28

Анонимен

преди 4 години

Това е решение от типа "да замажем очите на хората", ако искате работещо решение, затегнете контрола. И смъртно наказание да има, то няма смисъл, ало няма контролен орган който да го приложи.

27

Анонимен

преди 4 години

То не беха промени на промените на закона всяка вечер в Новините показват КАТ!И до къде стигнахме с запалени фарове през деня и да Убият Милен Цветков

26

Анонимен

преди 4 години

не може след всяко птп да променяте закона по добре поправете недомислиците в сега действащият като едно е да си под влиянието на дадено вещество а друго е да ти отчита някаво наличие от незнайно какъв период от време и причина .

25

Анонимен

преди 4 години

Има ли бивш пияница и бивш наркоман?

24

Анонимен

преди 4 години

Ако чакате тоя,който бавно мисли и още по-бавно говори,нещо да реши,ще има много да чакате.

23

вили

преди 4 години

Моля ви,не натоварвайте толкова много Дани Киркероса.Ще вземе да замисли нови,още по вакантни дни за всички смъркащи.Нима Лъчо,телефона не знае или Пешева не е видяла с какво се дрогират синчетата?Всички знаят,политици,депутати,полицаи,власт имащи и всички по веригата!Милен Цветков си отиде,защото нищо в системата наречена,съд,законност,правораздаване и власт работят само за себе си и за джоба!Нима вярвате,че Милен ще е последен?Няма!Ще следват Иван,Драган,но улицата ше е тиха,слънчева и кротка

22

Анонимен

преди 4 години

Малко е.

21

0

преди 4 години

Глупости, нямаме намерение да ги издържаме. В мините и да копат.

20

Бай Коко

преди 4 години

Празни приказки за гладни ***. В момента даже върви клип който е заснет в съдебната палата и рекламира дрога.

19

Важното е мярката

преди 4 години

да стане задължително ефективна и не по-малко от..., а сроковете и реализацията на промените са подробности. За да се затворят вратичките за условни присъди и избягване на отговорност в онези случаи, когато някой съзнателно се е направил цветен и на мотика, след което да се е качил зад волана.След като извършителят е достатъчно голям и грамотен за да е пълноправен член на обществото, редно би било да знае и осъзнава причинно-следствената връзка в горната комбинация и тя да се приема за умишлена

18

Анонимен

преди 4 години

Тоя защо е с разширени зеници ...... май и той е ...

17

Анонимен

преди 4 години

А защо най-накрая не приберете дилърите там където им е мястото? По-лесно ще бъде.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Вижте му физиономията"Не е физиономия. Диагноза е.

15

Анонимен

преди 4 години

Значи не затвор, а лудница. Мечтата на всеки социопат... е това правителство.

14

Анонимен

преди 4 години

Вижте му физиономията ...... Тракторист от село Вълчедръм, поет от бкп и в момента магистрат ..... Само калашника че ги оправи тези !!!!! Закони си има, просто ТЕ НЕ ГИ ПРИЛАГАТ!

13

Анонимен

преди 4 години

Поредна демонстрация за неадекватността на управляващите. И 100 години тъмничен затвор за неработеща крушка да направите, като няма контрол и присъди, какъв е смисъла.Тикви, не големината на наказанието е важна, а страхът от неизменното му изпълнение!!!Четете!!! Образовайте се!!! Мислете!!!

12

ГАНЬО ГО Е СТРАХ

преди 4 години

Да прави забележки на величия как си гледат децата или да ги наказва в училище... Обаче после иска строги закони за "наркоманите", за да си измие съвестта, че лично той е отговорен за глупостите на прехода, който отгледа новата супер класа мутро-чалгари. Но *** не иска да му посягат на алкохола и цигарите! За тях може изключения. На *** скот са му виновни тревоманите. Пожарникарят е велик, а българискят народ е най-потентният и умен на земята, с най-добро образование и най-красивата природа!

11

Анонимен

преди 4 години

Да предвиждат каквото искат, но да не политизират, чакаме присъди от съда за убийството на Милен Цветков.

10

Анонимен

преди 4 години

Тоя закон сегашния кой го гласува не са ли пак тия таласъми, един и същ закон си го нагаждат, както им падне за всеки отделен случай. Законите ни пречат да осъдим виновните.

9

Анонимен

преди 4 години

Дори да взимат книжките до жовот наркоманите и пияниците ще продължат да карат без книжка има много такива примери.