15

Анонимен

преди 4 години

До До 4/6/13/14Законът е такъв Тия хора бяха насилствено изгонени от БГ от престъпният комунистичски режим Те не са губили българското си гражданство , зелените им паспорти още се съхраняват в Паспортна служба - лично съм ги виждал

14

До 4/6/13/14

преди 4 години

Всъщност вече ги пускат май. Вчера чух, че е пристигнала група от 20 души, събрали подписи май и са пуснали автобус за тях, нали имат двойно гражданство. За съжаление, в Кърджалийско и Хасковско раздават БГ гражданство като топъл хляб. Бебета, които не са родени в България, хора, които не знаят грам български, получават гражданство и това го казвам като човек, чийто родители се определят за турци.

13

някой

преди 4 години

До ДА 4Турция е блокирана.Не могат да излизат от къщи няколко дена. Не мисля, че е възможно да пътуват, особен през граница.

12

2122

преди 4 години

До Анонимен 6Да, границата е затворена и турската също. Турците са блокирани 4 дена в къщи без право изобщо да излизат.Ердоган ги блокира за 3 път този месец.

11

АБ

преди 4 години

Браво на мюфтийството! Най-правилното решение.Българската Православна Църква има да се учи още много.

10

Анонимен

преди 4 години

бТВ предаваше от джамия .но интересно журналистката беше с забрана явно ще се моли

9

Сатира

преди 4 години

В такива моменти се вижда, кой проповедници са по разумни и в действителност мислят за здравето на хората и как да ги опазят..

8

обзървър

преди 4 години

В такива моменти се вижда кой е истински - католиците и тия музлитата си затвориха храмовете и се изпокриха като мишки, папата и мюфтията на холограма ше ги гледат вЕрващите. Явно не вярват милите, че аллах ще ги опази, явно и той се крие от короната

7

Анонимен

преди 4 години

Лелее, сега наште шведи като наскачат да се "борят" за правото си да се дупят на Аллаха, чудо ще видим! И без това се чудят каква гламавщина да развихрят - какъв по-добър повод от Рамазана?

6

Кривондел

преди 4 години

Браво на мюфтийството и уважение за мерките, които възприемат.Българските мюсюлмани да имат хубав Рамадан и да са живи и здрави!

5

Анонимен

преди 4 години

До ДАБе,това добре,ама да не се пускат автобусите от Турция!Хиляди ще тръгнат към България да празнуват.Както ние не пътувахме по Великден,така и те ще си седят там,където са!-------------Границата е затворена ако не знаеш :)

4

Хмм

преди 4 години

Кой не пътува за великден? 70 000 коли, средно по 3 човека в кола, това са 210 000 човека на кръстоносен поход (още казано короносен поход) от София само. Трябваше да затворят София - ни вътре, ни вън. БПЦ трябваше въобще да не отварят врати.

3

ДА

преди 4 години

Бе,това добре,ама да не се пускат автобусите от Турция!Хиляди ще тръгнат към България да празнуват.Както ние не пътувахме по Великден,така и те ще си седят там,където са!

2

антипопа

преди 4 години

Браво на мюсулманите. Резил за БПЦ.

1

Хмм

преди 4 години

Тия излязоха с повече акъл от църквата ни.