180

Анонимен

преди 4 години

До */* Е, ами отишли са си млади и зелени по на стотина години! Пълен цирк и идиотия!

179

+

преди 4 години

Защо се почва с числото заразени ,а не заразените за последните 24 часа и за излекувалите се...а след това с числото заразени за 50 дена !?а господа и госпожи с госпожици !?

178

Анонимен

преди 4 години

Номер 177, твоето мнение ми изглежда най-близо до истината!Каквото и да ти говорят, знай, че става въпрос за пари.За масовите тестове е същата работа.Ако ние си ги плащахме, генералът не би имал нищо против.Евтините китайски не стават, защото са фалшиви, ама от скъпите няма да поръчат.Бас ловя, че ако ни одобрят за еврозоната и отпуснат пари ще отпадне извънредното положение!

177

Анонимен

преди 4 години

Маските да махнем?Мерките да премахнем?Да влезем в болница за бъбречна криза и да лепнем коронавирус?

176

*/*

преди 4 години

Починал е мъж на 95 години и жена болна от рак.Егати вируса, иначе щяха да откарат до 130 години.В какъв филм сме само.

175

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

174

Анонимен

преди 4 години

Хора, не разбирате ли, че циркът няма да приключи, докато не вземем едни пари от ЕС. Сега влизаме в чакалнята, после ще раздадат бонбонките и всички ще се кротнат. Но това може да откара и до догодина.

173

цирк

преди 4 години

В Банско се оказа, че рекорден брой хора - над 7% са го изкарали без въобще да усетят. За сравнение, когато 2% от населението се разболее от грип се обявява грипна епидемия.

172

123

преди 4 години

Умират хора с хронични болести на възраст. Вируса е по-малко опасен от грипа ако въобще го има. Сваляйте мерките и да приключва маскарада.

171

Батко

преди 4 години

Глупави разсъждения на неграмотен човек

170

S10

преди 4 години

Абе, Омбре, вземи научи малко български език преди да се присмиваш на хората. Изключвам глупавите ти размисли...========Яйцата бяха вкусни, благодаря. А вие да не пропуснете /по случайност, разбира се/ на Гергьовден да изгледате всички брифинги, новини и изявления,да се омотаете плътно в маски и шалове, ако пък сте се сдобили с шлем и предпазни очила - най-добре, да се затворите в изолатора...ъъ, в къщи и да хапнете боб, спагети и ориз /с които предвидливо сте се запасили в доволни количества/

169

Докога?

преди 4 години

До xaxsasАман от нови слуаи! Кажете ги наведнъж!

168

xaxsas

преди 4 години

Пряка демокрация, кога? Корона, докога? Още ли спим?

167

Анонимен

преди 4 години

Яйцата вкусни ли ви бяха? Да не забравите на Гергьовден пак да тръгнете на длъж и шир да хапнете агне!.......Яйцата бяха вкусни, благодаря. А вие да не пропуснете /по случайност, разбира се/ на Гергьовден да изгледате всички брифинги, новини и изявления,да се омотаете плътно в маски и шалове, ако пък сте се сдобили с шлем и предпазни очила - най-добре, да се затворите в изолатора...ъъ, в къщи и да хапнете боб, спагети и ориз /с които предвидливо сте се запасили в доволни количества/. Наздраве!

166

Анонимен

преди 4 години

Яйцата вкусни ли ви бяха? Да не забравите на Гергьовден пак да тръгнете на длъж и шир да хапнете агне!

165

Анонимен

преди 4 години

Къде видяхте 17 случая, по всички данни са над 100. Ама всички източници твърдят, че са над 100. Вие от днес.бг да не сте ги мерили отделно?

164

Анонимен

преди 4 години

"Никаква дисциплина, никаква карантина, цял Люлин излазъл и се шляе между блоковете. Така скоро няма да се подобри ситуацията". ------Че какво и е на ситуацията? Починали с коронавирус - НЕ повече от починали от пневмонии и усложнения от сезонен грип. Заразени и починали с коронавирус - МНОГОКРАТНО по-малко от такива при последната епидемия от свински грип. Обща смъртност в страната - ПО-НИСКА от същия период на миналата година. Болниците - полупразни. Какво и е на ситуацията?!?

163

О, Шипка!

преди 4 години

Грабвайте телата!!!Някой си изкряска!И трупове мъртвихвръкнаха завчаска!Чувалите, пригответе чувалите!Заповяда генерал Мутафчийски!А вътре, в тях, о, майко мила...Абе аре стига плашихте децата с Торбалан и баба Яга!!!

162

ХоХо

преди 4 години

Вече не Ви вярвам, и повечето хора разбраха, че се прави голяма постановка с този корона-вирус.

161

Анонимен

преди 4 години

Пак ни мятат на върбите. Броя расте защото тестовете които се правят са повече, не защото има повече заразени. Ако правеха 2000 теста на ден цифрата щеше да е друга...така, че един вид пандемия няма. Реалната бройка на заразените и прекаралите КОВИД-19 е в пъти по-голяма от посочената и при този брой починали излиза смъртност под 0,4% никаква причина за паника и карантини