112

аз

преди 4 години

д-р Сребра Родопска

111

Козела

преди 4 години

Зависи от качеството на съпуна.

110

Тъпомер

преди 4 години

Искал доказателства,ти мозък нямаш ли,не можеш да четеш ли,или квото ти се каже по телевизията е истината.Поколение на интернет и не знаят кво да намери там освен танковете и т.н.За начало почни с уикипедия,и започни да свързваш нещата,е ако можеш де.

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 116Дай си източника на информация (и гледай да не се скриеш като всички подобни, дето говорят свободни съчинения и после изчезват безкрайно като им поискат доказателства).

108

Тъпомер

преди 4 години

115 Именно, 3 пъти за да има ефект,това е ключа,кой разбрал разбрал.

107

Анонимен

преди 4 години

До Тъпомеp"като са по-ефективни що *** повече от нас"Щото между ваксините направени за съвсем друга болест и вируса и ефектите от него няма нищо общо. На това му се казва да си избереш юзър нейма във форума сполучливо.Що се отнася до ефективността на руската ваксина - тя не функционира за това ЗА КОЕТО Е НАПРАВЕНА, за което свидетелстват хилядите случаи на туберколоза, въпреки задължителната имунизация.

106

Тъпомер

преди 4 години

Като са най ефективни що *** повече от нас,и не е важно дали минива или не,важен е ефекта от нея,фактите говорят,и колкото и да плюеш по Русия ми е все едно,ясно ми е че си с жълто на устата,долу горе...

105

Анонимен

преди 4 години

До ТъпомеpВъобще не са несъстоятелни. Най-ефективните такива се правят във Франция и в Канада. Едни от най-лошите в Русия. Българската е някъде по средата, но е хубаво, че вече номера с "БЦЖ ваксината" не минава. Е, вие ще продължите да т*олите, разбира се, но важното е ВИЕ да знаете, че ние знаем. :))))

104

Тъпомер

преди 4 години

БЦЖ ваксините са различни според щама,във Франция е Pasteur 1173 P2 и е много по различна от нашата,така че сравненията ти са малко несъстоятелни.

103

Анонимен

преди 4 години

До ТъпомеpНе знам на теб какво не ти е ясно когато прочетеш каквото съм ти написал за Франция. Между другото, така са редица страни които са на челни места по СМЪРТНОСТ. Франция е една от тях.

102

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще има нов вирус. Тук нещо не ни мори и се проваля проекта на амбрияжите, които са пуснали короната. Как да не обича човек родителките им!

101

Тъпомер

преди 4 години

104,то разпространението че е еднакво еднакво е като при всеки грип,натъртвам за разликата в смъртноста е въпросът,то кво не разбирате не ми ясно.

100

Анонимен

преди 4 години

Същото се е наблюдавало с чумната епидемия - източна Европа е била най-малко засегната. Според мен се дължи на хигиенните навици.

99

Анонимен

преди 4 години

Жалко . Имах големи надежди за редукцията ...

98

Анонимен

преди 4 години

Източно Европейските държави са многократно по-малко населени отколкото Западните, няма друго обяснение!

97

Анонимен

преди 4 години

До ТъпомерФранцузите са една от най-ваксинираните с БЦЖ нации. Източна Германия е по-рядко населена и има по-малко големи граддски центрове за бързо и сериозно разпространение на вируса. Икономмическата активност също е по-слаба. И двете са в корелация с разпространението на вируса, за разлика от конспирациите за БЦЖ.Мъка мъка мъка

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101БЦЖ ваксината не е комунистическо постижение. Френско е. Мъка мъка мъка

95

Тъпомер

преди 4 години

Не било доказано че БЦЖ е разковничето,че бит и е... признава ли си,дори и да е така демократите ще ви убеждават че баба ви е мъж,та вижте Германия,от западна мрът в пъти повече от бившето ГДР,ама стадото си е стадо,щом това е от соц. ще го плюем,разни с жълто на устата сравняват две системи чоплят семки и от интернет не излизат,а в интернет рай на измами и всякакви простотий.

94

Анонимен

преди 4 години

очевидно бецеже ваксината. колкото и да плюят по комунизма някои, без комунизъм България щеше да е на нивото на африканска държава. ваксините са едно от постиженията.

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 98Рекорд рекорд, ама Джуджи е казал даже и в най-лошите дни да не минават 100 бройки фира, така че да не си мислите, че ще са като изгнилите западни демокрации, които на толкова заразаени обикновено имат 150-200 души на ден МИНИМУМ? Такова нещо един социалистическо-авторитарно-олигархичен строй не може да допусне!