251

Анонимен

преди 4 години

1024 до вчера и 66 днес нее ли 1090 Защо хора които немогат да смятат са сложени да броят прокажени. Нас за мамуни ли ни имат или за животни затворени в кошари. На никой лу не му прави впечатление че Майтапчииски е скаран с математиката.

250

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 251 Абсолютно вярно.Всеки що годе интелигентен човек ще върже 2 и 2...Ама сега ще изкарат нас виновни,че не спазваме изолация.

249

Анонимен

преди 4 години

Както обикновено,ние винаги вървим след другите.Даже и вируса закъсня да ни навести.Затова ще си го влачим пак след другите-я до нова година,я до догодина.

248

АНТИ

преди 4 години

Наистина нЕкои искат да ядят и пият в ресторанти по цял ден.Един даже обикаляше ресторантите с такси, щото търсел да му сервират сервитьорки с къси полички.Разбирам, че го е натиснало безпаричие, но той е байганьо с дебела глава.

247

Анонимен

преди 4 години

По-голямата бройка не се дължи на лоша дисциплина у народа/с изключение на едни групи/,а защото правеха по-малко тестове.Нарочно ги забавиха и по празниците ги увеличиха,за да ни изкарат нас виновни.През деня Бойко лъже,а сутрин генерала маже.Били сме най-добре от комшиите.Ама не казва колко теста те са направили и колко ние.

246

Анонимен

преди 4 години

Каквито и лекарства да ти дадат, на каквито и апарати да те сложат не ти ли сработи имунната система срещу вируса нещата станат много сложни.

245

оф ...

преди 4 години

От както се завъди този вирус, ние в къщи нямаме никакви интимни близости.Никакви!Жената си е сложила маска и така ходи по цял ден. Говори по телефона - пак с маска.Аз пък, да наваксам своето, като заместител гледам научно-популярни филмчета, било в интернет, било по кабелната ...То виртуалност, ама душата си иска и нещо друго!Вече разбирам, че това нещо може да продължи до ... следващата година.Е, защо се заимах със семейство, след като всичко е виртуално ..?

244

Анонимен

преди 4 години

В къщи е перфектно, а навън е фрашкано с вируси, бацили

243

Анонимен

преди 4 години

Народе не ти ли писна да стоиш вкъщи и да те заплашват с още по крупни мерки,защото случаите само се увеличават и се опитват да ни защитят здравето.Не веднъж се каза.Когато ограничаваш болните,това се нарича карантина.Когато ограничаваш здравите се нарича тирания.Не ти ли писна да живееш в страх и само гневни коментари в интернет,но не навън.Толкова ли народа ни се е побъркал от страх,че нищо не може да направи.Благодарение на тая карантина и здравите ще се разболеят,абсолютно сигурно е.Успех

242

Анонимен

преди 4 години

1.коронавирусът не е болест само по себе си, и не е достатъчен човек да заболее, трябва и имунната система да не работи добре, нали??Божичко, не! Вирусът е вирус сам по себе си и с него може да се зарази всеки.2.Как се излекуваха, заразените, кажете с какво ги лекувахте?Процесът на преболедуване е процесът на борбата на имунната система и изграждането на антителата. Ако беше до лечение, всеки щеше да умира от всичко без лекарства.

241

нео

преди 4 години

Тоя *** в расо с пагони лъжата за нищо я няма,от толкова лъжи по комедииния турски сапунен сериал "Тикварифинг",сигурно вече и името си е забравил.

240

Кънчо

преди 4 години

Хайде, всички "безсмъртни" и безстрашни, които пишат, че вируса не е опасен - да отидат да работят вместо нас, работещите със страх от заразяване и смърт. Няма да протестирам, ще си стоя вкъщи, ще спазвам всички мерки....само някой безсмъртен и безстрашен да поеме работата ми.... Да, ама не. Друго е да драскаш срещу копейки и да недоволстваш в нета.

239

Истукан

преди 4 години

Докога с тази спекола? Неработеща държава заради коронавируси и всякакви измислици. Не разбраха, че който ще умре, ще умре и без карантини, маски и всякакви излишни и безпредметни мерки. Храните поскъпнаха заради карантината, хората останаоха без работа, затвориха се пътища, всичко фалира и за какво? Защото трябва определени хора да си отидат от този свят и без тези мерки.

238

Анонимен

преди 4 години

Повечето коментиращи тука са отк.ровено мало.умни. имам една позната сестра и двама доктори в пирогов - казват, че положението е зле и е критично.Тука някакви всезнайковци им се струва, че бойко е измислил вируса и искат да ядат и пият в ресторанти по цял ден

237

Неграмотен

преди 4 години

Всичко това е пари за управляващите и на заден план болните въпроси на българския народ и безработицата на хората

236

Анонимен

преди 4 години

До въпрос 237Предлагам ти да зададеш тези въпроси на роднините на починалите от корона вирус, както и на останалите с хронични проблеми в дробовете. Може би, те ще ти отговорят подобаващо...с куршум или бой.

235

Анонимен

преди 4 години

До Анонименще пускаш смс както излизаш - отиваш на работа връщаш се отиваш до магазина - значи минимум пет лева на ден за това - колко хора могат да си го позволят

234

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 234Те и кучетата могат да се изхождат в дома ти, стига да ги научиш! Ама на теб ти е по-изгодно да си го извеждаш, да се виждаш с други кучкари и кучкарки, че даже може да си уредите и по нещо друго покрай кучетата (да се самоизолирате).А и определено не само в България, а и по цял сват има кучета, на които 90% от хората могат да им завидят за живота!!!

233

До 232

преди 4 години

От чужбина от началото на март дойдоха поне 600 хиляди човека и те разнасят вируса. Сегашният ръст на заразените е защото вносния вирус се натрупа много и от няколко дни започна да се разпространява и вътре в България. Казано накратко досега епидемия в България нямаше, а заразените идваха от чужбина и нямаше и няма мерки, които да спират заразата от чужбина. Сега започна и епидемията в България.

232

Анонимен

преди 4 години

Мътната и тъмна СЗО сега запя,че в Източна Еворпа вълната предстои т.е. лятото ще има поголовна сеч. Бил Гейтс е най-големия донор на СЗО заедно с Китай.