65

Дарин Калинов

преди 4 години

За пореден път ,се убеждавам,колко зъл и нагъл може да бъде този народ,относно бездомните животни,какво примитивно и жалко писание,не знам но агресивни и коравосърдечни двукраки в тази страна са много агресивни и ако можеха *** такива да се поставят намордници като на опасни четириноги с удоволзтвие бих поставил на някой такъв намордник,че виждайки бездомни животни,които друг такъв като него е изхвърлил,да се укроти воят им и да не ухапят някой,че са по.жестоки и от най-опасния звяр на планетата

64

Shshs

преди 4 години

Сега се забавлявам с друг казус който е с паркиралите автомобили в тревните площи в Младост 3. Четвъртък и петък ме излъгаха че ще дойдат от инспектората, уви. Днес вече 3 часа никой не вдига телефона и скоро ще започна да ги усмивам в социалните медии. :}

63

Shshs

преди 4 години

Прав си, ще пробвам тези дни лично да отида и да говоря с хората там да ги разпитам какво са направили по въпроса и защо така петнят името на общината и то пред новодошлите ни съкварталци, понеже тези 528, 529 блок са нови и хората там са се нанесли там последните години.

62

Анонимен

преди 4 години

До Shshs:) Щом става въпрос за БАН, там нищо не е като хората. Ако наистина те хранят тези кучета, значи през двата почивни дена четириногите отиват някъде другаде да търсят препитание.Който се е наел да изхранва 6-7 кучета, би трябвало да си направи труда да поеме цялостната грижа за тях. В случая не става дума за един човек, а за цяла колегия, която идва в този блок. Само не знам тези от кои са - от ходещите всеки ден на работа или от онези, които се вясват само във вторник следобед.

61

Shshs

преди 4 години

На входа на БАН има табелка че разхождането на кучето е забранено заради карантината, въпреки това влязох, но за съжаление и там не намерих въпросните кучета. Започвам да се чудя, този сигнал проверен ли е от журналист на място или просто решихте да напишете статия? Много е спорно дали този начин на писане на статии води до нещо градивно и дали може да се нарече журналистика. Иначе евала за хубавият ден който ми подарихте отдавна не бях разглеждал тази част на квартала, уникално красиво е!

60

Shshs

преди 4 години

Ъпдейт, за съжаление от към въпросният блок никъде няма вход към БАН, но за сметка намирих още 2 паркирани в тревните площи автомобили СВ7922НВ и СВ7126ММ. Слизам до 7ми километър да видя какво се случва от вътрешната страна на двора на БАН понеже това червеното ми се струва познато.

59

Shshs

преди 4 години

Ъпдейт - с моето куче стигнахме до София Аутлет център и нито тя нито аз намерихме куче. Единствено виждам един джип с регистрация СА5064МС паркирал в тревните площи. Пичагата май пуши следВеликденско козуначе до сградата на РНО Сега отивам да видя ВЪВ двора на БАН. Но тук повтарям няма нито едно улично куче, а ако е имало вероятно са ги прибрали?

58

срам

преди 4 години

Гласувайте още за Фандъкова и се надявайте да ви реши някой проблем. За толкова години кметуване не го е решила, няма да го реши и през сегашния мандат. Кучетата ще си останат там, където са. Най-много отново да започнат да лъготят, че ги кастрират и прибират агресивните. При Фандъкова кучетата са по-важни от хората.

57

Shshs

преди 4 години

Уау, в парка съм но поне за момента няма кучета. За сметка на това виждам че някой хитрец е влязъл с кола и е изхвърлил строителни отпадъци. Само информативно ще Ви кажа че столична община има график за износване на строителни отпадъци и другият път просто можете да погледнете в кой ден минават през Вашата улица. Подозирам че кучетата от снимката не са в парка, а в двора на БАН, но ще проверя след като приключа с парка.

56

Бездомните кучета

преди 4 години

Бездомните кучета идват от Марс. Вечер късно Марсиански кораби идват и изоставят любимците си след като им омръзнат. Сигурно така правят и с децата си. За разлика от добрите Земляни, които мислят прди да си вземат куче и се отнасят отговорно към кучешката сътба. Трябва да започнем да разстрелваме тези Марсианци, защото носят страдание не само на прекрасните и добри Земляни, но и на кучетата.

55

Анонимен

преди 4 години

Ами отстрелвайте ги агресивните кучета. Ако те напада нещо, имаш правото да се отбраняваш. За самоотбрана няма наказание.

54

Shshs

преди 4 години

Хайде чао Ви, достатъчно се посмях за днес, 20 човека търсят проблеми, типично български форум. Вие псувайте Младост, а аз излизам да му се порадвам даже се амбицирах да отида и да се видя с тези толкова агресивни кучета. До нови срещи и не забравяйте или малко по-усмихнато докато сте с покрив над главата и залък в корема или сте част от проблема хахахаха. :}

53

Shshs

преди 4 години

Тук въобще за каква медия можем да говорим, след като дори отговорите не можем да си ги пишем един на друг, а всички отиват един под друг в права колона. Тук си говоря с някой анонимен с който изписахме 10 поста и наспамихме темата, а можеше да се направи като в спорт.ал където свободно двама човека могат да си водят дискусия (жалко че там няма достатъчно адекватни с които да е възможна подобна, хахаха)

52

Анонимен

преди 4 години

Като няма виетнамци ще има кучета бе!В природата всеки си има естествен враг,ето ние си имаме корона:)))

51

Shshs

преди 4 години

Допълнение към коментар 51 - В крайна сметка Медия е с корен медиана което в случая означава връзка между народа и държавните служби. Аз съм на ниво 5 клас, което е що годе адекватен правопис и писане на съчинение разсъждение. От там нататък съм оставил тези които 15 години са учили журналистика да покажат защо са служители на медиите. Това горе написаното от Анисия е хубаво за ниво 7ми клас диктовка. Чакам с нетърпение да видя какво е научила в следващите 10 години следване на журналистика. :}

50

Анонимен

преди 4 години

Плодовете на кучкарската любоффф. Като поостарее любимецът и го напъждат сред "природата" в комплексите, за да си купуят нов добър другар в живота.

49

Shshs

преди 4 години

До Анонимен 43 - В такъв случай се връщаме на основната: в кучкарниците част от служителите са недобросъвестни. Въпроса не е коя медия ще съобщи за повече проблеми, а коя има силата да доведе ситуацията до решение чрез интервюта, анкети и прокарване напредложения. Ако Investor Media Group се имат за фактор, да предлагат решения: поставяне на камери по кучкарниците, чипиране на кастрираните и проследяване на резултатите чрез 24/7 лайв уевбсайт.

48

Анонимен

преди 4 години

Е сега, претенции. За 1200-1300 евро на квадрат очаквате да няма кучета ли?

47

Анонимен

преди 4 години

Младост беше много хубав квартал, добре замислен, за разлика примерно от Лозенец. След 1989 година и него го развалиха с безразборното строителство, както и всички останали квартали на София. Живял съм 25 години в Младост и знам как беше и как е сега. Преди 1989 година казвахме, че в Младост живеят МАЦИ - милиция, армия, ц... и интелигенция. Ц-то бързо отпадна - изгориха паркета за отопление и се изнесоха. А кучетата не са проблем.

46

Части

преди 4 години

Спокойно, това е бъдеща храна, скоро ще почнем да се бием кой да ги изяде. Както е тръгнало!!!!!