58

До 4efo

преди 4 години

Сигурно са се осигурявали, но с две деца,без работа, без никаква тенденция скоро ресторантьорският сектор да заработи, както преди с помощта за безработни ипотека не се изплаща.Мисля че даже са взели адекватно решение да се преквалифицират, вместо да продължат да наливат пари на банката и накрая да останат без жилище и със задължения, като свърши помощта за безработни.

57

Социопат

преди 4 години

То да мязаха на имоти поне...

56

До 57

преди 4 години

Ами купи я тази къща. Сега е момента!

55

sd

преди 4 години

ще има тотален срив на цените. дано разни ваклиновци и други изедници дето бетонираха софия да фалират и да им разпродатат имуществото Чси-та на безценица

54

Батко Асен

преди 4 години

Баща ми не е учил много,но като му казвах преди години да продаде част от нивите си казваше: хляб и сол ще ям,нива не продавам..смеех му се,ама сега Напълно разбрах колко е прав

53

Стенли

преди 4 години

Не ми говорете глупости бе, пазара е пред тотален срив. Които твърди обратното е или брокер или "инвеститор". Вече виждам отстъпки от над 30%. А сме едва в началото на тая страшна криза. Реално виждам смъкване на цените от 40% надолу. Ето долу една къща, която гледам от известно време. Намалена от 680.000 евра на 449.000 евра, или с около 34%!

52

Социолог

преди 4 години

Като гледам в какви къщи са живели българите преди 100 години ,красиви слънчеви с големи дворове и веранди. Украсени с каменна и дърво рерзба ,зеленина -идилия.Построени с помощ от родата или от търговия.Сега са наврени в бетонени и дори азбестови кубове и качени на високо във въздуха като в клетки за носачки.Някои жилища дори не виждат въздух,в големите градове доста хора живеят в мази-артестичен имот,тавани-разчупено ателие,гаражи -кокетнно студио на партерен етаж,без свеж въздух и слънце.

51

Антрополог

преди 4 години

Ковид цъфна заради и глобалния колапс на екосистемите и желанието на Китайцските и Индийски 3 милярда гладни гърлада живеят като в филмите и клиповете,които гледат от запад.При глобализацията милярди се юрнаха по Света.Сега вече глобализацията ще стане антиглобализация.Ще има световен "комунизъм ".САЩ и Европа ще си върнат заводите и технологичното ноу-хао обратно и ще се използват роботи вместо хора.Така няма да има нужда от мигранти.Света ще се капсолира физически и ще е глобален само в Нета

50

.!.

преди 4 години

Харесва ми оптимизма на "строители", "предприемачи" и ппрочие лъжци от сорта! Но нека нека да има повишение на цените на имотите нека да е с 80000%, да ама не както казваше покойния вече Петко Бучаров! Като цяло в най-скоро време и гаргите нема да кацат по софето! Но пък за сметка на това последния път като бях там и гледам те сторят се едно България е некъде към 100 милиона души! И не стига това ми видех и такива построени едно до друго пък нема ора там! Значи ясна е работата! Само стройте :)

49

До50

преди 4 години

Каква работа,какви заплати,каква София? При очаквана безработица от порядъка на 50-60% в близките години,гарантирам ще ти се оправи "слуха"

48

до 50

преди 4 години

Почти всяка офис дейност може да се работи дистанционно. Превеждат ти софийска заплата, а работиш от къща на село.

47

До 44

преди 4 години

Какво говориш,ти в час ли си, то сега тези които живееят на село са по граждани от самите софиянци, някой от тях да копят -абсурд! То и ромитЕ не искат да копат,а ти дръндулки нлсиш тук. Търг центрове и били с лидл, както и дискотеки и ресторанти на 30 минути с кола и ресторантите с 30-50 % по евтини. Обед 6-7 лв 1-2 и десерт. Стой си в София, аз съм на 100 минути от там при тези пътища. Нее, на село само. А ти кога за последен път си ходил на кино и театъра граждинио-но честно! 50 % спад имоти

46

Ох Котьо

преди 4 години

Бума на търсенето в София го създадоха набор 70 и 80 и те вече се уредиха. Вижте как се променя населението след 90та. Тотален крах. Кой ще живее в тези жилища? Шведите?Реално има малка група хора с пари които купуват 2 3 4 5-ти апартамент и се надцакват по между си. В момента в който го разберат ще стане паника и срив. Пустеещи недовършени строежи и както казаха преди мен ще има вземи 2 изплати 1.

45

До44

преди 4 години

Не са БАСНИ,това ще е реалността във близките Десетина години,а относно "копаенето"на ниви всичкото Столичанин ще му се наложи да го прави ако иска да Съществува!А това че на някой му се иска живота да продължи по старому просто ФИЛМЪТ СВЪРШИ!!!!!!

44

ЧУКОТКА

преди 4 години

София е пълна с жилища с по 1 бабичка. Особено по центъра. Ако ковид се развихри десетки хиляди жилища ще се влеят на вторичния пазар. Отделно състава на населението се променя освен че намалява. Увеличават се римляните но те не са с големи заплати. Прогнозите преди ковид са ако не тази то догодина София да започне нетно да намалява за първи път. Мисля около 2к беше прогнозата но тенденцията ще остане и ще се засилва.

43

Анонимен

преди 4 години

Ненормалници , цените на имотите ще паднат с поне 50 % не лъжете хората

42

.

преди 4 години

Тези да ги разправят на старата ми шапка! Много хора, включително аз се изнесохме от това мръсно, гадно и неуредено гето (което в интерес на истината не беше такова в миналото) и се заселват вблизост в къде по-спокойна и чиста среда. В гетото в момента идват само напълно неориентирани индивиди.

41

До41

преди 4 години

Те щото"старо-столичани"мислиш няма да го отнесат!Просто това цунами ще помете всички!

40

Анонимен

преди 4 години

До края на годината физическото оцеляване на повечето хора ще е проблематично,тия мушмороци ми говорят за "ръстове"при НИ,явно някои не живее на тая планета!Сривът при цените на НИ имоти в София и големите областни градове ще е тотален!

39

Анонимен

преди 4 години

До 36 Според теб ще си продам малката виличка на северното черноморие , за да си взема нещо в Младост ?