21

Любен Стойков

преди 4 години

Ние все откриваме топлата вода, когато господ ни чукне с тоягата по главата.Ако си поставил ограничителен знак 30 км/ч направи така, че който и да е джигит, с каквато и да е кола да не може да вдигне над тази скорост! Дори и да иска.Това хората по света отдавна са го разбрали и умните управници са поставили препятствия на ключовите места. Дали "легнали полицай", дали огради, дали прорези в настилката, стеснени участъци, кръгови, предупредителни светкавици. За такава култура - такива мерки!

20

Иванов

преди 4 години

Може и кръгово с легнали полицаи.

19

366

преди 4 години

До Т.Шак 6: Еми то така е! Утре ще вземат интервю от някой професионален шофьор, как най-добре се възпитават децата в детската градина 3-та група!

18

ки

преди 4 години

Тая Русинова е завършила бизнес администрация. От секретарки акъл за организацията на движение не ща.

17

Анонимен

преди 4 години

Като гледам тази успала се калинка, питам нема ли и за мен некаква такава дремеща рабоота?От къде ги взимате такива - еднокнижнички?

16

Анонимен

преди 4 години

Карам в чужбина и много се дразнех на кръговите...ама от кръгово в кръгово...безумие. А като излезеш от кръговото легнали полицаи, а на 200 м. ..светофар!!! И навсякаде камери! Ужасно дразнещо докато свикнеш, НО ФАКТ- убива скоростта на100% .И хората свикват и няма жертви,

15

Анонимен

преди 4 години

Какво е това нещо "Европейски център по безопасни ... забравих го вече цвлото име?!? Много институти, центрове , мозъчни тръстове се навъдиха напоследък. НПО до НПО-то мила моя майнольо. :-) И всички пращят от акъл и идеи за нашите задни части.

14

111

преди 4 години

Преди имах един стар Форд и хич не ми пукаше дали ще го ударя. Карах си по правилата,но някой като тръгне да ме засича,за да ме изпревари и аз давах газ. Нека отворкото да си блъсне новия баварец в моя стар Форд.Колко тарикати са ме гледали злобно. Ич ми не е. Желязото беше в колата и само чаках да ме нападнат. И никой не посмяваше. Тъй че това явно е решенивто. Да им набием канчетата на тарикатите и ще почнат да внимават.

13

ддд

преди 4 години

АКо може и вълчи капани и противотанкови заграждения. Явно няма възпитание, родителите са пълна нула.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Ти пък кога си виждал руски пейзаж, *** нещастен.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Да ти *** колата. Като си некадърен да караш - шосето ти е виновно.Да та таковам у некадърника фрост. Абе, вдлъбнат! Колко такива *** като теб станаха убийци! Радвай се, ако още не си между тях в затвора!Какво искаш? Д се изцепваш като на сбогом Гринго брат му с новите ***? Деева и тъ-п***нара си@

10

Илиев

преди 4 години

По пътя за Велинград има едно много опасно кръстовище, което плаче за кръгово. След Септември, пресечката със стария пловдивски път.

9

Хм

преди 4 години

А защо няма доживотно отнемане на книжката,след като има доживотен затвор?Би решило доста проблеми.Естествено,ще трябва да има и затвор за шофиращи без книжки,щото има едни дето хич не им трябват,а и няма начин да бъдат глобени.Сещате се за кои става дума.

8

Анонимен

преди 4 години

Пияните - по 6 месеца работа в кариерите или да метат улиците в квартала си! Няма да има фини прахови частици и замърсяване. Иначе фидерунфелите ще убиват хора, а мамките им ще им плащат да се докаже, че не са били в колата-убиец. Гледайте сега какво ще стане в продажния съд с делото за Милен Цветков. А за останалите?

7

Анонимен

преди 4 години

Не помня в коя страна беше, може би Сингапур, но пак казвам не съм сигурен, това може да се провери лесно в гугъл, според мен лично са приели нещо доста ефективно за профилактика на тези които карат пияни или дрогирани. Задължават ги определен брой часове да ходят с екипите на моргата и да събират при ПТП труповете или частите от труповете по пътното платно. Мисля, че би било ефективно и в нашите условия.

6

Анонимен

преди 4 години

И да има прогресивни наказания!От 1981 имам книжка и нямам нито един акт! А само последните 3 години имам 230000 км. Няма да Ви казвам какви кре-тени гледам всеки ден!Чудо е, че няма убити! Господ пази хората. Но полицията да си влиза в ролята, че *** е много. И тия, които дават книжки на кило - в ***! Смахнати шемети...

5

Или

преди 4 години

Който кара с превишена скорост, първо нарушение, предупреждение, второ 500 лева, трето 1г отнемане на книжката и 1000 лева глоба. 4то? До живот без книжка. Ако кара пиян същото, дрогиран? Направо му я вземете от първият път. Само така ще се оправят нещата. В Тайван, ако караш пиян и убиеш някого, получаваш смъртната присъда.

4

Анонимен

преди 4 години

Ей, писна ми. В малък град съм - около 50к население и за 3км до работа минавам 11 лежащи полицая и пет кръгови. Побъркаха се. То асфалта е лунен пейзаж, а те - изкуствени неравности...

3

Анонимен

преди 4 години

На кръговите много яко се кара на търмъk.

2

Анонимен

преди 4 години

Легнали полицаи на 50 мерта от всяко кръстовище и жестоки глоби за превишаване на скоростта в населени места...