429

Пич

преди 4 години

Сега тия дето разправяха, че то не било страшно, и пъплят по кварталите на групи по съседски, пускат си децата с колелата без маски, и т.н. Тия същите сега пълнят болниците защото няма как да ги оставят по домовете да умират. Звънят на 112 - "имам високааа температурааа, не мога да дишаааам, помогнете!". Нали, като ни удари вируса ревем, иначе сме много отворени да го плюем пред телевизорите този генерал. Хайде сега пак палете колите и започвайте да лъжете по КПП-тата.

428

Читател

преди 4 години

Ами софиянци ако не си бяха ходили до родните места,нямаше да има пик

427

Анонимен

преди 4 години

Майтапчийски че бъде линчуван. Публично, на жълтите павета. Че се приберем от чужбина да му оакам ***.

426

MD

преди 4 години

Стига с тази половинчата статисика!Данните трябва да са пълни:- колко са теставни- колко са позитивни- колко изискват хоспитализаия (и коло ICU)- колко са смъртните случаи. (и колко са на вентилатор)

425

Истината

преди 4 години

Глупости! Пика отмина. Вижте ни кривата че си е все така плавна с леки спадове и покачвания. България се пребори най-успешно с вируса от всички в света. И това само благодарение на Бойко и ГЕРБ. Поклон и вечна признателност!

424

Бай 100ян

преди 4 години

И аз се заразих . Кашлица голяма НО от вчера след като чух Тръмп си "инжектирам" орално дезифектант и съм много по добре

423

Анонимен

преди 4 години

Абе хайде да не говорим за щатите, че гледах Тръмпти с гениалните му идеи за инжекции с дезинфектанти и се чудех тоя колко мозък има. Подле се обясняваха, че се бил пошегувал, ама като го гледах хич не приличаше на човек, който се шегува.

422

Анонимен

преди 4 години

Колко са критично болните ? Другите не ме интересуват децата го карат като хрема

421

Анонимен

преди 4 години

Евала на щатите не са ми по вкуса някой път ама правят статистика ама статистика ! Сега фътмаците ше се опитат да изкарат виновни хората от великден ама не казват че с тестовете ич не ги бива !

420

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 442А от вируса на русофилството още по-лесно: гледате кои са неграмотните, без пари, без акъл, ИСКАТ без да дават, и хапят системата която на практика ги издържа.

419

Анонимен

преди 4 години

В България заразените с вируса са лесно откриваеми - с пяна на уста ни убеждават, че всички ние сме бaй ***.

418

Анонимен

преди 4 години

Ромите имат същото отношение към лекарите, каквото тук няколко *** имат към Мутафчийски.

417

Анонимен

преди 4 години

До стършелАко си на неговото място ще знаеш със сигурност колко е... приятно да бъдеш трън в очите на хората, които се опитваш да предпазиш...

416

стършел

преди 4 години

ще ме изтрият, както винаги, но това няма значение.Чудя се защо генералът гледа като осъден, когото всеки момент ще сложат на гилотината, а Дончев като палач, който всеки момент ще вдигне брадвата? Много е прав Славейков :"С това започвам и с това ще свърша - не сме народ, не сме народ а ***! докога ще слушаме и четем глупости? Ясно ече заразените са много повече, от това ,което се изнася, но трябва да слушаме. В наша полза е!

415

Затворко

преди 4 години

До Богат урожай... Далече си от истината, ако е така нарастването на заразените трябваше да стане към 27. Явно в щаба работят на стакмистика, просто има много заразени и вече няма как да ги крият.

414

Анонимен

преди 4 години

Покрай Великден се видя,че сме пр.ост и инатест народ!Всичко хубаво и редно, което изпълнихме като карантинни мерки,го пропиляхме през Страстната седмица,в името на чевермета,козунаци,яйца и лайфчойс по море,планини и провинциални воаяжи!

413

Веселяка

преди 4 години

Явно тактиката на генерала и Борисов е сгрешена, само плашат гаргите с плашило, но глада наближава......................

412

Анонимен

преди 4 години

До Мноу про3Къде ги прегледа тези статистики за грипа? Просветли ме, да ги прегледам и аз.Или са само в твойта глава?

411

Анонимен

преди 4 години

Ако тестваме повече ще се повишава нивото на болните...

410

Анонимен

преди 4 години

До мноу проЗЩото това не е грип. Други въпроси?