52

Дедо Петко

преди 4 години

БСП-то се обезличи по време на КуРнелията..

51

Анонимен

преди 4 години

Интерсно - съкращаването на работна ръка било неправомерно. Другарко Нинова, прочетете Кодекса н труда. Явно не го познавате. И правете разлика между уволнение и съкращение.

50

Маргинал

преди 4 години

Сърбия дала на всеки пълнолетен по 100 ЕвроБългария дава заеми на тия които са в неплатена

49

въпросзаеднамисирка

преди 4 години

бла-бла

48

Анонимен

преди 4 години

избирателите на БСП вече са в отвъдното. младите не се интересуват от социалистически демагогия ,всякакъв коментар е излишен.

47

Хан Крум

преди 4 години

Како Корнелиявирус - кажи ***, кажи за Техноимпекс. кажи как го приватизира ***? От къде гепи кинтите и къде набута паричките от него? кажи ***, кажи за онези 25 милиона дето изчезнаха от касата на БСП. Кажи *** - как едно българче дето майка му е шеф на най голямата опозиционна партия си купи онова огромно ранчо в Аризона? Кажи *** - защо мъжът ти получава по 110000 лв заплата от Лук Ойл - за какви твои услуги към Русия?Кажи ***, кажи си, кажи си че ни писна да ти гледаме ***.з.ната нахална физиономи

46

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно вярно е, че не се борят само с кредити. Изводите от пандемията трябва да са в посока структури и организация. Организация на строителството: изисквания, стандарти, преоборудване, преустройство на големи помещения. Организация на ресторантьорството и питейните заведения: изисквания за хигиена. Организация на детските и учебните заведения: помещения с въздух, който се пречиства. за болниците също. Повече държава в икономиката: затворени цикли и осигуряване на базова независимост...

45

Бау

преди 4 години

Опити да трупа гласове. Жалка история ...

44

моч

преди 4 години

Краварката от левия ъгъл ще се съдере да фабрикува и тиражира лъжа след лъжа , интрига след интрига .Явно столчето и яко се клати и няма да се очудя ако каскетите я наритат от председателския пост на ТКЗС-то.

43

Анонимен

преди 4 години

Бе `червена ***` ли е или не , ама на мойте познати от Испания вече втори месец не им искат да плащат сметките и кредитите.А у нас веднага ти пишат, че ако не платиш, ти спират тока.

42

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ унищожава всичко пари не дава,лъгаха че имало икономика, надуваха балони викаха.Народа вярваше и сега ЯК ГЛАД.Европа издържа с пари свойте граждани,българите са на самолета за Англия или Германия да работи под робство.

41

Анонимен

преди 4 години

България е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА, която не даде и стотинка на гражданите си. Даже и африканските държави дадоха помощи на населението. И Албания не е изключение.

40

Анонимен

преди 4 години

В цял свят държавите раздадоха пари на всички пълнолетни граждани. Нинова ли е неадекватна или някой друг ?

39

пфф

преди 4 години

С приятели като Нинова врагове не ти трябват!

38

червена маймуна

преди 4 години

бсп са безотговорна и неадекватна партия, живеят си в някакъв измислен техен свят който няма нищо общо с реалността и с българите. жалко че не ги забраниха със закон, те са непоправими

37

Анонимен

преди 4 години

Нинова:Другари дайте Вие, за да дадем Ние

36

Пирошян

преди 4 години

Днес влязох в един заплетен спор,кой издържа един от малките сайтове като "БЛИЦ-БГ".Оказа се ,че за....ка на това издание,го "пълни" държавният ни началник,за да го издигат в очите на слепите.Един ред от написаното,е достатъчно да разбере грамотния българин,кой и на кого з....ка ближе собственикът на многото вече средства за масово заблуждение.

35

Шойгу

преди 4 години

Време е Борисов да предложи сделка на Путин - признаваме Крим за руски, а в замяна да вземе всички роми и останалите руски агенти в БГ(БСП, Атака, Възраждане, АБВ, Радев...)

34

Доктор

преди 4 години

Май се е разтекъл силикона в мозъка на другарката Нинова !

33

Изтърка се Нинова

преди 4 години

Вече взе много да се повтаря другарката Нинова, е безинтересна и изтъркана ......