231

Анонимен

преди 4 години

Според мен едни хора сега ще направят милиони от ваксината,която евентуално ще бъде намерена................да................... и много повече хора ще пукнат от глад, защото останаха без работа ................покрай тая истерия???

230

Анонимен

преди 4 години

Кучетата могат да се разхождат, защото трябва да се изхождат. Никой не е казал, че са повече в нещо, просто ние и котките си имаме тоалетни. Докъде стигнахме, хора да си мислят, че трябва да завиждат на кучетата.

229

До 218

преди 4 години

Помисли малко преди да пишеш за Швеция! В Швеция са направили 2,4 пъти повече тестове на човек от населението в сравнение с България. В България тестват много ограничен кръг от хора. В началото си признаваха, че не могат да правят повече тестове, защото нямаме специалистите, които правят тези тестове, но бързо спряха да го казват, защото трябва да обясняват защо ги нямаме.

228

Анонимен

преди 4 години

Прави ли ви впечатление с каква огромна скорост се увеличават заразените. От двама трима на ден сега изведнъж скочиха на 30 40 66 на сутрин. Тези 140 000 дето ги пуснаха през граници и летища докога ще ги чакаме да излизат на яве, и докога ще стоим затворени по обори кошари и конюшни. Как си я мислят другарите сеяндурски управници. Ние ли сме виновни че ни вкараха прокажени, ние дето и до границата неможем да отидем щото ни плащат заплати за бог да прости. Докога ще ги търпиме.

227

Анонимен

преди 4 години

Кога ще можем да си ходим на вилите по селата? Градините ни ще станат джунгли,няма да можем да влезем.

226

въпрос

преди 4 години

Кое е истината за Covid-19???Възможни хипотези:1.това е биологично оръжие?2.това е следствие, че едни китайци яли прилепи..................хаха.............ама те жълтите си ядат прилеипи от хиляди години?3.вирусът не е толкова опасен, но има други цели..............които масони, политици и илюминати искат да постигнат??Не съм най-умния на света, само ви давам повод за размисъл!!!

225

Анонимен

преди 4 години

А кога ще се разреши на хората да се разхождат по парковете и например на планина?!Не казвам да отварят хижите и да се струпваме на поляните по 1000 човека заедно, а за разхождане в планината или парка при спазване на дистанция!!! С какво кучетата са повече от нас, че те могат да се разхождат, а ние не можем?!?! Не стига, че кучетата нямат намордници, а ние сме длъжни да си ги носим... На колко собственици на кучета е направена забележка от полицаи за липса на намордници на кучетата им?!

224

До 213

преди 4 години

В Швеция на ден има повече заразени от колкото в България има общо активни за целия период!

223

Жената Каза

преди 4 години

Че най-пасва теорията, този вирус да е изпусната ваксина за ХИВ. Знае се кой се занимава с тези работи.

222

анализ

преди 4 години

Не съм лекар, нито професор, но има нещо гнила в цялата тая истерия покарай коронавируса:1.коронавирусът не е болест само по себе си , и не е достатъчен човек да заболее, трябва и имунната система да не работи добре, нали??2. как се излекуваха, заразените, я кажете, с какво ги лекувахте?3.колко от жертвите имат и други хронични заболявания, може би над 80 %??

221

Анонимен

преди 4 години

Баце ако беше загрижен за здравето и живота на българите щеше да закопчее дилърите на дрога. Всички деца в училищата знаят кои са, само полицията разбираш ли не знае. От коронавируса умират стари и болни хора, а от дрогата - млади и прави. Аман от лицемерна загриженост!

220

Има много по страшно

преди 4 години

До Анонимен 197 В момента да идеш на лекар за нещо друго различно от корона се третира като престъпление. Лекарите даже не си вдигат телефоните, други не приемат от страх. Що народ се изтръшка от инфаркти и инсулти.Джипита лекували по телефона?!?!? и пациентите умират от какви ли не болести. Заболелите ни ги съобщават като "лавина", оздравелите на час по лъжичка. Защо държат по 30 дни хора без симптоми в болницащото не се били изчистили от вируса.

219

до Социален дарвинис

преди 4 години

Не знам за Швеция, но България никога няма да изчезне!

218

кинти

преди 4 години

Защо се работи за ваксина, а не за лекарство? А да сетих се - защото ваксината ще се продаде на 7 милиона, а лекарството на 300 човека.

217

над 60

преди 4 години

До АЗНие над 60 още ходим на работа. Не сме покрили "възрастовия критерий", нищо че си имаме стажа.Хем ме определят като "рисков" и се "грижат" за мен, хем съм всеки ден на работа.Няма как да пазарувам в определените часове - работното ми време почва в 8 часа.Не ти се сърдя за коментара, просто те допълвам.Всичко е мижи да те лажем ;)

216

знаещ

преди 4 години

Професионалните умения не коментирам - похвала за тях!Но тази роля- на щабник - не му отива! Станал е политическа марионетка! Продукст на гнила система, която го пробутва като "илач" за раята!Нищо не споменава за озоно и витамин С терапията, зощто е слуга на хунтата.А сънищата че може да бъде следващ президент- смешно ако не е жалко -последни напъни на умиращата власт!

215

до 215

преди 4 години

Швеция официално обяви, че тества само най-тежките случаи и медицински персонал, така че данните са несравними. На база приключили случаи в Швеция 4 от 5 човека са починали. Това доказва, че се тестват само най-критичните. В България се тестват контактни, безсимптомни, всякакви. Разликата е от тук до небето. Мислете малко преди да пишете.

214

Сава Томов

преди 4 години

Толкова си некадърен венци, че чак надмина тиквунции, незабавно да се закрие този ""щаб" поради безкрайна некадърност и неефективност!!!!!!

213

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен215 само дето в швеция тестват само с изявени симптоми.а възрастните кой оцелее

212

Анонимен

преди 4 години

Преди повече от месец, след първата седмица на мерките. В телевизонно студио придворната на ГЕРБ политоложка Р. Коларова с блеснали очи каза, че вижда генерал Мутафчийски като подходяща кандидатура на ГЕРБ за президент.Още тогава е разиграван сценарий, който днес се сгромолясва пред очите ни.