23

Анонимен

преди 4 години

Да не се дават шофьорски книжки на младежи под 50 години!

22

Анонимен

преди 4 години

Предлагам извънредно положение, ръководено от шефа на ДАИ. Нека и той малко си похапне от вкусната торта на "кризите" в България. Поръчайте му черна униформа и го научете как да се кара като БКП симеоновския кадър, ще има страхотен успех. След това като излезе статистиката за рак, диабет, тютюнопушене ще имаме стотици хиляди починали - тоест кражби и извънредни положения поне до 2065г.

21

Прайд

преди 4 години

100 души от ПТП за 4 месеца и 50 от вируса за 2 месеца ! Резултатът е равен , но надпреварата продължава ...

20

Анонимен

преди 4 години

Най-големите нарушения на пътя се извършват от ушевите, при това системно.

19

Анонимен

преди 4 години

Мамините лeкeнцa плъзнаха с коментари в защита на себеподобните си.Дано когато те си натрошат скъпите таратайки няма нито един убит невинен човек...

18

Анонимен

преди 4 години

До ЩирлицСега пък младите хора са виновни - дай дамги бичуваме всички, защото виждаш един техен връстник е престъпник? Типичен лов на вещици - простията за пореден път взе връх. А колко са пияниците в диапазона 40-65 години, които всяка година причиняват тежки катастрофи? За престъпността и безотговорността няма възраст! Какво се случва на пътя зависи почти напълно от нас, участниците в движението, всичко останало е второстепенно.

17

Анонимен

преди 4 години

Сега ще изгърмят хора смного по леки нарушения заради този

16

Анонимен

преди 4 години

Знаех си, че рано или късно, фаровете ще почнат да действат.

15

Анонимен

преди 4 години

Обидно е как тази лелка раздава диагнози.Явно и тя е гербава калинка, щом толкова яростно прикрива проблемите и търси вина у други.Такива са опасни за обществото, защото лъжат и не помагат с нищо, а да не говорим че вредят.Заради такива глашатаи на безгрешната власт, държавата върви към упадък.Лошо, много лошо...

14

Анонимен

преди 4 години

Инциденти винаги е имало и винаги ще има - това изказване на Русинова за жалост е поредната доза популизъм, демагогия и лъжи! Първо жертвите от пътни инциденти са доста по-малко от миналата година за същия период - защо не се споменава този факт? Втора мозъка на човек на и над 18 години е напълно развит, много по-опасно са възрастите хора в това отношение, но всичко тук опира до индивидуалните качества! Трето няма как да забраниш ПТП със закон - това е тотално глупост!

13

Щирлиц

преди 4 години

Пълни глу.пости.Просто младите лекенца не искат да са нормални участници в движението,никакво внимание,само телефони,газ-спирачка и наркотици.

12

Анонимен

преди 4 години

Така е. Книжка най-рано на 50. И на 60 я отнемаме!

11

Вицове

преди 4 години

Какви кортекси, какво недоразвиване - Фетел, Хамилтън, Алонсо и т.н. под 23 имаха вече победи във Формула 1 със коли по 600 коня+Айде стига с глупостите, адекватна съдебна система трябва, която да не прави разлика между пари и вина.

10

хи-хи-хи

преди 4 години

Ам'чи то повече от "вируса" уа!

9

Анонимен

преди 4 години

Кой пуска неграмотни шофери на пътя, аз ли?Преди имаше нощно шофиране в курса, а трябва да има и обучене при зимни условия, вместо да се подаряват и купуват СУМПС. Ако си продал някому книжка, ти си узаконил един *** да стъпи на пътя с два тона желязо!!!!!!!Образователен ценз при започване *** курса!!!!!!!!!!!!!!Как някой е решил листовките без да има осми клас?!?!?!?!?!?!?!Затвор за подарени и купени СУМПС!!!!!!!!!!!!!!Какво не е ясно?

8

Анонимен

преди 4 години

Така е като раздавате книжките по лесно отколкото се вади карта за градския транспорт!Но не е само това проблема за съжаление! Обърнете и внимание какви инструктори пребивават по школите, защото много от тях са абсолютни некадърници.От всяко дърво *** не става, и много хора приемат карането за даденост, като не влагат ни най малко умствен интелект докато шофират!И не на последно място, такъв ни е манталитета СЕЛСКИ, защото и по улиците си личи що за стока сме! Всеки се мисли за много важен

7

До 3

преди 4 години

Стига си лъгал.В Швеция за 2018г има 324 жертви.По-малко е от България,ама там и колите са по нови,което също оказва влияние на смъртността.

6

Анонимен

преди 4 години

Ако върви с това темпо до края на годината ще загинат около 350 човека-два пъти по-малко от други години.

5

Анонимен

преди 4 години

Като цяло, от както няма КАТеричоци по улиците, както и това че хората не ходят по лекари, освен в крайна нужда, общата смъртност е намаляла с пъти.

4

Анонимен

преди 4 години

Каква война? Борбата с друсарите явно е неефективна.Можем с основание да твърдим, че буквално убиха свободата на словото.