65

Щирлиц

преди 4 години

Защо така се разбързахте изведнъж?За да прехвърлите вниманието върху побоя над журналиста,за сметка на касапницата от онзи ден с Милен Цветков?

64

лайф из лайф

преди 4 години

Уефски, Оле

63

No coment

преди 4 години

Нищо не ми стана ясно от тази статия

62

Анонимен

преди 4 години

Защо ни показвате теси снимки? Каква информация ни дават?

61

Анонимен

преди 4 години

Май ще се окажат от "нашите" ребята - друсалки...Няма имена, няма професия...

60

Факт

преди 4 години

Истинските новини са в Блиц и Факти.бг ! Тука са трета ръка манипулатори!

59

Атака! Победа!

преди 4 години

Волен Сидеров - премиер (на 4-ти километър)!АТАКА (на 4-ти километър)! ПОБЕДА!

58

Анонимен

преди 4 години

Не стана ясно кого са хванали :биячите или поръчителите ?

57

Анонимен

преди 4 години

Волен Сидеров - премиер!

56

Хазелнут

преди 4 години

Няма ли някоя ГЕРБ-ерица там да го оглади? Няма жени като едно време... всичко плющи чия и не може да забърка едни яйца вече... ако не е сготвено от шеф Намсикой, не било хубаво...Ейххххх..... как ме хваща яд, значиии

55

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Гешев работи единствено по крими-финансиращите БСП.Няма ли да се работи и по клоаката финансираща другите партии, г-н прокурор?

54

Езел Шв до хан Крум

преди 4 години

Няма бсп няма герб няма дпс няма вмро няма нфсб няма атака няма ..има една партия майка БКП и чедата и от ДС!Ако някой не гоже разбеал за 30години,значи му е малък!

53

Антонио Ресио

преди 4 години

Заглавието на статията е нещо като осъдителните присъди на Гешев, споразумение между автор и редактор.

52

Хан Крум

преди 4 години

До хер Езел ШванцСега всичкото БСП ще скочи като Морозов пред амбразурата за да бранят от правосъдието *** убил невинния г-н Цветков. Впрегнали са цялата си подмолна организация за да заслужат сребърниците с които щедро ги е обсипвала и в момента обсипва майката на убиеца Кристиян - Десислава Пешева.Гешев - дожажи че имаш железни топки и ги набутай в дранголника во веки.

51

хер Езел Шванц

преди 4 години

Отлоняването на вниманието от сервитьорката и синчето и започна.Всички медии начело в борбата за оневиняване на *** работят на пълни обороти!Симеончо мадридски задвижи машината!

50

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимен....А гербавото Каскетче дали ще задържат поръчителите на Милен?....Ами, че той вече ги задържа - червената госпожа другарка Десислава /кога и другата Десислава?/ Пешева - основен спонсор на престъпната БСП и синчето и наркоман и убиец на невинни хора. Колко повече? - А, да по този ред значи и функционери на БСП от най висшия ешалон и кандидатът им за държавен глава - щото след като спонсора им е обвинен в убийство значи и те трябва да са обвиняеми. Гешев - ако обичаш, заеми се!!!

49

Хан Крум

преди 4 години

До ТонкатаТъй, тъй - Долу Радеф - Мутафчийски президент.Най после да имаме кадърен човек за президент а не страхливец и мъж под чехъл кой то изпесна положението от ръцете си исгуби цялата подкрепа която имаше и се крие под полата на жена си когато е необходима твърда ръка и много работа за да излезем от кризата. Борисов и Мутафчийски показват как трябва да се работи. За това следващият премиер министър ще е пак Борисов а новия президент ще е единственно достойният - ген. Мутафчийски.

48

до тонката

преди 4 години

и да си *** и да не си *** все си ***

47

Анонимен

преди 4 години

Да не стане като с КТБ.Много шум, много работа, 5000 стр. обвинителен акт...Няма осъдени. От 2014 г.Така работи каскетът.

46

Тонката

преди 4 години

И да рИветИ и да нИ рИветИ Борисов 4 *** на вратата:):):):)Кметовете вече ги имаме,главен прокурор имаме,скоро и президент ще имаме,пак генерал ама друг:):):):):)