19

Не сравнявайте

преди 4 години

Сингапур с изостанала Европа и бедна България.

18

Койчо

преди 4 години

Стига с тия бомбастични заглавия, бе! 1000 заразени на ден , ама 12 умрели и то над 80-годишни. Тъ.пащини

17

НЕКОЙ

преди 4 години

Когато мине месец и свършите кинтите, ще се биете до смърт за свобода и хляб.

16

Тонката Барабонката

преди 4 години

И там хората спазвали мерките. Ама и там имало Строителна Мафия, Ваклинчовци дето дай им да купуват терени на безценица, да водят фикуси да застрояват и да ги продават на тамошните тиквеници. И всичко това с разни фондове за "подпомагане на икономиката". Бла, Бла, Бла...

15

Анонимен

преди 4 години

Тия имат 200 000 кафеви наблъскани в общежития. Сега 70 % от тях ще го изкарат и после ще облагородяват сингапурската нация и ще предават антителата си...сещате се как.

14

Анонимен

преди 4 години

Хах. А какво стана с репортажите от типа-тука живота вече тече нормално и не трябва да се спазва каранатина! Това са новите реалности! Без ваксина или лечение ще бъде на приливи и отливи...

13

Анонимен

преди 4 години

В Сингапур има втора вълна, а в България първата вълна сега започва. Досега вирусът идваше само от чужбина и нямаше мерки да се спре вноса му.

12

Анонимен

преди 4 години

В България заразените с вируса са лесно откриваеми - с пяна на уста ни убеждават, че всички ние сме бaй ***.

11

Анонимен

преди 4 години

Ми да свалят карантината и който умре да умре.Като с испанската болест преди 100 години.То се вия, че ни така, ни инак.Чудя се само какво стана с тая испанска болест след като мина пандемията?Ни се чу ни се видя.

10

Анонимен

преди 4 години

А в България има едни, които наричат другите бaй ***, докато ги заразяват.

9

Сделано в Китае

преди 4 години

под Карантина сте докато свършите храната и парите, след това Нашият Велик Лидер СиЗинПин идва и го коронасвате в Рим за Император на Цяла Европа! Планът Работи - ще бъдете р0бе на Китайският Комунизъм Докато сте Живи!!

8

снайпера

преди 4 години

300 300 навсякъде по 300 тва да не е филм бе хора

7

Анонимен

преди 4 години

Какъв е планът на правителствата?Тежка карантина за десетилетия?

6

Добре

преди 4 години

разбрах ме,че вече се гласи завинаги, да живеем под домашен арест.Не е нужно,да пускате по 20-30 статии на ден,за "този най-страшен вирус в историята на човечеството".Преди поне публикувахте и някакви що годе интересни статии,но явно вече Господарите Ви,са Ви забранили.Вече по Земното Кълбо,нищо не се случва завинаги,ще властва Ковид 19 и всички,ще умрем.Ясно.Утре пак,ги пуснете същите статии,че иначе грантовете,ще Ви секнат.АЗ пък излизам навън в този слънчев ден, може да ме пишете умрял.

5

Анонимен

преди 4 години

Бай *** иска и тук да има по 1000 заразени.Постоянно е недоволен, че тестовете и заразените са малко... И мъртвите според него трябва да са... повече.

4

Пандемия УханскаЧума

преди 4 години

абе не разбрахте ли вече - спасение няма да има, това е бавно-действащо биооръжие - тези са най-ефективните, както при борбата с хлебaрките Фипронила - отнема 10 дена за 1-вата смърт, след това месеци да се разпространи в колонията и изведнъж вече нямаш хлебaрки и никога няма да имаш. Аз преди да открия Фипронила в чудо се бях видял - но не купувайте Китайски и Руски - фалшиви са, има от чужбина Южно-Корейски и Американски - повече Хлебаркa няма да видите в дома си!

3

sdfsdfs

преди 4 години

Бедна държава е това - 300 долара глоба то излиза ние сме 10 пъти по богати?

2

Анонимен

преди 4 години

Стой си там, но не ни пиши какво става.

1

изнервен

преди 4 години

*** нещо да каже по това?