8

Анонимен

преди 4 години

До 7Още ли не си разбрал, че българския народ се състои от тъ**ьози и неуки еднокнижници!

7

Анонимен

преди 4 години

личи си че полицаят е невеж бай ***, всички които имат различно мнение са или сектанти или анархисти.

6

Анархист Тодев

преди 4 години

Тодев, ти си най-големият анархист там, дано хванеш вируса и се деемигрираш...

5

Анонимен

преди 4 години

Сектанти - остарели уреди за навигиране на морски кораби.Какво иска да ни каже статията - неуките журналисти със завършено вишо от McDonald или Burger King пак налапаха месния морков. Произлиза не от место а от месо както обичат да пишат тук.Малко иронийка, метафорка за тези които разбират, другите да маат минусите, т.е. мисирките!!!

4

Мелмак

преди 4 години

След толкова време излоция е нормално хората да почнат да получават сигнали от космоса... Страшното ще дойде след изолацията...

3

1 и 2

преди 4 години

Руснаците са били СЪЮЗНИЦИ и приятели понякога. Но арабите- ЕВРЕИ и ислямистите са ВРАГ на БЪлгария от създаването на България. Евреите, още от 670 година ( когато нападат БЪлгария на хан Кубрат), а ислямистите- от 718 г.

2

3

преди 4 години

В писмо от 950-960 година, Еврейския хазарски цар (бег) Йосиф пише до Ислямския халиф в Испания. "" В ЕВРЕЙСКАТА литература, Имам запис, че въпреки че бащите ни бяха малко на брой, те водят война след война с много нации, които бяха по-мощни и многобройни от тях. Земята [покрай река Волга], в която сега живея, е била преди това е била на българите. Нашите предци, хазарите, дойдоха и ги избиха.

1

4

преди 4 години

Макар че тези българи бяха толкова много, колкото пясъкът по бреговете на морето, те не можеха да издържат на хазарите. Така, те напуснаха страната си и избягаха, докато хазарите ги преследваха чак до река Дунав. До днес, лагера на Българите е близо до река ДУнав и са близо до Константинопол.""Руснаците ОТМЪСТИХА за БЪлгария и изтребиха много евреи- хазари 950 г- 1050 година.