53

ТЦ ТЦ ЕДИН ЦИТАТ

преди 4 години

Адренохром один из метаболитов (продукт окисления) адреналина. Адреналин был произведен в лаборатории еще в 1904 году. А если его можно синтезировать искусственным путем, то зачем для окисления использовать детей и сатанические ритуалы? Источником теории, о том что "элита" накачивает себя адренохромом распивая кровь, пересаживая сердце или вынимая из мозгового ствола стал Хантер С. Томпсон. В "Страхи ненависть в Лас-Вегасе" персонаж говорит, что достал вещество у одного из сатанистов. По сути, вся теория основана на этом коротком диалоге, который был выдуман писателем.

52

Shshs

преди 4 години

ХАХА, а ако Ви подскажа, че Хром е просто един от филтрите за камера, които правят снимките леко по-червени? Друсах близо 14 години и ако наистина в София се продаваше адренохром навярно или щях да знам за него или някой щеше да е споменал нещо. Момичето очевидно е все още твърде младо и вероятно все още не е изпатило достатъчно, за да осъзнае как постепенно с годините кръга и от познати ще става все по-тесен докато накрая не осъзнае, че няма нищо по-велико от това да си мама на едно детенце.

51

ф

преди 4 години

Възможно е адренохром да се добива по този начин. Още преди години казваха, че богатите и някои управляващи си сменят кръвта с кръвта на млади хора. А сега медицината напредна.

50

Анонимен

преди 4 години

ах този хром? може да е фенка на лети джанти...

49

Анонимен

преди 4 години

Самото понятие "конспиративна теория" е създадено от ЦРУ в края на 60те с цел дискредитиране на всякакви съмнения в американското правителство и ЦРУ. С други думи, теорията може да е вярна, но щом е в разрез с официалната позиция на властите, значи е конспиративна теория.

48

До 51

преди 4 години

Няма как да обясниш нещо, с което не си запознат. Кое те кара да мислиш, че пицагейт и адренохромът са "опровергани"? :)

47

Анонимен

преди 4 години

До 48Обясних ти, че нещата около Джефри Епстийн и принц Андрю са реалност, а PizzaGate е измишльотина. Кое не разбра? Също е малоумщина теорията, че адренохрома, видиш ли, се добивал чрез измъчване и убийство на деца. Това влиза в моят топ 5 на най-глупавите конспиративни теории.

46

youtube

преди 4 години

Ronald Bernard - The use of child sacrifice - English voice-over

45

До 47

преди 4 години

Каква искаш да е пропагандата? Сатанинска? Или си мислиш, че това по медиите не е пропаганда, а е обективна информация? Сигурно затова Ютюб покри видеото и не му позволи да е trending, въпреки че имаше над милион гледания дневно. Относно Джеймс Алефантим - разгледайте му инстаграм, както и на неговите приятели - педосимволиката е навсякъде. Аз си правя труда да си проверявам нещата, а не да вярвам на "официални" източници. Или ББС не покриваха Джими Савил в продължение на близо 30 години!?

44

Анонимен

преди 4 години

Кое е булшит? Че Епстийн е осъден педофил, който е водил деца на острова си, и в същото време е канил редица знаменитости, които са знаели с какво се занимава!? Булшит е, че милиардер с информация, която може да уличи най-влиятелните хора в Щатите и Великобритания, се е самоубил в затвор с 24 часово видеонаблюдение. Истината рано или късно ще излезе наяве за ужас на някои хора.

43

Анонимен

преди 4 години

До 38 ОбективенПич, 95% от нещата в този филм не са истина, другите 5% са християнска пропаганда.

42

Анонимен

преди 4 години

Fiona Barnet , Kincora VIP peadofile ring - Richard Kerr

41

Анонимен

преди 4 години

Социални служби, доктори, учители са замесени в схеми за отнемане на деца, които после безследно изчезват.Има свидетелства на две деца в Англия, които просто няма как да си измислят подобни неща.

40

Анонимен

преди 4 години

Пълно е със свидетелства на оцелели в нета . Сатанински ритуали в които деца се измъчват до смърт и от място зад главата се взима кръв, така се извлича тази ,дрога, Който се интересува може да гледа има доста видео материал. Това е " елитът"

39

Анонимен

преди 4 години

Офф, ако някой се опитва да докаже че елита не е пълен с педофили е меко казано закъснял. Щях даму повярвам през 80те, ама сега сме 2020 и мръсотиите излизат на светло ! Това което наричате конспирации е 90% реалност, а това което наричате подбрани и официални източници е 90% фалшив свят създаден да ви държи в сън и в хипноза. От вас самите зависи дали ще си отворите очите, и честно казано, време е !

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36,същото ще го кажа и на теб, подбирай си източниците и не приемай всичко написано в нета и казано по официалните медии за истина.

37

Анонимен

преди 4 години

До 34Какъв Обама бре? Вземи прочети малко, но не в лай*яните сайтове, където четеш. Аман от конспиратори. Един такъв беше стрелял в пицарията на човека и му беше нанесъл материали щети от тъпотия.

36

Аха до 32

преди 4 години

Кое не е вярно? Че има педофилски мрежи сред политиците ли? Случаят с Джефри Епстийн доказва точно това. А aртистката Младена ли, или Милена Абрамович, която стана извстна покрай PizzaGate, доказва практикуването на сатанински ритуали.

35

Обективен

преди 4 години

Гледайте филма Out of Shadows. Истина е - изтезават малки деца, след това ги ядат и пият кръвта им. В диип уеба изтече филм, наречен Frazzledrip, в което Хилъри Клинтън отряза лицето на малко момиченце и го носеше като маска, докато я изнасилваше. Тези хора са ЗЛИ! Само в щатите изчезват над 800 000 деца годишно. Пицагейт е истина, извършителите държат медиите, нормално е да го "опровергаят".

34

Анонимен

преди 4 години

Убихте децата бе ! Дебелаци АЛЧНИ .