159

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия диваци бе.*** се завръщат

158

Анонимен

преди 4 години

Целият хелзински комитет в затвора а тези патриоти да бъдат освободени/

157

Анонимен

преди 4 години

Веднага да бъдат освобпдени!

156

Петър Красимиров

преди 4 години

Питам само защо са конфискували законно издавана и разпространявана в България книгата " Моята Борба" ?!? Палячото с каскета сега и от хитлеризма ли ни спасява????

155

Анонимен

преди 4 години

Какво се чудите тези са част от новото поколение на демокрацията,те не знаят да работят да свършат някаква работа,знаят да тренират да бият и това правят и за това им се плаща.Други знаят да се разголват да ни заблуждават,че могат да пеят и то повече от песните са тъпотии лошото е че такива ни ги показват по телевизиите и им се плаща за това.

154

redordead

преди 4 години

отдавна нормалните подунски фенове не искат да имат нищо общо с тия свлечове.Преди време бяха намерили наркотици във фен клуба им, отзад в двора и бяха овбинили една бабичка че им ги е подхърлила.То дори не е публична тайна, че шурея на Боримиров - Таки - държеше навремето нарко пазара и съответно Запад станаха най-големите разпространители на дрога в София.Оттам до рекет, заплахи и побои крачката е малка.

153

Професора

преди 4 години

MMA гейци , плашат народа , бият тормозят.Споко , един два пъти като им пуснат в челото по един куршум ще се научат.Да дойдат да бият мен.Пищова е кобура ми.Тежко им горко на тия дето ще дойдат.

152

Анонимен

преди 4 години

БГ е балканска държавица и винаги ще е такава , ако ще да ни приемат и в Галактическия съюз ! Винаги ще е пълна с неандерталци и простаци !

151

Анонимен

преди 4 години

Лично давам кредит на доверие за главния прокурор. Дай, боже, да не греша.

150

Анонимен

преди 4 години

Просто ползват клуба като извинение , че са "ултраси" , а всъщност са чукове за поръчки и разпространение на дрога. Фракцията "софия запад" се занимава с наркоразпространение и си крият дрогата зад лика на Апостола...

149

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

Предлагам тези *** ММА биячите да бъдат съдени по различно от другите като за предумушлено убийство, защото тези ренегати блъскат една стена по цял ден и няма как нормален човек да се изправи срещу тях. Според мен има разлика дали ще те блъсне ЛАда или Хамър. Все едно тези *** да решават IQ тестове в съревнование с най големите умове на планетата. Дали ще имат шанс ?

148

Анонимен

преди 4 години

Тези *** нямат нищо общо с футбола. Да полежат малко, да ги побият големите ММА бойци в ареста и да не посещават мачове никога в живота си.

147

пендераси , сър.

преди 4 години

големи биячи, а при съотношение 3:1 тръгнали с тръби.

146

дедо Динчо

преди 4 години

Каква изненадваща новина,кой ли да го предполага това....А иначе толкова хрисими и кротки момчета,използвани за превъзпитание на "лошите".Не мога да повярвам.......

145

Анонимен

преди 4 години

Самия спорт,където изповядват е престъпен.

144

Анонимен

преди 4 години

Какви фенове, тия са си престъпници.

143

Иване,

преди 4 години

за поръчковите биячи е ясно, те са безмозъчни и за пет лв. са готови да пребият някого, а онези *** които се бият след мачовете, те за какво се бият? Ясно е, че са *** като го.***, но чак толкова бива ли, те и говедата не се бият така!?

142

8

преди 4 години

Няма ултраси , гамени , а фашизоиди ! С такива Хитлер дойде на власт ! Има ли у нас ДАНС , койтода противодейства и профилактира такива групи !Не се заблуждавайте !Помнете призива на Юлиус Фучик "Хора , бдете !"Змията трябва да се смачка , докато е малка !

141

13 улица

преди 4 години

1000 пъти съм писал и пак ще напиша, докога групата за рекет, наркотици, палежи дори и убийства ще си действа скокойно,а коя е групата ли СОФИЯ-ЗАПАД как коя, тези жалки *** отхвърлени от обществото, събиращи се да правят само пакости, МВР са виновни , че им взимат 5 цифрените рушвети и ги оставиха над 15 години да си правят каквото искат в София, а те пуснаха пипала из цялата страна, и в всеки фен клуб на Левски из цялата страна си имат солки , който да продават за тях, жалка ***...

140

Анонимен

преди 4 години

Поръчителят може би няма пряка връзка с биячите, защото те ще бъдат разкрити много лесно.Почти е сигурно, че ръководителят се намира извън групата и той е неизвестен за членовете й. Чрез система от посредници заповедите и парите се предават вероятно само на един от групата.