8

анонимен

преди 4 години

Четох една статия, според която ние не можем да бъдем подпомогнати защото не сме в еврозоната. Но тъй като ще влизаме по-нататък, ще учавствуваме във възстановяването на парите, защото било законно и не зависело от нас. Не знам това подигравка ли е, или какво точно. А откъде размахват толкова милиарди, единственото обяснение е от ниското заплащане на труда на всеки?

7

Анонимен

преди 4 години

Черна Гора е в еврозоната, без да бъде членка на ЕС. А ние сме вързани като глуа кучka към еврото, но не сме в еврозоната.

6

фон дер лайнен

преди 4 години

Мазнинката ще бъде за западноевропейските страни, а специално за някои южноевропейски територийки ще има - дръжки.

5

55074

преди 4 години

Франция няма да дава пари на фирми със сметки в офшорки, както и на тези, които раздават дивиденти. Справедлив подход, нали!

4

Анонимен

преди 4 години

МВФ раздава пари , ЕС раздава пари , фондове за подкрепа ! - откъде ги намират тези милиарди и трилиони?

3

Иначе Казано

преди 4 години

ще събират пари от всички за да "спасяват" евреиските корпораций и банкиза България както винаги ще остане на геврека дупкката ето, на това се е съгласила полуграмотната СИК-аджиска муттра, дето ви докара кризата !!

2

Анонимен

преди 4 години

Извънредното положение създава ли прекрасни условия отпуснатите средства от Общия Европейски фонд да бъдат присвоени от диктатора и да не достигнат до истински нуждаещите се?

1

познавач

преди 4 години

На тая кака и липсва ...мъжка ласка!