311

Asen Karamfilov

преди 4 години

Не прихващам много от физика на телата,но да попитам сведущите - когато едно тело е в покой,а друго тяло се блъсне в него с висока скорост,какво става с тялото в покой? Следва ли да се извърши следствен експеримент, чрез който да се докаже умисъла за извършване на престъплението?...

310

Българин

преди 4 години

Ще захапят и разколебаят точно една единствена дума от това сложно и дълго обвинение и ла.йненцето го пускат на свобода без ден в затвора.

309

ЗАЩОТО

преди 4 години

съда ще го оправдае по това очеводно абсурдно обвинение и понеже не може 2-пъти да буде съден за едно престъпление - ще си го пуснат по живо по здравонай-много да го вкарат в клиника за 3-4 месецаЛютфи Местан преди 2 години размаза 2 годишно бебе и дори кнжката не му взеха

308

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се криминализира употребата на наркотици най-сетне! Аман от наркомани и празноглавци!

307

Анонимен

преди 4 години

И сам да е слязэл и някой да му е помогнал, това е правено за да се избегне изгарянето от евентуален пожарВсички които обвиняват Милен и помагалите му граждани са хора които желаят не само смъртта на Младен но и неописуемите болки когато изгаряш жив.З0 за Кристиян по 15 за осталите двама стлог нъмничен затвор без право на обжалване и 1 000 000 лева кръвнина от убиеца и по 500 000 лева от спътниците му.

306

Убийство

преди 4 години

Милен беше убит , той/колата му беше мишената. Аудито се движи и ускорява с над 120 км/ч точно към неговата кола. Това е видно и ясно за всички. Трябва да се прегледат камери от предходни кръстовища и по пътя по който се е движил. Такива като тези с аудито обикновено се движат в лявата лента.Вероятно по някаква причина дрогираните с джипа са се подразнили или са го следили. Има две хипотези-или е чисто хулиганско нападение , или е бил поръчан заради нещо което знае и се е готвил да разкрие.

305

Анонимен

преди 4 години

До анонимен - а най-добреТо държавата е за закриване. Я вкупом да защитим тази теза!

304

Анонимен

преди 4 години

"6тимата пешеходци минават едновременно пред колата на безКоланния Милен повлечена от камикадзето."Косвени жертви, брато. Отговарят на твоята хипотеза за планирано ликвидиране на определено лице.Сам сподели току що колко несъстоятелна е тя.Блуждаете, налучквате, иска ви се.Да, разбираемо е, но няма алтернатива, уви.

303

а

преди 4 години

с колан или без онзи си е летял. "но си представяме, чисто случайно, че лицето в атакуваната кола, въпреки принципите си, си беше поставило предпазния колан.." и 6тимата пешеходци минават едновременно пред колата на безКоланния Милен повлечена от камикадзето.АКоАКоАКоАКофактология, а не какво би могло

302

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Спирачки няма и избра точно неговата кола .Добре. Приема се, че е познавал колата, че е рискувал целесъобразно живота си, както и живота на своите спътници (бел. ред. те за какво са му били нужни?), но си представяме, чисто случайно, че лицето в атакуваната кола, въпреки принципите си, си беше поставило предпазния колан...Тогава какво? Язък за конспирацията?

301

Анонимен

преди 4 години

Тоз е следил Милен и никой не може да ме разубеди в друго .Спирачки няма и избра точно неговата кола .

300

Анонимен

преди 4 години

До а - това че се е опитал да избяга през 4 КППта и са го спрели го казаха във вечерните новини по Б н Т.Активно мероприятие. Кога във времето се е случил опитът за бягство?БНТ е само една телевизия, която е подвластна на общата еуфория.

299

а

преди 4 години

това че се е опитал да избяга през 4 КППта и са го спрели го казаха във вечерните новини по Б н Т.щом е правова държава, ще видим колко е правова, АМИН!

298

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Камери, очевидциНе. Очевидците може да са подкупени, камерите да са манипулирани. Както се и оказа де. Забавен каданс.Щом записите от камерите са манипулирани, то може ли да им се вярва и за другите факти?Играете го умни. Оставете, има си хора за всичко.

297

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Ще дадат показанияНе, няма логика да дават показания. Те не очакват полза от своите показания, защо да дават каквото и да е?

296

Анонимен

преди 4 години

Камери, очевидци

295

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - От колата са слезли трима, няма четвърти.Обективни факти, които доказват това твърдение?Не, не ви се подигравам, съдът ще ви пита същото.

294

Анонимен

преди 4 години

"опитал да избяга през 4 КПП та след убийстово"Включихме фантазията на максимум. Предполагаемото отговорно за ПТП-то лице е задържано непосредствено след инцидента. От този момент това лице е с мярка за неотклонение "задържане под стража".Или е избягал и от следствения арест.Залитате вече на максимум. Умственото безсилие води до такива катаклизми.И ви се говореше, да не насилвате ситуацията, за да не се включат умните срещу верните. Не, вие си знаете своето.

293

Анонимен

преди 4 години

Ще дадат показания, когато се съберат всички други възможни, за да са бетон. От колата са слезли трима, няма четвърти. Един от тримата ще е даден на курбан

292

Анонимен

преди 4 години

"искаме да е доживотен затвор." Едва ли има значение какво точно искате в една правова държава.Има си НК, има си съдебна власт, която е независима....Но не пречи да си искате, стига да не разчитате и да бъде изпълнено.