37

Анонимен

преди 3 години

И за 30 години не е открил нито едно живо биологично същество . Нашата всезнаеща и всевиждаща Преса ни информира , че извънземните обитават Витоша близо до София . Върнете телескопа за да документира това откритие .

36

знайко

преди 3 години

До АнонименРазбраха, защото ги поканиха на рождения ден. Има снимки и свещички палиха и гасиха - за щастие... Та така...

35

знайко

преди 3 години

До VО, "те" отдавна я показват и по *** медии тоже... Даже Барни Ръбъла, който джурка системите на ВСС и ги проверява с "бял хакер" също я има в главата си... Ама нали е тъмна и това е причината да не можем да я видим...

34

знайко

преди 3 години

До незнайкоНе смеят - нали Земята е плоска, а на стъкления покрив звездите и слънцето са нарисувани с молив и цветни боички. Има едни малки джудженца, които само с това се занимават. Първо рисуват звездите, после ги трият и след това ги рисуват на друго място и затова на нас ни се струва, че се движат. Накрая хвърлят едно голямо одеало, за да си мислим, че е нощ, ама не НОЩ (като щаба), ами такава една тъмна, на която можеш да спиш спокойно...

33

Нема му нищо

преди 4 години

нали е във вакуум, моята Лада е 50 години на улицата и още върви

32

незнайко

преди 4 години

Защо не ни кажат на какво разстояние е телескопа от ЗЕМЯТА ?

31

Анонимен

преди 4 години

До 41 ТеоУби *** бе човек ! Ама така сам са смял, ама така сам са смял та паднах даже от стола

30

Анонимен

преди 4 години

Обожавам фантастиката

29

Анонимен

преди 4 години

тоя телескоп ще излезе май нещо фалш като "кацането" на американците на Луната !

28

Анонимен

преди 4 години

Брех каква прогресивна нация сме... всеки разбира от астрология и астро-физика :))) Невероятно! Евала.

27

Тео

преди 4 години

"Вече три десетилетия той обикаля из най-красивите места на Вселената" ... стигнах до тук! Няма смисъл повече!

26

Анонимен

преди 4 години

Телескопчето само до 163 000 светлинни години ли стигнало? Все едно Вселената да е дълга 100 километра и телескопа да ни показва неща на 1 метър от нас. Муахахахааа.....Много бееее....цял един метър от 100 километра!

25

Николай

преди 4 години

Хъбъл свърши много работа и още ще поработи но астрономите с нетърпение очакват изстрелването на новия телескоп на НАСА, носещ името на Джеймс Уеб. Изстрелването е насочено за 2021. Огледалото на новия телескоп е огромно в сравнение с това на Хъбъл - 6.5 м срещу 2.4 м и следователно ще може "вижда" по-надалече и с по-добра резолюция.

24

Анонимен

преди 4 години

И как Хъбълчето дето достигнало едвам едва до 163 хиляди светлинни години, определя Вселената че е на 14 милиарда години? Хъбълчо, я кажи като сис толкова остро око кажи какво има след тези 14 милиарда светлинни години? Алф от Мелмак?Да ве *** у хамериканските смешници!То гащите не може си обуе , тръгнало да казва колко е дълга вселената.

23

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни баламосват с тези компютърни Анимации. Някой вярва ли че има телескоп който да снима в космоса. Я нека снимат земята от височината на която се намира телескопа. За да опровергаят теорията за плоската земя в която вярват все повече и повече хора. Да ама как да я снимат като няма такъв телескоп. С тия холивудски номерца бяха кацнали и на луната чак разходки си правеха. Но през 70-те години хората бяха наивни и тъ, пи и им се хванаха ама сега защо не отидат защото немогат.

22

Анонимен

преди 4 години

"Преди Хъбъл да бъде изстрелян в космоса, ние не знаехме дали Вселената е на 10 милиарда години или на 20 милиарда години - сега, благодарение на него, знаем с точност - 13,8 милиарда години."Винаги съм задавал въпроса...какво има след Вселената на мнооого мои учители , на много разбирачи по форумите, по улиците, на мноого писатели...и не могат да ми отговорят. Пак питам: Какво има пред тия 13, 8 светлинни години?

21

Спас

преди 4 години

Само да уточня, телескопът не обикаля из космоса, още не можем да "обикаляме" из космоса, това не е като да си отидеш на село. Той е в орбита около Земята и бива насочван към въпросните "най-красиви места". Има и правописни грешки, но там сме безсилни.

20

V

преди 4 години

Ми да покаже малко и ,,тъмната материя,, ве.За 30 години нито грам тъмна материя. А уж тя била 80 % от цялата материя .Що тъй ?Сумати пари пък няма тъмна снимка :)))

19

ined

преди 4 години

Докато не стане на 65 може да се пенсионира само по болест

18

Анонимен

преди 4 години

До 31 АнонименТой неможе да те отнесе но коронавируса ще ти помогне