8

Токсиколог-любител

преди 4 години

До изнервен 6. - с цялото ми уважение - що не идете доброволец в пловдивската Спешна ??!!! Може пък да намерите там спокойствието и хармонията , които Ви липсват! !!

7

Анонимен

преди 4 години

До сценарий и режисура. Абсолютни глу.пости си написал. От нямане какво.

6

Анонимен

преди 4 години

Леко безсмислени напъни на местно ниво. РЗИ трябва да си направят епидемиологичното проучване, и ако преценят, тогава да разширят и втори ред контактни. Иначе, ще задръстят лабораторията с проби, а опита до сега показва, че я уцелят някой заразен, я не. Иначе Спешна медицинска помощ, е добре да се проверяват редовно, на извадки от персонала, по метода на пуловете.

5

изнервен

преди 4 години

До 1. И къде видя вина на щаба бе, кре.тен? Като всеки ден повтарят, че медиците трябва да се пазят максимално. Или понеже си ***, което мрази щаба по принцип им вмеяваш и вината, че днес е облачно.

4

Анонимен

преди 4 години

а няма ли кой да каже колко изследвани лица има в Пловдивска област, само питам, щото в един Кипър, който е като население колкото Пловдивска област та даже и по-малко има 43 хиляди теста

3

Ами такситата

преди 4 години

Които ги возят на работа, а после возят други хора ,много навреме се сетихте ......за мен сте закъснели...

2

Сценарий и режисура

преди 4 години

Ред е на Пловдив. Много дълго ги държи щабната стъкмистика на 40 бройки!После ще тестват и Столипиново и нещата ще си дойдат на мястото!Взрив, Бум, Тряс-Прас....Има още резерви - Плевен, Видин и т.н.Само в РАЗГРАД няма и няма и да има заразени! Киро Гела се хвърли като един Матросов още в първите дни и спаси феодалното си владение.Ще удължат ИП-то. И оправданията са по календар - Гергьовден, Байрам, всичко е точно!

1

Токсиколог-любител

преди 4 години

От 43 заразени -12 здравни работници. .Отлично съотношение - поздравления за мерките на Щаба! !!