20

до 20 от славянин

преди 4 години

Могат да смачкат само плъхове като теб, вие по принцип сте смачкани, стойте си по дупките и се мумифицирайте!

19

До славянин

преди 4 години

И след това коронавируса ще ви помете вас ,,умните глави" Ама няма да отидете в клуба на сборището си ,а ще хукнете към болниците ,тикви ***. Така легнал на тюфлека ти е лесно да плямпаш, недорасъл пъпчивецо. Ще ви смачкат като г.н.и.д.и,ако се наложи.

18

славянин

преди 4 години

Бунтовете срещу световната тирания тепърва започват, но ще се превърнат в лавина и ще пометат всичката властоимаща *** и нейните слуги в униформи! Лятото 2020 ще бъде горещо!

17

Анонимен

преди 4 години

Да те всички стачкуващи станаха крайнодесни))

16

От Берлин/от кухнята

преди 4 години

Продължение: тук се питаме--Кой има повече права!? Докато на добрите и работещи данъкоплатци им се е... а ***.... та, другите с до 70% на социални помощи, имат право да нарушават непрекъснато законите и карантината.... Всеки, който се осмели да възрази или изрази съмнение в мерките на правителството--ВЕДНАГА БИВА ОБЯВЯВАН ЗА НАЦИ-НАЦИСТ ИЛИ RECHTER....

15

От Берлин/от кухнята

преди 4 години

Проблемът е следният : Нарушени са конституционните права на гражданите! Много от мерките са противокунстуционни, и това го каза даже един професор-бивш конституционен съдия! Пък и доста други специалисти.... На управляващите не им пука! Очакват се над 2 милиона нови безработни... Докато миналата седмица полицията пребиваше и арестуване протестиращи пенсионери в Берлин, пред джамиите беше бъкано с народ и дистанция изобщо не спазваше.... Полицията стоеше отстрани, и не ги пипаше!

14

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11 ПРЕСТАНЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ СИ ЗА 3 МАРТ. ПРАВИТЕЛСТВОТО ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ФЕВРУАРИ Е ЗНАЕЛО ЗА ВИРУСА НО НЕ ПРЕДПРИЕЛО НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ. ВСЕ ПРЕЗИДЕНТА ВИ Е ВИНВЕН НА ВАС.

13

Анонимен

преди 4 години

Всички проблеми в света идват от либерастите. Това е отпадъка на човечеството.

12

Хашиш ат Амстердам

преди 4 години

Най ми е смешно как феновете на нацизма са фенове на китайците.Хаха

11

Анонимен

преди 4 години

У нас пък -крайно ляв протест, воден президента ще има на ШипкаАко го подкрепим, догодина избирателите на БСП ще са се споминали

10

Анонимен

преди 4 години

Гадните либерали започнаха да губят навсякъде и им трябваше да измислят нова 'опасност' за да се опитат да спрат хората.. отчаян ход, идват избори и ще ги изчистим!

9

Анонимен

преди 4 години

Какво общо има дали са десни или леви, просто не са подметки и не лижат подметките на правителството!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7И аз това се питам. А иначе, всичките те мнооооого лелеят за "твърдата ръка", "желязно спазване на правилата", "ред, законност и справедливост"...Що за политическа шизoдрения е това??

7

Анонимен

преди 4 години

Как пък все консерватори те най не могат да носят на малко повече правила и дисциплина?

6

Шимон Барух

преди 4 години

Ок, тъй и тъй пишете а Германия и нацистите, защо не написахте поне нещо малко за холокоста и шестте милиона изпепелени евреи? От цяла седмица не сте пускали публикация нито за кожени подвързии, нито за лампиони, нито за по чудо оцеляли от ужасите на изверга адолф хитлер. Защо?

5

блумбърг

преди 4 години

мнението на немските нацисти е важно за нас

4

Анонимен

преди 4 години

Твоите права започват там, където свършват моите.Основен принципКак така ще си ръсят заразите върху мен?

3

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е добре дошъл за неолибералните нещастници,включително и у нас,сега могат да правят каквото си искат,да забраняват ,да,,разпръскват'',да вкарват в еврозоната без да се съобразяват с нищо и всичко ще бъде под формата на,,борбата с коронавируса''

2

Анонимен

преди 4 години

Ама в Германия съдът работи!А тук на Боко му идва излишен.Къде по-хубаво му е да управлява с декрети.Кой от кой по-малoyмни!

1

Зозо

преди 4 години

Фюрерът беше прав.