180

Наблюдение

преди 4 години

Нищо ново под слънцето.По брой супер скъпи коли на глава от надрусано, младо население в тях, София е на челно място в света.Причини? - Много, все известни и не от вчера.И като се обърне колата, всички се втурват да помагат.

179

КРАЛИ МАРКО

преди 4 години

Смърт за това ко.***.ле. В затвора да го направят жена булка.

178

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Каквото и да говорите!!!!Хората и да са му помогнали!!!!При такъв жесток удар органите му са били "попиляни" !!!!Адреналина го е спасил за няколко минути и след това е ясно.......

177

Амиии,

преди 4 години

според адвоката на"момченцето" те са виновни, то "милото" даже не е карало колата.Тя сигурно си е летяла самичка, а то я е гонило и не е успяло да я настигне. Абе, какви са тези простотии, виновен е, надрусан е, да си понесе наказанието, но то да не е леко.

176

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Каквото и да говорите!!!!Хората и да да му помогнали!!!!При такъв жесток удар органите му са били "попиляни" !!!!Адреналина го е спасил за няколко минути и след това е ясно.......

175

Анонимен

преди 4 години

Интересно е каква помощ от държавата сега ще получи Винпром Карнобат?Ама никой няма да пише.Кой смей?В същност, ако блокират сметките на семейството до края да делото ,може да дочакаме и справедлива присъда. Иначе -бошлаф.

174

Анонимен

преди 4 години

Защитата на Кристиан Николов изтъква това като причина за фаталния край на телевизионния водещ.??????????????????????????????????????????А ПА АКО НЕ БЕШЕ КАМИКАДЗЕТО, ЧОВЕКА ЩЕШЕ ДА СИ Е ЖИВ И ЗДРАВ. не са виновни хората, оказали първа помощ, а л * е т о което го удари с 200 км/ч на червен светофар

173

Анонимен

преди 4 години

Аре спрете да се упражняване на една нелепа трагедияСамо капацитети тука вече трети денГоспод го прибра човека ,мир на душата муНикой не знае как и кога ще се приключи земния му път.Ама бил еди кой си ,и кво от това ???Всеки човек е някой за някой си .

172

НИНА

преди 4 години

ГОСПОДА ПЛАТЕНИ ЗАЩИТНИЦИ КОЛАТА МОЖЕШЕ ДА СЕ ЗАПАЛИ И ИЗБУХНИ ,ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ИМА ВОЙ КЪДЕ СА БИЛИ ХОРАТА НАОКОЛО ,ЗАЩО НЕ СА ГО ИЗВАДИЛИ ОТ КОЛАТА

171

Пич

преди 4 години

Ей, журналистчета. Спреде да раздухвате тази партенка, която беше пусната от един психар по БТВ в студиото на паалчото Хекемян. Този "свидетел" се оказа някакъв самозванец и известен софийски психопат. Наливате вода във воденицата на защитата на наркомана. Милен Цветков загина защото беше пометен със 140км/ч от един наркоман, без спирачен път, без никакъв опит да заобиколи, директен удар. Милен умря от тозо удар, а не защото някой му бил правил изкуствено дишане. Спрете с тези простотии.

170

Сашка

преди 4 години

Тoвa прaвитeлcтвo прecлeдвaшe Милeн дo дупкa, зaрaдинeгoвитe нeзaвиcими пoлитичecки кoмeнтaри и критики,a днec тeзи кoитo гo унищoжихa ce явявaт и кaтo нeгoви"блaгoдeтeли" !?Aнaтeмa, змии eхидни и нa вac крaя ce виждa вeчe . . .

169

Анонимен

преди 4 години

Мало умна статия да събере малко посещаемост на гърба на мътръв човек. Отврат!

168

Анонимен

преди 4 години

Разкъсана аорта, травми в мозъка, емболии не могат да се спасят от минувачи, не могат да се спасят и от лекари, освен ако не се случат в болница или в линейка. Т.е. хора с тези травми са вече мъртви. Ако човекът не диша или няма пулс, също е вече мъртъв. Т.е. ако му окажеш помощ, не можеш да навредиш, но можеш да помогнеш ако имаш късмет. Това е логиката на първата помощ навсякъде по света. Не да се правиш на лекар, а просто да му дадеш шанс докато дойде лекаря.Първа помощ да се учи в гимназията

167

Принц Хамлет

преди 4 години

Анисийо, върви в манастир! Статията е пълна с противоречия!

166

Анонимен

преди 4 години

За по достоверно проучване причините на злополуката случайно дали се сетихте да запишите имената и адресите на повечето очевидци, за да окажат най-пълно съдействие на съответните длъжностни лица за обективното оценяване на причините и вината, предизвикали произшествието.

165

Анонимен

преди 4 години

И как според въпросният "специалист", обикновените хора могат да ограничат движението на натоварен булевард? С какви правомощия? Освен това, как да го оставят във колата, ако тя може да гръмне. Как да го сложиш до колата, ако около нея хвърчат коли? Хората са помогнали, престанете да ги изкарвате виновни! Защото утре вие, включително специалиста, може да се окажете в подобна ситуация, и никой да не си мръден пръста да ви помогне от страх да не навреди или да бъде обвинен. Не се прави така.

164

истината

преди 4 години

Никой не е харесвал Милен на 100%,но са много ХОРАТА, които се разгневиха от случката исе възмутиха от реакциите.Останалите не са хора.

163

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 180Като им се случи, сигурно някой деутатче ще им държи ръката в линейката!

162

С.Ч.

преди 4 години

Много сте зпознати бе?

161

Анонимен

преди 4 години

А БЕ ПО$?РКОВЦИ, ЗАЩО НА ФАКТИТЕ СЛАГАТЕ МИНУСИ?ДА ВИ ДОЙДЕ И НА ВАШТА ГЛАВА ТАКЪВ КОШМАР!