69

...

преди 4 години

Колкото до тоя, дето избяга и се скри - разбира се че ще каже че не помни. И знаете ли защо? Въпроса не е да помни катастрофата или кой как карал, с колко, дали минал на червено и дали завил вдясно - затраховка е. След време, като го питат - къде е торбата с наркотици и той спокойно може да каже - "Аз още началото казах че не помня нищо". Най-удобното нещо, за някой извършил престъпление е да каже "Не помня". Това е.Бил в ШОК? Верно ли? Човек в ШОК, не знае какво става, да не говорим че ще бяга

68

...

преди 4 години

Между другото - юриста е прав. Хора, вие наистина не познавате законите :)

67

...

преди 4 години

По ЗАКОН не е провинение че си ползвал наркотици. По ЗАКОН могат да те съдят че притежаваш, че пренасяш, че продаваш, че имаш в себе си. Но че си ползвал - по ЗАКОН не си виновен. Вижте законите. Ще го оправдаят - не е виновен че е ползвал наркотици. Нито са открити в него, нито е дилър, нито нищо. Че е ползвал - по ЗАКОН не е наказуемо. Точно с това ще мине метър.Що мислите оня избяга, сина на депутатчето? Ми да изхвърли торбата, не за друго. Това че са ползвали - НЕ Е НАКАЗУЕМО. По закон.

66

Анонимен

преди 4 години

Абе стига с този колан! Казаха сто пъти, че е имал колан Милен! Това с колана стана като с бащата на Симона, дето уж бил прокурор. Някой някъде споменава нещо и всички почват да препредават като развален телефон.

65

Франко

преди 4 години

До 70 дано не си юрист наистина, това да ти е само псевдонима, защото иначе всички имаме голям проблем ако има такива "юристи" щъкащи наоколо.

64

Опс

преди 4 години

Да ви предложа една малко конспиративна теория - Компания празнува рожден ден. Вдигат шум и са посетени от полицията и купона е разтурен. До тук това са факти, поне от медийни публикации. След това тримата се надрусват, като убиеца, може би най-сериозно и потеглят към София. Шпорят си по улиците и наближавайки кръстовището със скорост 100-120 км/ч виждат спряла кола на червен светофар и някой/я казва не можеш да я избуташ и да минеш през кръстовището. Следва отговор - Кой аз ли? И резултата е?

63

Юрист

преди 4 години

Предумишлено и умишлено са различни неща. Предумисъл означава пряк предварителен умисъл, т.е. знаел е, че ще убие и е искал/целял това. Медиите пишат, че последното обвинение е причиняване на смърт при неспазване на пътните правила по чл. 342, ал. 3 НК, което е евентуален умисъл. Т.е. съзнавал е, че нарушава правилата, както и последиците, до които може да доведе това, и въпреки че не е искал да причини смърт/тежка телесна повреда, е допускал или се е съгласявал с настъпването на тези последици.

62

Баи

преди 4 години

Е вьпроса е колко ще получат сьучастниците му - качили са се в колата избягали са от проишествието вероятно и те са били дрогирани - иначе едва ли биха се качили доброволно с човек които не вижда пьтя , не бива да се прехвьрля всичко на един а останалите да се скатаят - както става често в бьлгария

61

до 71

преди 4 години

Пораженията от удара са безпорни. Дали е бил с колан или без колан, той си спазваше закона и си изчакваше светофара. Оня *** е употребил наркотици и не знае какво прави, така че не виждам какво има да се коментира бил или не бил с колан, при положение че се забиваш като камикадзе в спрял автомобил. И кво Милен ли е виновен бе . Абе вие сте изкривени хора по рождение от много нисък клас.

60

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте, че тези хора - адвокатите говорят всичко нужно за да постигнат целта си. Тук не е ясно каква е играта на Марковски

59

ха

преди 4 години

"Кристиан ще получи присъда". Някой на друго ли се надяват?

58

i'm

преди 4 години

До АнонименСпоред мен имено медицинските експерти би трябвало да докажат, че с помощ или без от хората Милен е бил пътник на практика. Това, че е бил в съзнание, контактен и е можел да се движи и ходи, не гарантира липсата на несъвместими с живота травми. Физиката на процеса(катастрофата) е предопределила фаталния край. За това не би трябвало да бъде оспорено каквото и да било и помоща на хорта не би трябало да има значение.

57

Анонимен

преди 4 години

Никакво предумишлено убийство няма да докажат. На Гешев PR акциите са ясни на всички. Максимум условна присъда. Медиите мълчат дали Милен е носил колан ясно на всички защо. За да не дразнят масата с истината. Една дузина лекари се изредиха да обясняват за травмите, 2 думи казахме за аутопсията и се покрихме. Отново да не дразним масата, че Милен е убит от "помагачи". Непредумишлено се надявам, но има шанс и за тежка телесна. Сложно е с тия "помагачи", направили огромна услуга на убиеца.

56

ДДРОнег

преди 4 години

Марковски говори глупости, сигурно иска да го ангажират със защитата !!!"Независимият" Български съд ще издаде присъда съобразно финансите и заповедите, които ще получи !!!И делото ще се точи най-малко ТРИ години, а дотогава много вода ще изтече !!!

55

ГЛУППОСТИ !

преди 4 години

предумишлено е абсурд да докажат непредумишлено също едва ли ще излезе ако го обвинят в по непредпазливост с отежняващи и му дадат максимума като криминално проявен то тогава ще гепи 8-мицатано тук плана е друг:съда го правдава по това очевидно абсурдно и недоказуемо обвинение в предумишлено понеже не може да те съдят 2 пъти за едно и също го пускат и му дават 3-4 месеца принудително на Суходолтакъв е плана за отмазване на маминия

54

ГЛУППОСТИ !

преди 4 години

плана е друг:съда ще го оправдае по това очевидно абсурдно обвинение и понеже не могат да те съдят 2 пъти за едно престъпление - ще си го пуснат по живо по здраво, най-много 3-4 месеца да иде в клиника в България вече е законно да се изтръгват показания с мъчения и тормоз - ако каскета е изтръгнал показания от спътниците му че умишлено е блуснат оная глобалистка ккучка Милен Цветков - тогава може и да го осъдят за умишленоно едва ли са си дали толкова зор от посолството на САЩ

53

ККК

преди 4 години

А някой спомена ли,че наглото синче на депутата от герб избяга от катастрофата за да скрие останалата дрога

52

Иван Гешев

преди 4 години

Ако Марковски беше нает да защитава дрогираният убиец , щеше да говори точно обратното ! На всички е ясно , че ефективна присъда няма да има , защото тук ще играят много големи суми...

51

Анонимен

преди 4 години

Цветков имаше кopoнaвиpyc, който така или иначе щеше да го погуби до няколко седмици.

50

НЕ-модерен Младеж

преди 4 години

Моята майка не ми дава Q7-ца да карам, а ми дава пиле с картофи и ориз с моркови. Джобни вече нямам - навремето ми даваха по лев-два за закускиУспях да събера за велосипед за около 8 месеца от стотинки, защото искрено го желаех. Не блъснах никого.Не ми подариха кола, все още събирам за кола, но имам по-важни дела пред себе си. Обаче скоро взех книжка сам, със собствени средства и усилияНенавиждах родителите си, за това че са бедни, но напоследък започнвам да чувствам благодарност към тях.