14

Анонимен

преди 4 години

Е... не бързай толкова да отписваш ит-то при положение че сега все повече се ползват разни онлайн услуги, платформи и т.н., както и сериозните хора които работят квалифицирана работа в чужбина. От моите познати засега никой не се е върнал или останал без работа. Аз съм ИТ и работя като контрактор (от БГ) за голяма швейцарска фармацевтична компания - всичко е ок засега и не се чува за планове за съкращения.

13

Клоунски Свят

преди 4 години

До 13Аз го казах това под друга статия, никой не обърна внимание - ние не произвеждаме почти нищо в сравнение с това което разрушиха и разграбиха . Аутсорсинга е пътник - просто гледай шоуто - колко от псевдо ИТ-тата които са реално БУКИНГ на почивки ще изгърмят от КОЛ-центърчетата. А сериозното ИТ е пътник тоже - Хамерика тепърва ще цъфне след като отворят на 1-ви Май (другия петък) и тогава гледай филм на живо.Към средата на Юни ще е супер екшън.

12

Анонимен

преди 4 години

Ние просто нямаме икономика. Имаме само туризъм и аутсорсинг. Вътрешна и икономика и производство почти няма,зашото сме малко а за навън теудно конкурентни. Примерно аз създавам продукт на кой да го продавам в БГ? Като всеки има пари за ядене, пиене и кредит за ново жилище. На вън китайците и други те убиват с експорта. Реално ние сме в омагьосан кръг и държавата трябва доста сериозно да се замисли, къде и е бизнеса и как да го финансира.

11

Анонимен

преди 4 години

Всеки да си даде сметка на какво се крепи семейния му бюджет, на фирмата или работодателя му, на държавата, на европа и на света. Едва един месец мерки/и то в бг наистина само отделни сектори затвориха/ и всичко взе да издиша. Дали икономиката крепена от банкови заеми не е грешно изградена система, в смисъл вземаш сега каквото ти трябва пък после го изплащаш/заработваш? И при една такава криза парите ти стават по важни от здравето?

10

Анонимен

преди 4 години

ние ше натегаме още нали

9

Анонимен

преди 4 години

И като са най-пострадалата държава от Източна Европа какво ще ми отварят?

8

изнервен

преди 4 години

До 7. А ти нещо полезно предлагаш ли като алтернатива? Или просто да се плюнчим по сайтовете?

7

До 3

преди 4 години

Аз съм бе Румба, казаха ми че много си бил отчаян и с Корнелия сте събрали стадо форумци да пишат коментари за мене ама за 10 години май друго не сте измислили

6

Анонимен

преди 4 години

В България ще си седим под пълна карантина още 4837 години.Благодарение на щедрата помощ от мутрите, пардон правителството...

5

Анонимен

преди 4 години

Готви. Тя може да се готви 2 месеца още.Стига глупости. Първите, които избурзат най вероятно, ще направят фау старт и втора вълна епидемия.

4

Анонимен

преди 4 години

Значи верно трябва нещо като матрицата да се направи за русофилите. Ляга си, вкарват му в главата кабела и влиза в прекрасния свят. Русия и Северна Корея са велики, богати и модерни държави и всяка седмица се ходи на военен парад с ядрени ракети. Няма новини за корона вирус, капитализма се е сринал и американците се редят на опашки за зелена карта за Русия. Лада е най голямата автомобилна компания в света. СССР включва всички държави от бившия ЕС. Ех другари, какъв живот само.

3

гербисто-патриот

преди 4 години

Време е както вика Бойко и ние да помислим за улабване на мерките и отварянето на икономиката ни. Не че при нас икономиката ни е много засегната, всичко освен туризма и ресторантите си бачка, само хората го отнасят да си седят по домовете, да не ходят по парковете и т.н., Но на работа и до нападжийниците може да се ходи.

2

До 2

преди 4 години

Боко ти ли си

1

До 1

преди 4 години

Господин президент Радев, това вие ли сте?Познах ви щото звучите като дърта свекърва.