13

4epa

преди 4 години

МОЛБАТА 4ЕТИРИЦИФРЕНА ЛИ Е ??????????????????

12

до колегата

преди 4 години

Прав си че не трябва да се пускат , но също така трябва да сме на ясно че 1 грам смес и 2 гр трева е неадекватно да се заангажират следствие, адвокати, съд ит.н. за една малко вероятна присъда - условна.

11

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Ама то болничко било горкото братче на безполезният гей-ритнитопковец!

10

ББ

преди 4 години

спирам да плащам заплатите на алчните съдии пуснали един престъпник който може да срещне и вашите деца на някоя пътека,да им ги плаща родата на престъпниците,предлагам да ги уволним и да им се ценят адвокати,Законите в Републиката ни не са ваучери които да осребрявате за сметка животите на децата ни...безбожници,къде е прокуратурата на която плащаме да защитава спазването на Законите...съд и Белене за изчадията...щом така искате ок

9

мишо бирочето

преди 4 години

дошъл му е мензисът на барби джуниър.

8

Додо

преди 4 години

Софийският апелативен съд пусна под домашен арест Асен Бербатов.===============Превод: Митко Бербатов за пореден път си плати като поп да отърве онова лаjno брат му. Молете се, да не застигне вас или децата и близките ви на някой светофар.

7

Анонимен

преди 4 години

Тече му кръв от носа и трябва домашно лечение.

6

Анонимен

преди 4 години

Това е смехория.зщо ни занимават с.дребна рибка като тоя ? Защото е брат на Димитър Бербатов.

5

Анонимен

преди 4 години

Е, щом е от ГЕРБ - може.

4

...

преди 4 години

Значи, да знаете. С квото и да ви хванат, в каквото и да ви обвинят - разболейте се на момента. Кихате, кашляте и пърдите и до 24 часа сте си вкъщи. Гарантирам.Как па сички се разболяват, точно като ги лепнат? Как един не се оказа здрав и прав пред съда? А де???? БЪЛГАРИЯ.

3

Анонимен

преди 4 години

Има ли залози за това, че всеки известен подсъдим ще бъде оправдан и ще остане на свобода. Ето - давам идея на Черепа за нов бизнес в България.

2

Анонимен

преди 4 години

Батко му се отрече от него и сега тоя ходи да става за срам - да продава 2 дози за по 100 лева .Ако имаше акъл щеше да завърти някой бизнес с някой милион от брат си, ама той комплексар от брат си , щото оня не си знае милионите и тоя му завижда. Той затова и Димитър Бербатов не иска да го чува даже.

1

Анонимен

преди 4 години

Да му вземат и книжката може да кара дрогиран.