16

Иван

преди 4 години

На 66 години не трябваше ли вече да е пенсионерка?

15

До 9

преди 4 години

Много си зле! С това мислене и сводниците за който пишеш са по хора от теб май!

14

Георги

преди 4 години

Време е да се връщате в България ... В тая чужбина няма нищо, дори и доходите вече са ниски там... говоря от опит. В България си е най добре и се живее по добре!!!

13

KamKam

преди 4 години

Човешкият живот е непредсказуем.Дали е професор или хигиенист ,за близките си е еднакво ценен.Нека не подценяваме никого .А защо се пише..Да се замислим за тези хора които са на първи фронт.Лекари не могат да работят без сестри и санитари,така че всеки изпълнява важна роля.

12

До 9

преди 4 години

Абе кви неща говориш бе селски бек

11

Мир

преди 4 години

на праха и. Нещо странично като видях болницата как изглежда-космическа, ание тука сме на ниво 1 Световна война. Погледнете моля как изглеждат болниците там. СЛАВА НА БОКО *** И ВСИПКО НЕГОВИ ПОДЧИНЕНИ. ПЛАЩАТЕ ЛИ РОБИ ОСИГОРОВКИ???? В ИСПАНИЯ ЗДТАВЕОПЗВАНЕТО Е БЕЗПЛАТНО!!!!!

10

Анонимен

преди 4 години

изпратете я тази новина на дзаврения дзвер, да се гордее, че заради него хиляди българи напуснаха страната. Гешев няма ли да го привика най-после да му се извини

9

Анонимен

преди 4 години

До МирТе и пронститутките имат синдикат. Е? 90-те години сутрин в заведението в което работех съм наблюдавал сутрешните оперативка с разбор на изминалата нощ от сутеньорите и пронститутките от Славянска беседа. В 90% от фирмите в България нямат такава организация и отчетност!

8

Анонимен

преди 4 години

Тези защо разпространяват лъжи? Българите знаем, че няма корона вирус. Това е измислица за да ни тормозят с карантина! И да ни нарушават правата. Тетка Курделия каза, че е оправдание ГЕРБ да си развяват байрака. У нас синдикатите мълчат, па тези от инфекциозна болница искат да работят не 8, а 7 часа и правят протест по време на извънредно положение!!! Техните колеги в чужбина са по-зле екипирани и не се прибират вкъщи!

7

Анонимен

преди 4 години

А Милен Цветков почина напълно здрав на 54 г.!Да жалим бабичките, а жертвите на катастрофи са много повече и то млади.

6

Анонимен

преди 4 години

Подобното се привлича от подобно. Затова журналистите пишат за чистачката, но не проронват и дума за световно известен учен. Някак си им е извън кръгозора.

5

Анонимен

преди 4 години

Да й ръкопляскат тамКакво ни занимавате с тия?Разбирам тук са нямаме нужда от санитари ,сестри и доктори, да им симпатизирамА сега няма какАко някоя испанка дойде у нас да работи като санитарка,на нея ще ръкопляскам

4

Анонимен

преди 4 години

На 17 април в Париж почина българският испанист проф. дфн Венко Кънев, роден 1942 г и заразен с ковид 19.

3

Анонимен

преди 4 години

66 г., кво още бе?

2

Мир

преди 4 години

на праха на жената, но забелязахте ли, че дори почистващия персонал в Испания има сендикат. Повечв няма какво да говоря

1

135

преди 4 години

да почива в мир