43

Анонимен

преди 4 години

Да, за да имаме ясна представа трябва всеки ден да се правят еднакъв брой тестове. Ако се правят по хиляда всеки ден можем да преценим има ли ръст или няма. Ама един ден тестваш 200, на другия 500 и да говориш за тенденции не става

42

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Как така болните са по-малко по черноморието----------------------------------------------------------------Преди нЕкоя година имаше болни от туберкулоза на морето, но нищо не беше обявено официално.Пък и кой ще рискува да обърква сезона на мутрите ?!

41

сара

преди 4 години

До МНЕНИЕОбявяват се сутрин. В момента това е междинно и лабораториите продължават да отчитат. Сутринта - рекапитулация.

40

Fox news

преди 4 години

Струва ми се, че някой отвън праща дневния бюлетин с коронавируса в България. Каква цифра да се спомене и с какъв градиент да продължава графиката. Както днес СЗО за България- не отпускайте мерките, нарастват заболелите. Ами не е така - нарастват тестовете, вземете я екстерполирайте тази графика за да се създаде реален образ. То бива бива манипулации...

39

No coment

преди 4 години

Великденски разодки

38

Анонимен

преди 4 години

Както върви още утре може да имаме над 100 нови случая за едно денонощие. После идват събота и неделя и по-малко тестове, а от понеделник до петък нов бум на новозаразените.

37

Гадателят Витанов

преди 4 години

Самозванецът "математик" Витанов "прогнозираше", че след 10 април броят на заразените и болните ще намалява и, че "около Великден ще има добри новини". Има ли нещо такова?

36

Анонимен

преди 4 години

Те не успяха да инструктират медицинския персонал как да се предпазва. Изпозаразиха се тези, които не са на първа линия. И продължават да недоглеждат нещата. В болницата в Плевен приемат заразен с температура и започват да го лекуват от нещо си, без да го проверят за ковид. Една седмица лекуват. После-ваййй, проследявайте с колко пациенти е бил в контакт , кой го е лекувал, обеззаразяане. Не са ли разбрали как се действа? Комуникацията ли им куца?

35

Анонимен

преди 4 години

А колко са се родили?

34

МНЕНИЕ

преди 4 години

Нещо започнахме да се бъркаме с тази статистика - резултатите се обявават сутрин и вечер , сутринта казва НОЩ *Вчера* , вечерта казва за *Днес* ?Имам подозрения че се Уможава по ДВЕ за всеки ден и се добавя от *Онзи Ден* ?

33

Анонимен

преди 4 години

Ползва сателитите на Мъск човека ! - който не знае как нека плаща.

32

До 26

преди 4 години

А аз пък викам: Депутатите са индивиди от които няма нужда обществото. Самоубийците могат да бъдат спасени. Никой не слага край на живота си от хубав живот.

31

Анонимен

преди 4 години

Как така болните са по-малко по черноморието при положение, че влажността там е по-висока? Във Варна от няколко дена няма открит случай? Няква магия ли е или не се тества?

30

No coment

преди 4 години

И ти си прав, но в Европа като не цъфти няма как при нас да върже.

29

до 30

преди 4 години

Ти откъде имаш пари за интернет като нямаш хляб бе, гладнико?

28

Анонимен

преди 4 години

До No comentБорисов казваше преди короната че икономиката цъфнала но се видя че и най-малка криза срива болниците и безработицата скача до голямата депресия.

27

No coment

преди 4 години

Много хора буквално нямат пари за хляб заради кризата. Но за това не виновен Мутафчийски.

26

Анонимен

преди 4 години

Усещате ли как Муфтата получава оргазъм когато изкарва списъка на заразените и починалите. Какъв голям кеф е че ще успеят да нагодят бройката и ще прилапат 800 милиона евро от триполовите които им ги дават за справяне с вируса. Сега се чудят как да нагодят сметките че да могат да ги щипнат. Това за 1 600 000 000 лева. Плюс онези 300 000 които не са могли да ги щипнат и им ги дадоха. А ние с гайдите се чудим с какво да нахраним децата си и как да платим мутренските дебели сметки.

25

Корумпе ли е

преди 4 години

Всички предшественици на Мутафчийски от ВМА бяха уволнени заради тежка корупция!Мутафчик кажи сега ти правиш ли цап-ца-рап от ВМА признай си не се срамувай!

24

герберопитекораст

преди 4 години

някой мисли ли какво ще стане ако вожда СЛЪНЦЕ избухне какво ще стане с нашата татковина