63

Българин

преди 4 години

Ако беше намерен някой от томовете на Ленин, знамена с петолъчки, сърп и чук и името на официално обявената за престъпна БКП, тогава какво?

62

ПроСоТо

преди 4 години

и тях ги е срам да подкрепят ЯВНО едно такова НЕДОРАЗУМЕНИЕ в българския "политически живот",каквото е Еднокнижника от село Банкя..Ти само са моли ония отвъд Океана да не отворят досието му!..Че тогава ще видиш какво означава "Плачъ и скърцане съсъ зъби"..

61

ПроСоТо

преди 4 години

До ТонкатаТонке,за каква "лъжа" бръщолевиш?!Та депесето се основа и организира ,както те сами твърдят с гордост,"да "Бъде балансьор".Което на обикновен език ще рече:-НИКАКВА ПЛАТФОРМА,НИКАКВИ ПРИНЦИПИ,САМО "надушване на ситуацията" и залепване на тоя,който има реален шанс да узурпира властта.За това до сега и занапред ще се обръщат на 180 градуса.И ДА,бяха със Станишев,бяха със Симеон,но СЕГА СА с Б.Тиквата и неговата Хунта!Но тоя път го правят "скришно",защото и тях ги е срам да подкрепят

60

Прайд

преди 4 години

Каскетче , нали щеше да се занимаваш лично с Милен , ама май Лъчо Мозъкът и над него ти свиха юздите ....

59

ЛАЗО

преди 4 години

Тримата арестувани са по...съмнения,подозрения и...нищо доказано,но браво,Гешев е бърз,точен,акуратен.Ще има и много следващи,нали това е целта на занаятието от 13.03.да му мислят истинските и неудобните за държавата!

58

Бензин

преди 4 години

Гешев, има ли картел при горивата?

57

:))

преди 4 години

До ТонкатаОплакваш ли се? *** нал Боко е велик, всите му биле приятели?!? Ясно че БСП са ви врагът, т едно котилооо и делите наследство на БКП, *** що ДПС не са ви дружки? Въбще имате ли приятели / н способни и кадърни такива/? Забрави, че началниците ви са приятели, не сте с тях съмишленици!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Да, но в момента е с ГЕРБ. Даже един от основателите на ДПС заяви, че трябва да се откажем от свободата на словото. Така че ГЕРБ и ДПС заедно работят за установяване на фашистка диктатура.

55

реалист

преди 4 години

Това не са ли същите, които участваха в контрапротеста в подкрепа на Гешев? Голям цирк е тази държава.

54

Тонката

преди 4 години

Просо лъжеш по нагло и от Корнелия Нинова бе:):):):)Депесето като направихте Костинбродската измама с ГЕРБ и Бойко ли бяха бе?:):):)Оня Бисеров искаше зъби да ни вади,Станишев се целуваше с Местан,а Мая Манолова ходеше често на гости на Доган:):):):)Депесето винаги е било в коалиция с Бесепето и никога с ГЕРБ:):):):)

53

М, да ...

преди 4 години

Няма да се учуда ако и тези преки извършители са наркомани!МВР уж контролира мрежата, но наркозамисимите трябва да са под медицинско наблюдение и без право да сядат зад волана /ако не се лъжа така е в Израел/ Не е случайно, че средата в БГ е силно агресивна

52

Тонката

преди 4 години

До ПроСоТоНе се филмирай Просо:):):)Бавно и мъчително ще гледаш как кабинет Борисов4 кара пълен мандат:):):)Ще видиш на живо и Американските Ф16:):):)Само да не вземе да си посегнеш,че тегаво ше ти бъде и то много:):):)Ше има да пишеш тука под новините колко си искаш.Матрял:):):)за писане бол:):):)Ептян ше изперкаш:):):):):)

51

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонката-Първо:-"И дпс Е С ВАС"...е изпуснат метан..АЗ НЕ съм от никои,колко пъти да ти го набивам във фризирана гаванка?!и Второ:-ДПС ВИНАГИ Е БИЛО СЪС бориссоф и ВИНАГИ ГО Е ПОДКРЕПЯЛО в "трудни моменти"!..грешката ти е че смяташ другите за микроумни и можеш да им пробутваш секакви лъжи и манипулации..

50

Тонката

преди 4 години

До ПроСоТоИ Депесето са с вас:):):):)И пак нищо няма да излезе от такава нечистоплътна коалиция:):):)Ептян ше ни амбицирате и ше ви схрускаме и Перник барабар пак ше си вземеме:):):):)Борисов4 почуква на вратата Просо,не се филмирай много:):):):)

49

ПроСоТо

преди 4 години

ако това не се разбере и се легне на старата мантра :-"Разделяй и владей!",..то НИКОГА няма да направим и крачка в пътя си към Цивилизованото Общество!..И игнорирайте свинаря "Гергов"!..-Той просто е ОТ...ПАДЪКА на "социалистите"...такъв има във ВСДИЧКИ формирования..

48

ПроСоТо

преди 4 години

и съвсем м/у другото...а може би не?..:-ВСИЧКИ антиграбарски движения и настроения ТРЯБВА да се обединят,ако искаме НАИСТИНА да се отървем от ТУМОРА "герп"!!!...макар че ще бъде трудничко,защото МЕТАСТАЗИТЕ му са налазили ЦЯЛОТО ни общество...Та:..-БЕЗ НИКАКВА "партийна пристрастност":..--"Възраждане","Спаси София","Боец" и ДРУГИТЕ,които не познавам,СА ДЛЪЖНИ да се обединят В ОБЩА ПЛАТФОРМА с бсп!Защото колкото и да не ни се иска,бсп са "Втората по влияние и численост" партийна организация

47

ЦРУ

преди 4 години

НИЕ деистваме така ...и затова имаме успех !!! .1 - за побой ..със тежки последствия ...документирано ..се плащало на биячите 1 000 - 1 500 лв. 2 - За информация за ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ...обявяваме награда - 10 000 - 15 000 лв.....ако до дни няма обаждаме ВДИГАМЕ НАГРАДАТА .от 100 000 - 150 000 лв.../ ще си върне парите държавата ...от конфискаций на поръчителя . .Е колко ще устоят ??????? 1-2 на 1 000

46

Анонимен

преди 4 години

Да не наклонят везните в друга посока..ако присъдата е лека.Народа ще излезе на протест

45

ПроСоТо

преди 4 години

тоя е отличника!Не случайно го набутаха на тая длъжност....А за Милен кога ше са произнесеш,"Светило на Правото"?..или викаш:...-"Приземяване,приземяване,СНИШАВАНЕ ,докато бурята отмине"?........а "тонката/странжата/манжата и Сие,..ами просто заработва завалийката....Е какво?..На магистралата ли да са върне?!

44

Имайте търпение!

преди 4 години

Това, което Гешев не успее да направи, ще го направи Военният трибунал, нека само NASA да си свърши работата...