18

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Овцата цял живот се страхувала от вълка. Накрая я изял овчарят.Грузинска поговорка.

17

Анонимен

преди 4 години

До аман.Така ли ще разсъждаваш ако се заразят твоите родители?

16

Анонимен

преди 4 години

До ДокоГлупаците умират винаги преди всички... Включително смелите ***.

15

изнервен

преди 4 години

До 6 анонимник.Ти гледаш ли телевизия какво правят в другите държави?

14

Анонимен

преди 4 години

До КГБВчера двама като теб бяха в РПУ то да обяснят подобни на твоите идеи... лансирани във Фейсбук. Сега са в ареста за 24 с обвинения за умишлено саботиране на извънредното положение в държавата. Очаквай призовка и ти.

13

АМАН

преди 4 години

То е ясно, че всички ще минем по реда си, да се заразим с китайската ***. Няма никакво значение кога ще стане това. Повечето от нас няма даже да разберем за това. Няколко нещастници ще умрат, но какво от това? С многобройните си болести и без това са пътници.Даже е по-добре, ако ще се разболявате, това да стане сега, докато болниците са празни, че за изтеглилите късата клечка, да има по-голям шанс.

12

гражданин

преди 4 години

Като почнат да *** стотици на ден *** друга песен ще запее, но ще е късно.

11

Анонимен

преди 4 години

Страхът е наоколо и скоро ще се запознае с телата на тези, които го отглеждаха.

10

Доко

преди 4 години

С други думи старата поговорка - глада е по-силен от тока/коронавируса за пореден път е напълно валидна. Хората им е ясно как се мре от глад и мизерия и затова не им пука. Ако ги тръшне вируса, ще ***, но поне ще са опитали. Аз съм на същото мнение - да става каквото ще, смелите умират веднъж, а страхливите всеки ден.

9

КГБ

преди 4 години

А ве всичките умници дето ни се показвате от екраните и сте собственост на разни американски трендове, до кога мислите че ще ни плашите това *** Корумпид-19? Преди повече от 100 години един човек беше написал, че когато на хората им останат само нас..аните *** на г..за и вече няма какво да губят освен живота си, те ще излезнат срещу подтисника си. Тази критична маса хора скоро ще бъде достигната и никакви тв манипулации няма да ви спасят, продажници.

8

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно, целият треперя.

7

Анонимен

преди 4 години

Разликата между свещениците и светските хора в момента е само религията и, че поповете носят калимявки, а ние маски.Сега сме ограничени дори повече от тях по отношение на всички удоволствия до, които те нямат достъп, заради религията, която им ги забранява...Все си мисля, че и те имат някаква роля в тази епидемия...Само те не губят абсолютно нищо в тази криза ...

6

Анонимен

преди 4 години

Барба Ганьос да преусмисли мерките си някои са безмислени.

5

Анонимен

преди 4 години

Като е отминал, Барба Ганьос да излезе и да каже пак за хладилните камиони.

4

Тонката

преди 4 години

В Гърция ше ходите ли,само питам:):):):):):)

3

преди 4 години

21% нямат спестявания. Бойко ще ви даде заеми.

2

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, нали се разбра, че този вирус няма как вече да го спрем и така и така ще го минем повечето. А имунитета отслабва от седене вкъщи, засилва се с движение и разходки на чист въздух. Вече стотици лекари и учени в България се обявиха против тази забрана за парковете, но отговор от правителството няма. Тези каскети да не искат да ни уморят умишлено?

1

Анонимен

преди 4 години

Какво повече от това да нося маска и да си мия ръцете? Началник-щабът го хванаха, че откровено лъже за маските - веднъж не помагат, после ги направи задължителни. Пазя дистанция, дезинфекцирам си ръцете и каквото сабя покаже.