство...и да им плащам...съд и белене...или излизаме да ви избесим,нема правда нема мир

8

Анонимен

преди 4 години

Ще подам нещо на НАП, ама май няма да е декларация...

7

Генчо Гунчев

преди 4 години

Извънредно положение по български или по бойковски, както ви харесва: Всички задължения, трябва да се изпълняват, всички права, навряни на кучето между краката отзад!

6

Анонимен

преди 4 години

Няма да останете гладни *** умирисахте столовете в напа .

5

лъжи

преди 4 години

ей, НАП, що лъжете хората? Абсурд е да се вземе ПИК по телефона, всички оператори нон стоп заети. Дано поне онлайн не сте толкоз бавни.

4

Растеж на %-ите

преди 4 години

Платете си данъците, че бюджета нещо издуха. Докато не ги платите, няма да излезете от вкъщи!

3

Анонимен

преди 4 години

Така и неможах да разебра, защо за фирмите беше отложено подаването и плащането с 3 месеца, а за обикновенните хора НЕ ? всички тия глупости, че видиш ли можело да се подадът и по интернет са смешни, защото и фирмите имат тая възможност, отделно т.н. "попълнени декларации" в голямат си част трябва да се корегират и да се проверят, а за да се направи това, хората трябва да си вземат служебни бележки от фирмите, а немалка част от тях в момента не работят.абе ЦИРКАДЖИИ

2

Елемаг

преди 4 години

Еми днеска е 25 ,утре 26-ти.Сами се дъните ,подаденис а само 1/3.Тоест 2/3 са в колапс работници!!!Какво не е ясно на ония от НОЩ???

1

Анонимен

преди 4 години

Те може да са подадени, но бас държа, че в тях пише, че всички са на загуба и не дължат данък