41

Анонимен

преди 4 години

Феновете - света вода ненапита, а Иванчева - вещица... Гешев знае кога да приклекне.

40

Иво 88

преди 4 години

Получавайки в замяна пари и свобода на действие в развиването на бизнеса(разбирай разпространението на наркотици и правилното отчитане на правилния човек)Живеем в страшна помийна яма и измъкване няма!

39

Иво 88

преди 4 години

Само не знам защо слагате всички фенове на Левски под общ знаменател...Ние не сме виновни, че има такива *** и отпадаци в агитката.... Мнозинството от феновете на Левски са нормални мъже и жени. Но някой явно има файда да се говори за топ глупаците и вандалите в България!Горко и на нашата държавица с такива управници и с такива пионки които те имат(защото гаранция СЗ, Офанзива и Енимълс са съставени предимно от едни престъпни индивиди изпълняващи поръчки на кукловодите от горе получавайки

38

Анонимен

преди 4 години

Дано да не ви пускат скоро ритни топковци!!!Файда от вас нема....почивайте и натдавайте килцаАй наздраве

37

ГОВЕДАРСКИ ЦИРК

преди 4 години

Уефски никога не е бил,не е.и няма да бъде голям европейски отбор.....

36

минчо

преди 4 години

предполагам ,че тея ММА бойци титани -ходят невъоражени и разчитат на тупаници и умения-един същия мега транс галактическия междузвезден велик боец Багата ли беше-го оправиха за 3 секунди-преди години нашляпах едно момченце ,и хоп пред вкъщи два джипа със същите такива мега здрави ***-взимам най големия касапски нож,за дебелите пържоли ,слизам пред входа и викам да почваме -аз ще бой ама двама умират-гледахаме гледаха ме пък си тръгнаха,те бият такива едни културни хорица възпитани

35

тт

преди 4 години

Тея няма случай да са били виновни за нещо . Все невинни. Все едно тия дето са писали декларацията знаят кой какво е правил или не е правил. Подобна реакция беше очаквана. Само можеше да добавят , че отново държавата тероризира децата на България. Смешници, сър .

34

синята лампа

преди 4 години

От Локъл дръг дийлъра на ПФК "Репресия 1914" съчинили няколко изречения чрез които се оплакват от законността в държавата , как тази тяхна търговска стока наречена кока им е отнета и сега не можели да извършват техния си бизнес с децата пред входа.

33

Анонимен

преди 4 години

резервната чета на банкянския комунист напомни за себе сиглавния каскет се стаи нямам нищо против които и да са феновено за мен фенове на клубове чиито имена са национални светини са обикновени антибългари ако са българи сами ще преименуват отбори с имена като ботев и левскинито една европейска държава няма подобна гавра с националните си светинина времето бае ти тодор реши да го оправи но пак надделя нихилизма на племето заемащо територията българия- дано се освестим

32

Ченге

преди 4 години

Милите, *** те са света вода ненапита!

31

Анонимен

преди 4 години

Феновете на Левски плачат тук за нещо си, ама иначе години наред позволяват на ръководството на Левски да се гаври с историята на клуба играейки с третокласни чужденци вместо с български момчета. Ако бяхте фенове щяхте да бойкотирате опитите да се гаврят с историята на ФК Левски.

30

Анонимен

преди 4 години

Много точна декларация. Ето така тиквенизма лъже стадото и го управлява чрез лафчета, конференции и репресии.

29

Мично Празников

преди 4 години

Като видя комбинацията "фенове на Лефски" + декларация и с нетърпение зачитам текста, за да се скъсам от смях....

28

сини бандити!

преди 4 години

Стана ясно че ФК Левски стои зад нападението на журналиста. Единственото решение е разформироване на тази банда и конфискация на всичкото имущество.

27

Анонимен

преди 4 години

Ей тази декларация различава Националния фен клуб на Левски от фен клубовете на големите европейски отбори!

26

Анонимен

преди 4 години

Ей тази декларация различава Националния фен клуб на Левски от фен клубовете на големите европейски отбори.

25

Анонимен

преди 4 години

единият невинен мма-ец с какво бил известен ... с това че се сбил с някой си крокодила и оня го набилмале мале какви невероятни типажи е отгледала тая страна малеполовината наркотици в София минават през левски запад

24

Анонимен

преди 4 години

Това могат,това правят! Бият се помежду си,а и когото сварят! За пари е цялата работа! Спорт в момента няма,а живота е скъп!

23

xaxsas

преди 4 години

Кого облъчвате с тези петиции? В България има интернет от близо 25 години и отдавна целият народ знае с какво точно се занимавате. Крайно време е да спрете да петните името на Левски и да си седнете на задниците, да поработите малко за народа. Големи хитреци, дрогирате и рекетирате младежта и им пробутвате евтини идеологии, не сте с нищо по-различни от педофилите. Запомнете, че не сте страшни, а сте скучни. Срам сте за Отбора на Народа. Вие сте основен източник на наркоманията в София. Срам.

22

Анонимен

преди 4 години

Кои сте вие бе? Заради вас хората не ходят на мачове! Заради вашите сеири семейства не посещават стадионите! Като деца ходехме с родителите на всеки мач ,не беше опасно ,беше интересно! Това ли са ви тарторите? Нашарени като вестници, лъхащи на стероиди,нагли!!!