84

Анонимен

преди 4 години

Щом лампата в спалнята угасна, във всички стопански сгради настана раздвижване и възбуда. През деня се беше пуснал слух, че старият Майор награденият на изложба бял ш0ппар предишната нощ е сънувал необикновен сън и иска да го разкаже на останалите животни. Беше уговорено всички да се срещнат в големия обор веднага щом мистър Джоунс се прибере в дома си, та да не им пречи.

83

Анонимен

преди 4 години

Щом лампата в спалнята угасна, във всички стопански сгради настана раздвижване и възбуда. През деня се беше пуснал слух, че старият Майор награденият на изложба бял *** предишната нощ е сънувал необикновен сън и иска да го разкаже на останалите животни. Беше уговорено всички да се срещнат в големия обор веднага щом мистър Джоунс се прибере в дома си, та да не им пречи.

82

Абе

преди 4 години

някой може да ме обвини в хвалебство, но ще кажа, че това e мозъкът който ще ни избави от коронота, a после Бог да ни е на помощ..

81

Boko bo

преди 4 години

За тоя чумата, тиф, холера и дизентерия в едно му желая от сърце...

80

Многосериен филм

преди 4 години

Тогава защо постоянно слагаш разни фалшиви дати ,фалшиви надежди ,по твоята система ще се влачим до време оно ,просто дори не искам да слушам лъжи....тука не може да се пише но има тактики при който активно се издирват носителите по разни огнища карантиносат се и прочие има и д-р тактики сега ,че той ги вижда нещата други и егото му е такова не означава че винаги е прав ,да жертвите все още са малко но къде отиваме във времето ,милиарди се теглят --директно за хората нищо.....

79

Анонимен

преди 4 години

Нераслхабването ще доведе до глад. При текущата смъртност си струва да се пробва разхлабване.

78

Пак го нахокаха

преди 4 години

Наш Бойко и друга песен запя. Щял да напълни хотелите ни и заведенията за 24 май... да видим.

77

Ми

преди 4 години

Бидоня се издъни покрай Великден и сега както винаги друг му е виновен, а той в бяло и мирише на теменужки.

76

Анонимен

преди 4 години

Бокич,престани да ни плашиш,а кажи синчето на личния ти лекар Лъчо мозъка било ли е дрогирано,а също и девойката до него,щото гешефтурата мълчи като комунист на разпит.

75

Анонимен

преди 4 години

Мисля си, че Боко е удобен за всички партии. Удобен е даже за БсП, всички партии съвместно крадат яко!

74

Анонимен

преди 4 години

Българите си мислят, че селският манталитет ги пази от заразяване.

73

До 67

преди 4 години

Това е подслушано от събрание на ГЕРБ,с главен докладчик пекинската патица.

72

До 68

преди 4 години

Айде нема нужда ти да признаваш Крим за руски.Важното е,че руснаците са го признали.А те в Крим са 95%.Понял?

71

Анонимен

преди 4 години

При конферентната връзка с европейските лидери,Боко е изказал мнение,че не трябва толкова скоро да се разхлабват мерките,но те били категорично против.Боко,Бокоооо,щеш не щеш,скоро ще трябва да ни пуснеш на свобода.Така казаха началниците.

70

Анонимен

преди 4 години

Според мен в САЩ ще стане най-страшно, защото масата население е тежко въоръжено. И целта може да е именно това - въвеждане на извънредно положение. Чувал съм, че от години имат готови концентрационни лагери, т.н FEMA camps, които са напълно оборудвани и празни. Някои от тях могат да поберат до 3 милиона души. Тези лагери са хиляди и са строго охранявани от армията. На прага сме на реализирането на голяма стъпка от плана на онези ***, които управляват света...да вкарат стадото в кошарата.

69

Анонимен

преди 4 години

Испанските следователи дано са живи и здрави!

68

Яоооооооооо

преди 4 години

А къщата в Барселона?

67

Анонимен

преди 4 години

След Бойко и потоп ...

66

АНТИ

преди 4 години

до до АНТИЩатите обявиха и червения Ким за диктатор, но нещо не могат да му вземат ресурсите.Пак те, преди години опитаха да запалят гражданска война на Тянанмън, но китайците смазаха бунта с желязна ръка.

65

Шойгу

преди 4 години

Време е Борисов да предложи сделка на Путин - признаваме Крим за руски, а в замяна да вземе всички роми и останалите руски агенти в БГ(БСП, Атака, Възраждане, АБВ, Радев...)